Sponser Salt Caps Só Tabletta 120 Kapszula / Doboz - SPONSER

11 360 Ft
Szigetszentmiklós
3 napja, 21 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11909401
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Sportfelszerelés, Kerékpár
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Só tabletta: Sponser Salt Caps sókapszula



A Sponser Salt Caps sókapszula egy elektrolit kapszula sportolók számára, mely segít megelőzni az izomgörcsök kialakulását és a dehidratációt. Optimális arányban tartalmazza a szükséges ásványi anyagokat, mint a nátrium, a kalcium és a magnézium. 

A szervezet a fizikai aktivitás közbeni verejtékezéssel nagy mennyiségű elektrolitot (különösen sót) veszít, többnyire meleg időben. A só fontos szerepet játszik a szervezet só-vízháztartásának egyensúlyában, így ha a hosszabb fizikai aktivitás soráni sóveszteséget nem pótoljuk folyamatosan, a szervezet kimerül és erős fáradságérzet jelentkezik, amely jelentős hatást gyakorol a teljesítményre. 

Ezenfelül fontos szerepet játszik a normál izomműködésben a magnéziummal és a kalciummal együtt, így a só kapszula nagyban hozzájárulhat az izomgörcsök kialakulásának minimalizálásához.

Az alacsony glikogénedzés alatt támogatja a zsíranyagcserét.

A Salt Caps sókapszula a legfontosabb elektrolitok mellett cinket is tartalmaz, amely hozzájárul a zsírsav normális anyagcseréjéhez.

A kapszulákat vízzel, szénhidrátokkal vagy anélkül is be lehet venni, önmagában készített sportitalként szolgálva.

Szénhidráttal keverve saját sportitalt hozhatunk létre a Salt Caps-szel. A szénhidrát-elektrolit keverékek fokozzák a víz felszívódását a fizikai mozgás ideje alatt, valamint hozzájárulnak a nagy állóképesség fenntartásához.

A sókapszulával jobban bírjuk a hosszabb távú edzéseket, versenyeket, a több napon át tartó nagy kitartást igénylő mozgást a nagy melegben!

Különösen az alábbi sportot űző atlétáknak javasoljuk: triatlon, kerékpározás, futás, tenisz, futball, terepfutás, MTB, kézilabda.

 

SALT CAPS sókapszula előnyei




Pótolja az izzadsággal elvesztett nátriumot, káliumot és magnéziumot a megfelelő arányban



2 kapszula 400 g nátriumot tartalmaz, mely megfelel 750-1000 ml sportitalnak



Védd a dehidratáció ellen



Hozzájárul a normál izomfunkció működéséhez és megakadályozza az izomgörcsök kialakulását



Segít a fáradság és a kimerültség csökkentésében



Hozzájárul a regenerációhoz



Elősegíti a folyadékok és a tápanyagok felszívódását 



A kapszulás megoldásnak köszönhetően akár sportitalban is feloldhatod 






FELHASZNÁLÁS, ADAGOLÁS

Fogyaszd 1 - 1.5 órát meghaladó sporttevékenységek során. 1 - 1.5 óra után vegyünk be 1 kapszulát és nyeljük le egy kevés vízzel, vagy nyissuk fel a kapszulát és a port adjuk hozzá vízhez vagy más folyadékhoz. Utána kb. 40 percenként vegyünk be még 1 kapszulát.

Szénhidráttartalmú ital készítése esetén adjunk 2 kapszulát 500 ml 30-40 g szénhidráttartalmú italhoz, hogy létrehozzunk egy szénhidrát-elektrolit oldatot. Az ilyen italok fokozzák a víz felszívódását a fizikai aktivitás ideje alatt és hozzájárulnak a hosszan tartó nagy állóképességet kívánó edzéshez.

 

ÖSSZETEVŐK

Nátrium-klorid, nátrium-citrát, kálium-citrát, növényi kapszula (E464), kalcium-citrát, magnézium-citrát, cink-glukonát, tömegnövelő anyag (magnézium-sztearát).

1 kapszula: 940 mg



KISZERELÉS / ÍZ: 120 db kapszula / doboz - Natúr íz



Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és vegyes étrendet, valamint az egészséges életmódot.

Gyermekek elől elzárva tartandó.

Tárolás: Száraz, hűvős helyen tárolandó.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson

Származás, gyártás: 

Fejlesztés: Svájc

Gyártás: Svájc

 





 

Kapcsolat a hirdetővel
  • EliteBike.hu
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Szigetszentmiklós


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • EliteBike.hu
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szigetszentmiklós