Maxxis Külső 26x2.0 Overdrive Excel Silkshield/fényvisszaverős Drótperemes 762g

9 130 Ft
Szigetszentmiklós
1 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10535701
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Sportfelszerelés, Kerékpár
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Egy trekking gumiabroncs, amely mindent tud, amit egy modern városi és trekking gumiabroncstól elvárhatunk, ráadásul innovatív extrákkal is meglep.

A kiváló minőségű Maxxis alapanyag 60 TPI-s szálsűrűségével nemcsak a futófelület alatt véd, mint általában, hanem az oldalfalak körül is az innovatív SilkShield kialakításnak köszönhetően. A kiváló minőségű, nagyon strapabíró Maxxis gumikeverék hosszú, defektementes használatot tesz lehetővé. Az oldalfalakon található fényvisszaverő csíkok növelik a biztonságot. Alacsony súly melletti nagy stabilitásának köszönhetően az Overdrive Excel kiválóan alkalmas pedelecekhez/e-bike-okhoz is, 25 km/h-igA SilkShield:
SilkShield réteg peremtől peremig fut, növelve a futófelület szúrás- és szakadás-állóságát, ezek mellet oldalfal védelmet is biztosít a felütéses vagy a vágásos defektek kivédésére.

Kapcsolat a hirdetővel
  • EliteBike.hu
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Szigetszentmiklós


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • EliteBike.hu
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szigetszentmiklós