Ki nevet a végén egyedi FÉNYKÉPES társasjáték (ÚJ), A3-as - Maria King

12 990 Ft
Taksony
1 napja, 3 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9048254
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A legsikeresebb társasjáték, a Ki nevet a végén egyedi fényképes változata, újragondolva! Megújított mezőkkel és játékszabállyal. Mérete: kb A3-as (kicsit kisebb). TARTÓS, LEMOSHATÓ, az MDF erős anyag, nem gyenge karton. 



A négy játékos indítómezőre a Te családi képeidet tesszük. Küldj fényképeket az info@webmall.hu email címünkre (a fényképeken mindegyik játékos arca jól látható legyen), és feltesszük a képeidet a játéktáblára. Ha csak kevesebb fotód van vagy kisebb a család, akkor a megmaradó színeket fénykép nélkül hagyjuk, és bárki játszhat a fotó nélküli színekkel.



Nem csak a bábuk induló helyére tesszük fel a fényképeket, hanem a játékmezőn is szerepelnek a fotók. Ha valaki a saját fényképével jelölt mezőre lép, azonnal bejut a célba a bábujával. Ha valaki másik családtag fotójára lép, a másik családtag kétszer kimarad a dobásból. A játék többi szabálya azonos a régi játékkal, a játékosok egymást kiütve visszaküldhetik egymás bábuit a start mezőre. A táblára még négy csúszdát is tettünk, ez vagy segíthet, vagy épp gyengíthet egy játékos helyzetén. Valamint van egy Parkoló mező, ahonnan csak hatos dobással léphetsz tovább. 



A fotókat az info@webmall.hu email címünkre küldd el, és add meg a játékosok nevét is (Apu, Anyu, Kata és Tomi helyett bármi mást írhatunk rá). Meghatározhatod azt is, hogy melyik játékos (melyik családtagod) melyik színnel játsszon.



A készlet tartalma: Játéktábla, 4x4 bábu, dobókocka, játékszabály.

Csomagolása fehér kartondoboz (tehát nem előre nyomtatott játékdoboz, hanem egyszerű fehér doboz).

A kartondoboz készlethiánya esetén nejlontasakban küldjük!







Ajándékot keresel, és nincs ötleted? Nekünk nagyon sok ajándékötletünk van, többek között egy ilyen egyedi Ki nevet a végén újragondolt társasjáték. Többféle játék közül választhatsz, akár karácsonyi, akár születésnapi meglepetésnek szánod. Nagyon jópofa ötlet olyan egyedi fényképes társasjátékot adni ajándékba, melyen a játékmezőn a családod fotói láthatók. A legötletesebb névnapi, születésnapi vagy karácsonyi ajándék, és igazi meglepetés lehet egy ilyen egyedi fényképes, újragondolt Ki nevet a végén társasjáték. 



Ez a termék egyedi rendelésre készül, a szállítási idő 4-5 nap.



A termék egyedi jellege miatt a csomagot a futártól át kell venni!



A termékképek illusztrációk. A valóságban szép a termék, de a grafika elhelyezése és a színek kicsit eltérhetnek.



Ki nevet a végén

családi egyedi társasjáték szabály



A szabályokat kedvetekre módosíthatjátok.



A játék lényege, hogy a START mezőről 6-os dobással indulva végig kell menni a pályán, és minden bábuval célba kell érni.



Ha valaki a saját fényképével jelölt mezőre lép, azonnal bejut a célba a bábujával.



Ha valaki másik családtag fotójára lép, a másik családtag kétszer kimarad a dobásból.



Ha bombára lépsz, kétszer kimaradsz a dobásból.



Ha csillagra lépsz, még kétszer dobhatsz.



Általános szabály, hogy hatos dobás esetén még egyszer dobhatsz.



A játék többi szabálya azonos a régi játékkal, a játékosok egymást kiütve visszaküldhetik egymás bábuit a start mezőre, ahonnan csak hatos dobással kerülhet vissza a játékmezőre a játékos.



A táblára négy csúszdát is tettünk, ez vagy segíthet, vagy épp gyengíthet egy játékos helyzetén. Ha a csúszdára lépsz, a nyíl másik felére kell lépned.



A Parkoló mezőből csak hatos dobással léphetsz tovább, kivéve, ha a saját célmeződ előtt állsz. Ha végigértél a pályán, és a célmező felé csak 1 dobásod van hátra, és a parkolóra kerülnél, ilyen esetben a parkolóra érvényes hatos dobás szabály nincs érvényben. A parkoló csak akkor érvényes, ha nem cél előtt állsz, hanem végighaladsz a pályán, és belelépsz a parkolóra irányító mezőbe. 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Webmall

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Taksony


Hasonló hirdetések

  • Versenyautó fénnyel és hanggal, High-Speed (kb. 40x23 cm) - BIGBUY
    Taksony
    Anyaga műanyag, fém. 3 év felettieknek. EU termék. Színe nem választható, készlet szerint küldjük, ezüst, piros vagy kék színben. Funkciók: Fény Hang Méretei kb.: 40 x 23 cm Ajánlott kor: 3+ Év...
    • Játék, Hobbi - Taksony
    1 napja, 3 órája
    6 450 Ft
  • Plüss mackó (29x24x28 CM) - BIGBUY
    Taksony
    Aranyos, puha plüss mackó, 29x24x28 cm. Anyag: Poliészter...
    • Játék, Hobbi - Taksony
    2 napja, 8 órája
    8 150 Ft
  • Labda, Avengers (Ø 23 CM) - BIGBUY
    Taksony
    MINTA VÉLETLENSZERŰEN, A KÉSZLET SZERINT (VALAMELYIK A FOTÓK KÖZÜL) Avengers Labda, 23 cm. Melyik srác ne örülne egy Avengers labdának? Nem kérdés, hogy minden kissrácot boldoggá lehet tenni vele, és főleg hosszú órákra leköthető a figyelme ezzel a l...
    • Játék, Hobbi - Taksony
    4 napja, 4 órája
    3 555 Ft
  • Digitális karóra + pénztárca Disney - Maria King
    Taksony
      Digitális karóra + pénztárca Disney Minnie, eredeti Disney termék, EU beszállítótól. Használati útmutató Az alsó gomb kétszeri megnyomásával tudja megkezdeni a beállítást, előszőr a hónapot majd az időt. Jobb felsővel állít, az alsóval továbblép a ...
    • Játék, Hobbi - Taksony
    6 napja, 23 órája
    5 990 Ft
  • Happy Birthday léggömb, lufi 8 db-os (25,4 cm) - Disney
    Taksony
    Happy Birthday léggömb, lufi 8 db-os (25,4 cm). Szülinapra, gyerekzsúrra, névnapra vagy bármikor, amikor örömet szeretnél okozni kislányodnak. Fólia léggömb, mely héliummal vagy levegővel tölthető. Mérete 25.4 cm Anyaga: fólia...
    • Játék, Hobbi - Taksony
    1 hete, 5 napja
    1 500 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Webmall

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Taksony