Eladó 1403 m2-es építési telek Taksony

36 000 000 Ft
Taksony
2 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11520552
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 1403
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
BEFEKTETŐK FIGYELEM! Taksonyban teljes közművel  1403 nm építési telek  eladó!!!Központhoz közel helyezkedik el, közvetlen bejárás az utcafrontról!A telken akár egy ikerház és egy önálló családi ház is felépíthető!Besorolása LKE-1, 30 %-on beépíthető. Vadiúj villanyóra. Víz, csatorna bekötve.Gázcsonk a telken kívül található. Az ingatlan hátsó részén egy masszív, 100 nm-es tároló helység terül el, mely akár garázs kialakítására is alkalmas. A helység padlással és pincével rendelkezik.Kertvárosias lakóterület (Lke) besorolású, szemben erdőre néző ingatlan, melyben nyugalmas otthont/otthonokat lehet kialakítani, amint az a szomszédban már el is kezdődött. A közelben óvoda, iskola, bolt, orvosi rendelő, pékség.A taksonyi HÉSZ alapján az alábbi rendelkezések vonatkoznak a telek beépítésére az LKE-1 besorolás alapján:45. § (1) Az Lke-1, Lke-2 és az Lke-3 építési övezetben az építési hely határvonalainak meghatározásánál a következőket kell figyelembe venni:a) Előkert mélysége: a kialakult állapot szerint, vagy 5,0 m.b) Oldalkert: min 4,0 m. Oldalhatáron álló beépítésnél: az új épületek a beépítési oldaltól 1,0 méterre épülhetnek, bővítésnél, toldaléképítésnél a kialakult állapotot figyelembe véve a meglévő épület vonalát folytatva is létesülhetnekc) Hátsókert: 6,0 m (A hátsókert előírt legkisebb méretén belül – a szükséges védőtávolságok megtartásával – valamennyi melléképítmény, továbbá mosókonyha, nyári-konyha gépkocsi és egyéb tároló épület elhelyezhető).46. § (1) Az Lke-1 építési övezetben elhelyezhető lakóépületek és lakások maximális száma:c) 1100-1700 m2teleknagyság között 2 lakóépület/1-1 lakásA magassági korlát az épületekre 5,5 m. Keress bátran, szívesen megmutatom ingatlant!Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása a Duna Housenál!

víz, villany, csatorna

Kapcsolat a hirdetővel
  • Balassa Anita

  • 3630393-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Taksony


Hasonló hirdetések

  • Taksony, Szent Mihály utca
    ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ! - Taksony ! Alapterület – 1403 m2 CSEND, NYUGALOM! KÖZPONTHOZ KÖZELI ELHELYEZKEDÉS! DUNA KÖZELSÉGE! Nagyszerű lehetőség beruházóknak, befektetőknek és családoknak egyaránt! - az ingatlan téglalap alakú, sík telek. - közművesített...
    • Telek - Taksony
    2 hete, 3 napja
    35 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Balassa Anita

  • 3630393-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Taksony