Ormus V.I.O. Étrend-kiegészítő Por - 10 g

20 490 Ft
Szigetszentmiklós
1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7708541
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ha először vásárol tőlünk Vancouver Island Ormus termékeket, akkor először javasoljuk, hogy kezdje a Vancouver Island Ormus Folyadékokkal. A Vancouver Island Ormus Porok kb. 36x-os koncentrációi a folyadékoknak, és inkább a rutinos fogyasztóknak ajánljuk azokat. Mi is az az Ormus por? A Vancouver Island Ormus tengervízből kinyert étrend-kiegészítő por alapja 100%-os tiszta óceáni ásványok, amelyeket a kanadai Vancouver-sziget nyugati partjáról nyerünk. Termékünk ásványi anyagokat, nyomelemeket és makro tápanyagokat tartalmaz, amelyek hozzájárulhatnak a szervezetünk megfelelő működéséhez. A cink a szervezet antioxidáns védekező rendszerének egyik fontos eleme. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet! Ez a termék a Vancouver Island Folyékony Étrend-kiegészítő legkoncentráltabb verziója, melyből minden víz el lett távolítva és a fennmaradó ásványi anyagok alapos szűrés után finom porrá lettek darálva. Fontos tudni az Ormus Porokról A Vancouver Island Ormus Étrend-kiegészítő Porok NEM oldódnak már újra vízben! 100%-ban természetes. GMO-mentes. Allergénmentes. Vegán. Előállítása fenntartható forrásból történik. Hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz. Emberek és állatok számára is egyaránt biztonságos. Az Ormus Óceáni Ásványianyag por szavatossági ideje korlátlan, szájon át történő fogyasztása biztonságos! Ezek az ásványi anyagok nem mérgezőek, nincs lejárati idejük, emberek és állatok számára egyaránt biztonságosak. Teljesen biztonságos gyermekek, várandós/szoptató kismamák és állatok részére egyaránt. Figyelem! Ne tárolja hűtőszekrényben! Ne fagyassza le! Ne használja mikrohullámú sütőben! Tárolja egyszerűen szobahőmérsékleten. Használat után mindig jól zárja le.

Kapcsolat a hirdetővel
  • VitalitásBolt.hu

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Szigetszentmiklós


Hasonló hirdetések

  • Ormus V.I.O. Étrend-kiegészítő Por - 5 g
    Szigetszentmiklós
    Ha először vásárol tőlünk Vancouver Island Ormus termékeket, akkor először javasoljuk, hogy kezdje a Vancouver Island Ormus Folyadékokkal. A Vancouver Island Ormus Porok kb. 36x-os koncentrációi a folyadékoknak, és inkább a rutinos fogyasztóknak aján...
    • Egészség, Szépség - Szigetszentmiklós
    1 hónapja, 1 hete
    12 490 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • VitalitásBolt.hu

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szigetszentmiklós