Ormus V.I.O. Étrend-kiegészítő Krém - 50 g

14 490 Ft
Szigetszentmiklós
1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7657455
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ez a krém egy hatszor koncentráltabb változata a V.I.O. Ormus folyékony ásványianyag kivonatának. Ez egy egyedülálló és sokoldalúan felhasználható krém, melyet szabadalmaztatott Atomos Szétválasztó eljárással hoztunk létre. Csak és kizárólag a legmagasabb minőségű induktív tápanyagokat tartalmazza. Ormus krémek egy hatszor koncentráltabb változata a V.I.O. Ormus folyékony ásványianyag kivonatának. Ez egy egyedülálló és sokoldalúan felhasználható krém, melyet szabadalmaztatott Atomos Szétválasztó eljárással hoztunk létre. Csak és kizárólag a legmagasabb minőségű induktív tápanyagokat tartalmazza. A Vancouver Island Ormus tengervízből kinyert étrend-kiegészítő krém alapja 100%-os tiszta óceáni ásványok, amelyeket a kanadai Vancouver-sziget nyugati partjáról nyerünk. Termékünk ásványi anyagokat, nyomelemeket és makro tápanyagokat tartalmaz, amelyek hozzájárulhatnak a szervezetünk megfelelő működéséhez. A cink a szervezet antioxidáns védekező rendszerének egyik fontos eleme. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet! Ezt a terméket alaposan szűrjük, sterilizáljuk, indukciós lezárással hermetikusan zárjuk, ezáltal korlátlan ideig eltartható és fogyasztható. 100%-ban természetes. GMO-mentes. Allergénmentes. Vegán. Előállítása fenntartható forrásból történik. Hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz. Növények és állatok számára is egyaránt biztonságos. Az Ormus Óceáni Ásványianyag krém szavatossági ideje korlátlan, szájon át történő fogyasztása biztonságos! Ezek az ásványi anyagok nem mérgezőek, nincs lejárati idejük, és a növények és állatok számára egyaránt biztonságosak. A szájon át történő fogyasztás mellett kipróbálhatja bőrfelületén is. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a krém száradás után vékony fehér filmréteget képez a bőrén. Víz hozzáadásával nagyszerű tápoldatot készíthet növényei számára. Teljesen biztonságos gyermekek, várandós/szoptató kismamák, növények és állatok részére egyaránt. Figyelem! Ne tárolja hűtőszekrényben! Ne fagyassza le! Ne használja mikrohullámú sütőben! Tárolja egyszerűen szobahőmérsékleten. Kupakját mindig tegye vissza, jól zárja le. Ha nem lenne elégedett, jusson eszébe, hogy a locsolóvízhez keverve (1 g Ormus 4 l vízhez) a virágai, gyümölcsfái és a veteményese hálás lesz érte Önnek.

Kapcsolat a hirdetővel
  • VitalitásBolt.hu

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Szigetszentmiklós


Hasonló hirdetések

  • Ormus V.I.O. Étrend-kiegészítő Krém - 100 g
    Szigetszentmiklós
    Ez a krém egy hatszor koncentráltabb változata a V.I.O. Ormus folyékony ásványianyag kivonatának. Ez egy egyedülálló és sokoldalúan felhasználható krém, melyet szabadalmaztatott Atomos Szétválasztó eljárással hoztunk létre. Csak és kizárólag a legmag...
    • Egészség, Szépség - Szigetszentmiklós
    5 napja, 12 órája
    23 490 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • VitalitásBolt.hu

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szigetszentmiklós