Sas áttört fedeles nemesacél zsebóra - Maria King

5 990 Ft
Taksony
1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6953147
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Sas áttört fedeles zsebóra. A zsebóra elején egy szépen kidolgozott sas látható. A számlap színe fehér, arab számokkal. Vedd meg magadnak, de ajándéknak is ideális. Nemesacél óratok és számlap.



Lánc hossza: kb. 80 cm. Átmérője kb. 4,6 cm.



A sas szimbolikája nagyon összetett: nagytestű ragadózóként a madarak királya, a Nap és az ég, az isteni uralom jelképe. Erőt és a harciasságot mutat, a napistenek állata, aki diadalt arat a sötétség felett. A sas közvetíti a megújult élet üzenetét, mert kapcsolatban áll a keleti szelekkel, a tavasz, a hajnal és az újjászületés jelképe. A becsületesség és az igaz elvek mutatója. Állóképességet és rugalmasságot képvisel, segít szembenézni a nehézségekkel. (forrás: tattooglobus.hu)



A mai túldigitalizált világban olyan jó egy kicsit visszatekinteni a régi idők jól bevált szerkezeteire és megoldásaira. Nem véletlen, hogy a zsebóradivat egyre nagyobb méreteket ölt. Van különféle ízlésnek és stílusnak megfelelő zsebóránk, van retro, modern, fekete, bronz, ezüst, óarany, nagyon extrán arany és vintage stílusú is. A zsebóra hordozhat egy üzenetet a mintázatában, de már akkor is szimbólum, ha nincs rajta semmilyen extra minta. Hiszen zsebórát hordani elegáns dolog, és a múlt örökségeit értékelni tudó, komoly személyiséget tükröz. Van sas zsebóránk, lovas óránk, kígyós, lepkés, farkasos, halas, hajós, vonatos, népi motívumos, strasszos, köves zsebóránk, van mozifilmekre utaló zsebóránk, pl. Star Wars, Superman, Trónok harca, Harry Potter, Vasember, és van különféle hobbik jelképeivel díszített zsebóránk, mint a pókeres, horgászos, golfos, sőt, még szovjet címeres zsebóránk is van kétféle színben.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Webmall

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Taksony


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Webmall

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Taksony