Szigetmonostor, bejáratott vendéglő

69 000 000 Ft
Szigetmonostor
1 napja, 3 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10331286
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 635
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
JÓ NEVŰ, BEJÁRATOTT VENDÉGLŐ BERENDEZÉSSEL EGYÜTT + CSALÁDI HÁZ EGY HELYEN! KITŰNŐ VÁLLALKOZÁSI LEHETŐSÉG!
Szentendrei szigeten, Szigetmonostoron jó nevű, bejáratott vendéglő, 7 szobás vendégház (fürdőszoba+wc-vel), jó állapotú, lakható, nappali + 2 szobás családi házzal (tetőtér beépítési lehetőséggel) 934 m2-es telken eladó! Az építményhez tartozik egy rendezett utcai terasz, előtte tágas parkolóval.Az ingatlan két utcára nyitott sarok telken található, melyen oldalhatáron álló beépítéssel 4 épület és egy pince áll. Az épületek hasznos alapterülete 657 m2. Teljes közművel vannak ellátva: elektromos áram, hálózati ivóvíz, szennyvíz hálózat, vezetékes földgáz. Az épület 1910-ben, utcafronti része 1984-ben, a hátsó épület 1990-ben, a raktár 1984-ben, az átalakítással egyidőben épült.
Étterem : A melegkonyhás étterem 89,44 m2-es vendégtérrel, 30,73 m2-es konyhával, 22,48 m2-es mosogatóval és 78 m2-es fedett terasszal rendelkezik.Vendégterében egy fa tüzelésű kemence található, melyet csak sütés-főzés céljára használtak.
Vendégház: A földszinten és a tetőtérben 3-3 db 2-2 ágyas szoba mindegyik saját fürdővel és wc-vel, valamint a tetőtérben nappali+2 szobás lakosztály saját fürdővel és wc-vel került kialakításra.Itt kapott helyet a recepció, a raktár és a gépészet.
Családi ház: 89,87 m2-es, egyszintes nappali+ 2 szoba, konyha-étkező, zuhanyzóval. Párok, kiscsaládok számára is kényelmes életteret nyújt. Igény esetén a tetőtér irányába bővítési lehetőség adott. Udvarra néz, csendes, forgalom zajától mentes, nyugodt pihenést biztosít.Jelen szárnyépület a főépülettel közvetlen kapcsolatban is van, de az átjáró igény esetén meg is szüntethető.Fűtése központi gázkazánról működik, radiátor hőleadókkal és 2 db gázkonvektor is rendelkezésre áll. A melegvíz ellátás 2 db gázbojleren keresztül történik, valamint a konyhában külön gáz vízmelegítő található.A felépítmény 2 éve használaton kívül van. Az épületek általános műszaki állapota korszerűtlen, felújítandó.A vendégház fűtéskorszerűsítés, felújítás után üzemeltethető, az udvari családi ház lakható, költözhető.
Szigetmonostor barátságos és biztonságos település, kitűnő iskolával, bevásárlási lehetőséggel, orvosi ellátással. Közlekedés szempontjából is kiváló hely. Jól megközelíthető hídon Tahi felől vagy komppal Szentendre, Leányfalu, Dunakeszi és Vác irányából. Személyhajóval Gödre és Szentendrén a korzóra jutunk el. Sok-sok programot nyújt az itt lakók és az idelátogatók részére. A szomszédos Horány kedvelt üdülőterület. A sziget geológiai sajátossága, hogy a kavicsos altalaj megszűri a Duna vizét, így itt különösen tiszta a kutak vize és az itt termelt zöldségek, gyümölcsök minősége is kiváló.
Remek lokációval rendelkező ingatlan.A tiszta levegő, a háborítatlan csend miatt az ingatlan kiválóan alkalmas turisztikai adta lehetőségeknek vagy más befektetési célra is!
AZ INGATLAN CÉGGEL EGYÜTT HITEL ÉS TARTOZÁSMENTESEN ELADÓ!
Kitűnő lehetőség vállalkozni vágyóknak! További tájékoztatásért forduljon Hozzám bizalommal!
Érd.: Keleti Ilona , Tel.: +36(20)403-3318

Kapcsolat a hirdetővel
  • Keleti Ilona

  • +362040-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szigetmonostor


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 635 m2-es vendéglő, étterem Szigetmonostor
    Szigetmonostor
    JÓ NEVŰ, BEJÁRATOTT VENDÉGLŐ BERENDEZÉSSEL EGYÜTT + CSALÁDI HÁZ EGY HELYEN!KITŰNŐ VÁLLALKOZÁSI LEHETŐSÉG!Szentendrei szigeten, Szigetmonostoron jó nevű, bejáratott vendéglő, 7 szobás vendégház (fürdőszoba+wc-vel), jó állapotú, lakható, nappali + 2 sz...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Szigetmonostor
    3 hónapja, 3 hete
    69 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Keleti Ilona

  • +362040-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szigetmonostor