Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 130 m2-es üzlethelyiség Tass

80 000 000 Ft
Tass
6 hónapja, 4 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10447714
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 130
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
!A LEGSZEBB ÜZLETI LEHETŐSÉG!Budapesttől 60 km-re, Tasson, közvetlenül a főút mellett, 1200 nm-es telken, 130 nm alapterületű, 2017-ben épült BEJÁRATOTT vendégkörrel rendelkező virágboltként üzemelő, ÜZLETHELYISÉG eladó.
Az ingatlan SZIGETELT, légkondicionálóval, és SAJÁT külső és belső PARKOLÓKKAL rendelkező, DNY-i tájolású. A fűtés gáz-cirkós padlófűtéssel biztosított, riasztóval és biztonsági kamerákkal felszerelt, teljesen közművesített.
2013-ban épült, majd 2017-ben bővítve és felújítva lett, akkor nyerte el jelenlegi kialakítását! Építéskor és bővítéskor, az üzleti célt szem előtt tartva helyet kapott két eladótér, melyek igénytől függően SZEPARÁLHATÓK egymástól, valamint külön előkészítő helyiség, hűtőkamra, teakonyha, illetve szociális helyiség is. TELKEN BELÜL kialakításra került még egy SZABADTÉRI ELADÓTÉR, mely remek lehetőséget nyújt akár idény jellegű termékek, mint például karácsonyfa, vagy palánták értékesítésére, de TÁROLÁSRA is alkalmas.
A TELJES BERENDEZÉS és az aktuális árukészlet a VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZI. Igény szerint szakmai tanácsadás, VIRÁGPIACI, üzleti és beszerzési KAPCSOLATOK rendelkezésre állnak, azok átadása megoldható, így akár szakmailag kezdőként is remek befektetés lehet! 
Az ingatlan PER-, és TEHERMENTES, hitelezhető, akár azonnal birtokba vehető!  

erkély

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Tass


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 130 nm-es Üzlet Tass Forgalmas főútvonalon
    Tass, Forgalmas főútvonalon
    Vállalkozó kedvűeknek ajánljuk jó szívvel a Tasson, főútvonal mellett, a temető közelében található, bevezetett, jelenleg virágüzletként működő ingatlant. A téglából épült, 130 m² alapterületű üzlet 2018-ban 10 cm-es szigetelést valamint új színt kap...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Tass
    1 éve, 6 hónapja
    80 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Tass