Rozsdamentes acél kereszt medál nyaklánccal, arany színű - Maria King

2 830 Ft
Taksony
2 napja, 9 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11844107
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Ékszer, Óra
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Rozsdamentes acél kereszt medál nyaklánccal, acélszemekből (50 cm x3 mm). 



A medál 304 rozsdamentes acélból készült, arany színben kapható.



Látványos, kiváló kivitelezésű, strapabíró tartós nemesacél női nyaklánc.



















Medál mérete: 3,3x1,9 cm, 304 rozsdamentes acél. Akasztó rés mérete: 1,8 mm. Delfinkapoccsal.



Anyaga rozsdamentes acél, nem kopik, nem korrodálódik, minőségi tervezés és kivitelezés.



A rozsdamentes acél kereszt medál nyaklánccal egy elegáns és csillogó arany színű kiegészítő, amely a vallást  jelképezi. A medál 3,3 centiméter hosszú és 1,9 centiméter széles, így tökéletes ahhoz, hogy a figyelem középpontjában állhasson.



A kereszt szimbólum önmagában is erős üzenetet hordoz, hiszen a vallási kontextusban a hit jelképe. Ez a medál azonban további jelentéssel is bír, ugyanis nemcsak a hitet, de a szeretetet is képviseli. A kereszt formája íveken, gömbölyded vonalakon és ékességeken keresztül mutatja meg az öröklétet és az isteni kegyelmet.



A medált egy 50 centiméter hosszú rozsdamentes acél nyaklánccal kombináltuk, amely tökéletes összhangban van a medállal. Ez a hossz ideális ahhoz, hogy a medál hangsúlyosan a dekoltázs közepén helyezkedjen el.



Ez a szép ékszer tehát nemcsak vallási szimbólumként hordozza a hitet és a szeretetet, de egyben remek kiegészítője lehet a mindennapi és alkalmi viseleteknek is. Elegáns és időtlen megjelenésével tökéletesen illeszkedik minden stílushoz és alkalomhoz.



Legyen szó egy vallási ceremóniáról, esküvőről vagy akár csak egy egyszerű, mindennapos megjelenésről, ez a rozsdamentes acél kereszt medál nyaklánccal mindig megható és figyelemfelkeltő kiegészítővé válik. Viseld büszkén és mutasd meg a hitet és szeretetet, amelyeket szimbolizál!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Webmall

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Taksony


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Webmall

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Taksony