Fényképes nyaklánc négy fényképpel, acélból (márkadobozban), arany szín - Maria King

5 391 Ft
Taksony
3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12151951
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Ékszer, Óra
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A legjobb ajándék lehet ez a Fényképes nyaklánc négy fényképpel, acélból (márkadobozban), arany színben, hiszen egy exkluzív, személyre szóló ékszer, ami amellett hogy szép kidolgozású, látványos és elegáns, még egyedi tartalommal is bír.



Ez a típusú ékszer csak nálunk kapható. A legjobb gesztus és ajándékötlet! 



Exkluzív, kézzel készült fényképes ékszer.



– A charmok foglalata rozsdamentes acél, erre kerül a nagyfelbontású nyomtatóval kinyomtatott fénykép, és ezt védi az üveglencse. A lencse domború, különleges és elegáns.



Nem vízálló.



A márkadoboz készlethiánya esetén logó nélküli dobozzal szállítjuk!







Mivel ezek kis méretű képek lesznek, általában csak az arcok férnek rá, ezért ha csoportképet küldesz, mi kivágjuk belőle az arcokat. Tehát úgy is jó, ha egy csoportképet küldesz amin mindenki rajta van, és úgy is jó, ha négy külön képet küldesz.



Ha nem embereket ábrázol a kép, kérjük vedd figyelembe, hogy kicsinyítve lesz, ezért túl zsúfolt képet nem javasolunk.



A képkivágást bízd ránk, a lehető legoptimálisabban fogjuk kivágni a képet.







A fotót retusáljuk, fényeljük, hogy a lehető legszebb eredményt kapjunk, és csodálatosan szép fényképes ékszert ajándékozhass szeretteidnek, barátaidnak, vagy saját magadnak.



Egy személyes, fényképes ajándék sokkal többet ér, mint más ajándék, aminek nincs személyre szabott üzenete. A fényképpel kifejezheted érzéseidet a megajándékozott felé, vagy tükrözheted saját személyiségedet, hiszen bármilyen irányú érdeklődésed van, az ékszerbe tett fényképpel megmutathatod mindenkinek az ízlésedet, érdeklődésedet, bármilyen ideológiai hozzáállásodat. Nem feltétlenül kell családi fényképben gondolkodni, mert például ha kedveled az élővilágot, egy szép természetet ábrázoló fénykép, fás, erdős, virágos fotó csodaszépen mutat a csillogó üvegben, mint ahogyan ha a tengeri élőlények szerelmese vagy, bármilyen tengeri állatos kép nagyon kedvesen mutatna az ékszerben. Vagy saját kedvenceid, háziállataid fényképe is megmutatja majd, mennyire szereted az állatokat. Akár vicces képet is tehetünk az ékszerbe, akár egy rajongói képet, egy autó fotóját, bármit, ami csak eszedbe jut.



A termék egyedi rendelésre készül, a csomagot át kell venni!



Szállítási idő ennél a termékcsoportnál 3-4 nap.



A termékképek illusztrációk. A valóságban még szebbek a termékek, de a fotókhoz képest a fémek színe kicsit eltérhet a fényképektől.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Webmall

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Taksony


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Webmall

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Taksony