Eladó ipari, Szokolya

250 000 000 Ft
Szokolya
3 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12239657
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 2700
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Fedezze fel ezt a különleges ingatlant, mindössze 50 km-re Budapesttől, a festői Börzsönyben! Eladásra kínálunk egy 2700 négyzetméteres, 3.5-4 m-es belmagasságú földalatti komplexumot, amely egy 7163 négyzetméteres telken helyezkedik el, kínálva ezzel bőséges teret és rengeteg lehetőséget.

Jelenleg gomba termesztési engedéllyel rendelkezik, de könnyű alakíthatósága miatt alkalmas gyümölcs, zöldség raktárnak, online webshop raktárnak, paintball/ airsoft pályának, túlélő tábor szervezésre, több szabaduló szobának, gazdasági célzattal, gabona raktárnak, vegyszer raktárnak, autó gyűjtőknek garázsnak, vagy műhelynek.

A lehetőségek száma számtalan!

Az ingatlan főbb jellemzői:

Elhelyezkedés: Budapest közelsége ideális lehetőséget kínál, hogy kiváló logisztikai csomópont legyen.
Méret: Az impozáns, 2700 négyzetméteres alapterületű SZÁRAZ földalatti, HŰVÖS létesítmény kiválóan alkalmas különböző célú tevékenységek kivitelezésére.
Telek: A hozzá tartozó 7163 négyzetméteres telek bőséges helyet biztosít, akár további fejlesztések, építkezések számára is.

Ez a különleges ingatlan ideális lehetőséget kínál azok számára, akik egyedülálló helyet keresnek, legyen szó, vállalkozásról, hobbiról, vagy akár egy privát retreat helyszínről. Az ingatlan adottságai révén számos felhasználási lehetőség kínálkozik, így Ön, szabadon alakíthatja azt saját elképzelései szerint.


Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy birtokába keríthessen egy ilyen egyedi ingatlant a Börzsöny varázslatos tájain.

Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, további információkért, vagy egyeztessen velünk egy személyes megtekintési időpontot!
Keressen bizalommal kérdéseivel, megtekintés egyeztetésével a Duna House teljes ingatlan kínálatáért! Legyen szó adás-vételről, ingyenes értékbecslésről, ingyenes tanácsadásról vagy a legjobb feltételekkel történő ingyenes és független hitelügyintézésről. Állok rendelkezésére minden kérdésben!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Nagy Barta Orsolya

  • +367064-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szokolya

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Nagy Barta Orsolya

  • +367064-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szokolya