Szigetszentmiklós - Szabó u. Kosztolányi u. sarok

109 900 000 Ft
Szigetszentmiklós
2 napja, 19 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12080791
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 145
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Szigetszentmiklós központjához nagyon közel, igényes, frekventált és csendes utcában, eladó egy 145 nm alapterületű két szintes + szuterénes több generációs, kertes családi ház.
A gondozott, ápolt telek mérete: 1306 nm, melyen még további két épület is megtalálható.
A tulajdonosok, a ház mai formáját, 1985-ben, bepapanel szerkezettel építették meg, melyet folyamatosan karbantartottak. A családi ház külön bejáratú, összkomfortos szuterén részét, korábban borozóként üzemeltették, melyet - a kedvező méretű nyílászárók miatt önálló lakrészként is használhatóvá tettek.
A lakásba való feljutást, külső lépcsőn keresztül valósították meg ezért, ez a házrész is teljesen külön használatot eredményez.
A tágas előszobából - mely egyben egy rendkívül szép télikertként is funkcionál -, a közlekedőn keresztül érjük el a különböző helységeket, a két tágas szobát, a szinteltolásos, nagyon kellemes adottságokkal rendelkező nappalit, a konyhát az étkezővel, illetve a fürdőszobát is.
A nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.
A dryvittal szigetelt ház fűtését - lapradiátorokon keresztül -, valamint a meleg víz ellátást, kazán biztosítja. Rezsije rendkívül alacsony.

A tetőtérben szintén kialakítható még egy 80 nm-es lakás, mely zárt lépcsőházon keresztül, a földszinti lakásból érhető el.
Az ingatlan, a jó fekvésének köszönhetően egész nap világos. A klíma, illetve a hálószobák környékén a sok fa, megfelelő hűtést, és árnyékot biztosít hőség idején.
A telken lévő melléképületek, és a számos - nagyon rendezett - tárolók mellett található még egy 38 m2 -es szoba-konyha- fürdőszobás önálló lakás is, mely - igény esetén - garázsnak is átalakítható.
Az ingatlanon, a garázs és a két fedett autóbeállón kívül, még nagyon sok hely marad autók beállására a betonozott, körbejárható hátsó részben.
A kocsibeállás - kényelmes - elektromos kapu segítségével történik.
A tulajdonos által korábban működtetett, 7 helységből álló, 145 nm-es gazdasági épületben megtalálható egy előkészítő, húsfeldolgozó, hűtőkamra, kemencék, füstölők és egyéb tárolásra alkalmas helységek. Igény esetén ebből az épületrészből is kialakítható - akár - 2 lakás is.
Az udvar elszeparált, hátsó részén található meg a garázs, a kocsibeállók és műhely - alatta 20 nm -es (homokos) - borospince is .

Az ingatlan, egy felújítást követően, összeköltöző-,, vagy nagyobb családoknak, illetve befektetésnek is kiváló lehetőségeket rejt magában.
Óvoda, bölcsőde, iskola, boltok pár perc sétával is elérhetőek.
Közlekedés: pár perc sétára található a 238-as busz, mellyel a csepeli Szent Imre térre jutunk, illetve H6-os hév is.
Érd: Takács Dávid, tel:06/70-772-1402, e-mail: takacs.david@dh.hu

Referencia szám: HZ069910-MA

Kapcsolat a hirdetővel
  • Takács Dávid

  • +367077-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szigetszentmiklós


Hasonló hirdetések

  • Szigetszentmiklóson lakás eladó
    Szigetszentmiklós, Lakihegy, Szigetszentmiklós
    Szigetszentmiklóson, a Komp utcai lakóparknál, nappali plusz 2 félszobás, erkélyes, magasföldszinti lakás keresi új tulajdonosát. Az ingatlan körbe van kerítve és saját kocsibeállóval rendelkezik de a ház előtt az ingyenes parkolás is megoldható. Az ...
    • Eladó ház, Lakás - Szigetszentmiklós
    1 napja, 15 órája
    41 900 000 Ft
  • Eladó 43 m2-es Téglalakás Szigetszentmiklós, Lakihegyi lakópark
    Szigetszentmiklós, Lakihegyi lakópark
    Eladó ...egy nagyon kellemes környezetű lakóparkban található ez a 43 négyzetméteres, harmadik emeleti KLIMATIZÁLT lakás, Szigetszentmiklóson. A környék dinamikusan fejlődik, ami ideális választás lehet otthonként vagy befektetési célból. A lakás két...
    • Eladó ház, Lakás - Szigetszentmiklós
    1 napja, 18 órája
    42 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Szigetszentmiklós
    Szigetszentmiklós
    Ritka lehetőség Szigetszentmiklós központjában! CSOK képes ingatlan! Innen tényleg minden csak pár lépésre van!!!! 2024-től változik a Babaváró és CSOK támogatás rendszere! Ne várj tovább az Otthonteremtéssel, mert akár milliókat spórolhatsz! Ha nem ...
    • Eladó ház, Lakás - Szigetszentmiklós
    1 napja, 19 órája
    45 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Szigetszentmiklós
    Szigetszentmiklós
    Szigetszentmiklós központjában 2 szobás, 54 m2-es lakás eladó.A lakás szigetelt tégla épület harmadik emeletén helyezkedik el.2 szoba, konyha, kamra, fürdő, külön WC, közlekedő elosztású valamint tartozik hozzá a pince szinten egy 5 m2-es zárható tár...
    • Eladó ház, Lakás - Szigetszentmiklós
    1 napja, 19 órája
    33 900 000 Ft
  • Eladó ház, Szigetszentmiklós
    Szigetszentmiklós
    Szigetszentmiklóson újépítésű tégla ikerházfél eladó csendes zsákutcában!! A ház 86 nm alapterületű, ahol 3 szoba + nappali, illetve konyha, fürdőszoba, külön wc kapott helyet.Tégla építésű, kívülről szigetelt az ingatlan, fa födémes, cserép borítású...
    • Eladó ház, Lakás - Szigetszentmiklós
    1 napja, 19 órája
    77 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Takács Dávid

  • +367077-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szigetszentmiklós