+ Ingyenes hirdetés feladása

Elektromos kandalló

1 hónapja, 2 hete
Leírás
Elektromos látvány kandalló eladó!!! 
 
Ön megálmodja, Én elkészítem!
 
Gyönyörűen kidolgozott, szabadkézzel faragott díszítések, elegáns és stílusos! Több féle modellből, színből, akár saját elképzelés alapján, vagy a már meglévő bútora után! Ráadásul megfizethető áron.

Meg fog lepődni, mennyire egyszerű már a beüzemelés is, két csavar rögzítése után már élvezheti is az elektromos kandalló nyújtotta fényt és meleget! A kandalló nem igényel mást, csupán egy konnektort, még külön kéményre sincs szükség (nincs füst a lakásban), így megspórolja a rengeteg időt, amit a por és hamu takarítására szánna. Bárhol használhatja, igazi éke lesz otthonának!

A teljesen élethű parázs és szálló füst látvány-imitációnak szabályozható a fényereje.

Nyáron is használható fűtés fokozat nélkül, mint csak látvány! 

Tartozék egy úgynevezett szobai levegő keringető ventilátor, ami hideg levegőt, illetve a fűtés fokozatok használata mellett, a meleg levegő be fúvását végzi, energia veszteség és igen gyors hőleadás biztosítása mellett.

Olyan otthonokba is képes az igazi kandallók és a ropogó tűz hangulatát bevarázsolni, ahol nincs mód kialakítani. Ebből kifolyólag rendkívül helytakarékos, ráadásul rögzítés után sem tart sokáig, ha Ön másik szobába szeretné inkább felszerelni. Mindössze két csavar, pár perc, és a kandalló egész otthonát beragyogja.

Praktikus és igazán biztonságos továbbá az első üveglap is, nem melegszik át, így gyermekek körében is biztonsággal használható.
Tűztér.

LED Technológia Alacsony Fogyasztás
A 3D LED technológia amellyel minden Classicflame elektromos tűztér rendelkezik csupán 11.2 wattot fogyaszt, lecsökkentve ezzel az elektromos áram fogyasztását.
Digitális Kijelző

Bekapcsol és kialszik automatikusan 5 másodperc után, a távirányító és a vezérlő pult segítségével vezérelhető.
Fűtési Lehetőség

A hőszabályozó digitális hőmérséklet kijelzővel rendelkezik. A tűzteret lehet használni anélkül, hogy fűtene minden évszakban. A fűtés 1600-1900 Wattot fogyaszt és 37-40 m2 fedd le.
Időmérő Fukcó

Automatikus leállás 30 perctől egészen 9 órág.

125 Féle Variáns A Láng Hatására Spectrafire PLUS

A legtöbb variánssal rendelkező láng hatás Az új technológia lehetővé teszi a teljes irányítását a különféle beállításoknak, ezáltal egyedüli élményt biztosítva a felhasználónak. Az új Spectrafire Plus technlógia 125 -féle szín és láng hatás variánst nyújt, hogy az minél inkább a felhasználáshoz megfelelő hangulatot és légkört teremtsen.
Spectrafire Fényerőssége

5 beállítás a fényerősségre ami biztosítja a lehetőségét a fényerősség testreszabását a felhasználónak.
A Spectrafire Sebessége
A lángok villogásának sebességét 5 különböző szintre való beállítása.
Távirányítás a kényelmes vezérlés érdekében.
Számla, garancia van!

Méretek. 130x105x35 cm
Ára 195000 Ft-tól Budapesti vagy kecskeméti átvétellel !!!
 
Érdeklődni a +40745859637 (Dénes) vagy +36209410004 (Viktor) telefonon.

Kapcsolat a hirdetővel
 • Dénes

 • +36 20-mutasd

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
SzolnokHasonló hirdetések

 • Szolnok
  Gardena 3000/3 1db H max: 32 m Q max : 3 köbm/h P1 : 600 W Tápfesz. :230 V 50 Hz Védettség : IP44 LGA,GP 2800 1 db H max : 38 m Q max : 2,8 köbm/h P1 : 550 W Tápfesz. :230 V 50 Hz Védettség : IP44...
  • Otthon, Bútor, Kert - Szolnok
  13 órája, 15 perce
  5 000 Ft
 • Áfonya bokrok eladók
  Szolnok
  Bőtermő, fürtös fekete áfonya bokrok eladók magyar őstermelőtől. Többféle fajta-és méretválaszték. A tövek a hazai klíma-és talaj viszonyokat kedvelik és már a kiültetés szezonjában teremnek. Kiszolgálunk személyesen, kertészetünkben, illetve postai ...
  • Otthon, Bútor, Kert - Szolnok
  3 napja, 10 órája
  3 990 Ft
 • Hasogatott Tűzifa Akciós Áron!!
  Szolnok
  Száraz hasogatott tűzifa rendelhető Akciós Áron Akár Ingyenes Kiszállítással! 8 - 10 hónapos kitermelés Nem gally fa mind törzs termelés Azonnal fűthető darabolt tüzelő Hossz: 25-33 darabokban. Tűzifa fajták :akác -tölgy -bükk-vegyes. Puhafa-nyárfa-j...
  • Otthon, Bútor, Kert - Szolnok
  5 napja, 2 órája
  10 500 Ft
 • HUZALTEMÉKEK, DRÓTFONAT, VADHÁLÓ, BETONOSZLOP GYÁRTÁSA, FORGALMAZÁSA
  Szolnok
  POZSGAI HUZAL KFT. Drótfonatok közvetlen a gyártótól mindenféle magasságban , vastagságban és lyukazattal horganyzott és műanyagos kivitelben. Rendelésre egyedi, különleges méreteket is vállalok! Betonoszlop, lugasoszlop gyártása hagyományos négyszög...
  • Otthon, Bútor, Kert - Szolnok
  6 napja, 12 órája
 • Szendvicspanel
  Szolnok, Nagysándor József út 31/A
  Tető-és olfalfal szendvicspanel raktárról kiváló minőségben, PIR és PUR hab töltéssel. Vastagság: 40-100 mm. Méret: 1.000 x 3.000 mm. Ár: 3.385 Ft/m2 + Áfa (bruttó 4.300 Ft). Szín: további egyeztetés tárgya. Cím: 5000 Szolnok, Nagysándor József út 31...
  • Otthon, Bútor, Kert - Szolnok
  1 hete
  3 385 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
 • Dénes

 • +36 20-mutasd

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szolnok