Syta Micha száraztáp bárány spárga és rozmaring 1,5kg - Dogledesign

5 990 Ft
Szigethalom Árpád utca 25.
1 hete, 4 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12317368
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Syta Micha száraztáp bárány spárga és rozmaring 1,5kg
A legjobb száraz kutyaeledel az, amely egy adott életszakaszban biztosítja az összes szükséges tápanyagot, figyelembe véve az általános egészségi állapotot, méretet, fajtát, életkort és a lehetséges allergiákat. Ugyanilyen fontos tényező a kutyaeledel kiválasztásánál a felhasznált összetevők minősége és a végső formula egyedi összetétele.

A Syta Micha száraztáp bárány spárga és rozmaring gabonamentes és teljes értékű formula minden felnőtt kutya számára. Ez egy megfelelően kiegyensúlyozott étkezés, melynek elsődleges összetevője a 60% bárányhús, amely kiváló fehérjeforrás, amely az izomtömeg és az egészséges testsúly fenntartásához szükséges.

Az allergén gabonák kiküszöbölése érdekében a gyártó a receptet könnyen emészthető szénhidrátra, az édesburgonyára alapozta, amely a hagyományos burgonya egészségesebb alternatívája. Magas rost- és antioxidáns tartalmának, valamint alacsonyabb glikémiás indexének köszönhetően az édesburgonya hozzájárul az egészséges emésztőrendszer és a jóllakottság fenntartásához, valamint az immunitás erősítéséhez és a megfelelő látás folyamatához.

Minden falat vonzerejének növelése érdekében, különösen a válogatósok számára, sertészsírt használtak, így kivételesen étvágygerjesztő íz- és aromahordozó, finom illatot adva a tápszemeknek.

A termékben könnyen emészthető zöldségek (tök, spárga) és gyümölcsök (bogyók) is megtalálhatók. A természetes vitaminok (C, A, E, B6, B9, B12), ásványi anyagok (kálium, magnézium, mangán), antioxidánsok (béta-karotin, antocianinok, glutation, szaponinok) és élelmi rostok precíz keveréke támogatja az emésztést, fenntartja a megfelelő növeli a vércukorszintet, erősíti az immunrendszert, és támogatja a szervezet immunválaszát a fertőzések elleni küzdelemben.

Ez a magas hústartalmú formula Omega-3 zsírsavakkal dúsított a bőr egészségéért és a fényes szőrzetért. Ezen túlmenően az egészségügyi előnyök széles skálája közé tartozik a gyomor-bélrendszeri és ízületi betegségek elleni gyulladáscsökkentő tulajdonságok. Sőt, a kognitív funkciók javulásával, az agyműködés fokozásával, beleértve a koncentrációs képességet is, hosszú távon csökkentik a neurodegeneratív betegségek kockázatát.

A Syta Micha száraztáp bárány spárga és rozmaring termékben az általános jólét megőrzése érdekében olyan egészségfejlesztő adalékanyagokat találhatsz, mint például:

Enterococcus faecium: egy probiotikum, amely korlátozza a káros baktériumok megtelepedését a belekben, csökkenti a túlzott gáztermelést, javítja a kutya széklet minőségét, elősegíti az erős immunrendszert, és növeli az egész étkezés ízletességét,
Glükózamin és kondroitin: az ízületi porcokban jelenlévő természetes anyagok, melyek kiegészítése javítja az ízületi mobilitást, segít fenntartani az ízületi porc rugalmasságát, csökkenti annak lebomlását, profilaktikus alkalmazása esetén csökkenti a mozgásszervi megbetegedések kockázatát,
Paradicsompüré: alacsony kalóriatartalmú élelmi rostforrás, amely pozitívan befolyásolja a bél perisztaltikáját, segíti az emésztést, és antioxidáns vegyületek (likopin) jelenléte miatt csökkenti a krónikus betegségek, köztük a rák kockázatát.
Tökmag: parazitaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, támogatja a bélmikrobióma egészségét azáltal, hogy rostanyagot biztosít, amely prebiotikus forrás a jótékony bélbaktériumok tápláléka, emellett gazdag fehérjében, magnéziumban, cinkben, vasban, foszforban, K-, E- és B2-vitaminban. A fehérje és a telítetlen zsírsavak (olajsav, linolsav) növényi forrásához tartoznak, amelyek jótékony hatással vannak a vér koleszterinszintjére és az agyműködésre.
Lucernaliszt: gazdag növényi fehérje, vitamin (A, K, C) és B csoport (B1, B2, B3, B5, B6), ásványi anyagok (kalcium, foszfor, magnézium, vas, mangán, szelén) és fitoszterolok, olyan vegyületek, amelyek jótékony hatással vannak a szív egészségére és az immunrendszerre,
Sörélesztő: béta-glükánokat, glutationt és szelenometionint tartalmaz, amelyek pozitívan hatnak a kutya immunrendszerére, emellett B csoportba tartozó vitaminokat is biztosítanak az ideg- és emésztőrendszer megfelelő működéséhez.
Zöldtea kivonat: számos biológiailag aktív anyagot tartalmaz, köztük az epigallocatechin-gallátot (EGCG), amely megvédi a sejteket az oxidatív károsodástól. Ezenkívül a kivonat számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, beleértve a szívbetegség elleni védelmet (javítja az erek rugalmasságát), az egészséges testsúly megőrzését (növekszik az anyagcsere sebessége) és az agyműködést (befolyásolja a kognitív funkciókat).
Rozmaring: támogatja az emésztést az emésztőenzimek és a gyomornedv kiválasztásának serkentésével, emellett gyulladáscsökkentő tulajdonságú vegyületeket is tartalmaz.
Yucca Schidigera: szaponintartalmáról ismert növény, amely segíthet csökkenteni a kutyaürülékkel kapcsolatos kellemetlen szagokat, és csökkentheti a kutyák bélgáztermelését. Az élelmiszerekben való jelenléte pozitívan befolyásolja a krokett ízét és elfogadását.
Spirulina: gazdag vitaminokban (A, D, E) és ásványi anyagokban (mangán, cink, króm, nátrium, kálium, vas, kalcium, foszfor, réz, szelén), amelyek elősegítik a szervezet méregtelenítését a nehézfémektől, esszenciális telítetlen zsírsavak és biotin értékes forrása, melyek hiánya nemkívánatos bőrelváltozásokhoz és a haj törékenységéhez vezethet. A spirulina jelenléte a szárazeledelben fokozza a kisállat általános immunitását, és csökkenti az allergiás reakciók kockázatát (orrfolyás, viszketés, bőrpír és bőrirritációk).

A Syta Micha száraztáp bárány spárga és rozmaring előnyei:

Teljes értékű, megfelelően kiegyensúlyozott táplálék felnőtt kutyák számára,
Az elsődleges összetevő 60% bárányhús,
Rostban, kulcsfontosságú vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag gyümölcsöket és zöldségeket tartalmaz,
Kiváló íz a sertészsír hozzáadásának köszönhetően,
Probiotikumokat, prebiotikumokat, Omega-3 zsírsavakat és egyéb egészségjavító adalékanyagokat tartalmaz,
Nem tartalmaz semmilyen baromfi mellékterméket vagy mellékterméket,
Töltőanyagoktól, például kukoricától vagy gluténtől mentes,
Nem tartalmaz hozzáadott kémiai aromákat vagy egyéb tartósítószereket,
a formulát állatdietetikus fejlesztette ki,
a szemek mérete: 15×5 mm

A Syta Micha száraztáp bárány spárga és rozmaring összetétele: Friss bárányhús 30%, szárított bárány 30%, szárított édesburgonya 26%, sertészsír 8%, ásványi anyagok, sütőtök 1%, tökmag 0,8%, bogyó 0,5%, paradicsomtörköly 0,5%, szárított sörélesztő 0,2%, lucernaliszt 0,2 %, spárga 0,1%, rozmaring 0,1%, spirulina 0,1%, zöld tea kivonat 0,05%, glükózamin-szulfát 0,004%, kondroitin-szulfát 0,002%, omega-3 0,001%, Yucca Schidigera kivonat 0,001%, szárított Enterococcus 0,001%, szárított Enterococcus 0,0 fermentációs termék.

Analitikai összetétel:

Nyersfehérje – 31 %
Nyerszsír – 16 % Nyersrost
– 2,7 %
Hamu – 9,8 %
Nedvesség – 10 %
Kalcium – 1,8 %
Foszfor – 1,2 %
Nátrium – 0,45 %
Omega-3 – 21 mg/kg
Omega-6 – 20 mg/ kg
EPA+DHA – 20 mg/kg

Energiaérték: 3703 kcal/kg

Táplálkozási adalékanyagok: A-vitamin – 14 000 NE/kg, D3-vitamin – 1000 NE/kg, vas (vas-szulfát) – 36 mg/kg, cink (cink-szulfát-monohidrát) – 36 mg/kg, réz (réz-szulfát-pentahidrát) – 10 mg/kg, mangán (mangán-oxid) – 5 mg/kg, jód (vízmentes kalcium-jodát) – 1,2 mg/kg, szelén (nátrium-szelenit) – 0,1 mg/kg

Technológiai adalékok: C-vitamin – 40 mg/kg, E-vitamin – 100 mg/kg, antioxidánsok.

A Syta Micha száraztáp bárány spárga és rozmaring javasolt adagolása:



Kutya súlya (kg)
Adag (g)


1-2
30-45


2-4
45-75


4-6
75-100


6-8
100-125


8-10
125-145


10-15
145-195


15-20
195-245


20-25
245-290


25-30
290-330


30-40
330-410


40-50
410-485



További száraztáp kínálatunk.

Kapcsolat a hirdetővel
  • DogleDesign

  • 7028552-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Szigethalom

Árpád utca 25.


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • DogleDesign

  • 7028552-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szigethalom

Árpád utca 25.