Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Belterületen fejlesztési terület kiváló hozammal

5 250 000 000 Ft
Tatabánya
5 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11549554
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 65535
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kiváló ajánlat a rohamosan fejlődő Tatabánya belterületén, 7000 Ft + Áfa / nm áron

Tisztelt Befektetők!

Figyelmükbe ajánlom Tatabánya belterületén, kiváló nemzetközi gyorsforgalmi (M1 autópálya) és vasúti kapcsolatok közelében, mégis közel a városközponthoz ezt a vegyes hasznosításra javasolt 590 000 nm-es fejlesztési területet. A Bécs-Budapest korridor közelsége és az infrastrukturális lefedettség miatt kiválóan alkalmas számos gyártási és logisztikai funkciónak, ipari parknak, amelyet a jelenleg érvényben lévő engedélyezési tervek és koncepciók is lehetővé tesznek a területen.

Tatabánya az elmúlt években és napjainkban jelentős fejlődésen megy keresztül, hiszen a város önkormányzata a Modern városok program keretében 2022-ig 91 milliárd forintot fordíthat 16 beruházással a város fejlesztésére. Futó projektek között a teljesség igénye nélkül szerepel a város tömegközlekedésének megreformálása, az oktatás és egészségügy fejlesztése stb. A teljes ingatlan 5 különböző helyrajzi számon található, melyek külön-külön is megvásárolhatóak és amelyekre különböző hasznosítási lehetőségek engedélyezettek az alábbiak szerint:

Az egyik koncepció a következőket foglalja magába:
- a belvároshoz közeli (észak-nyugati területen) lakófunkciók
- ipari funkciók
- rekreációs funkciók
- kereskedelmi, szolgáltatóipari funkciók
- és erdősávok kialakítása.

Természetesen ezen kívül az önkormányzat örömmel fogad minden elképzelést, amely a város javát szolgálja... így akár az infrastruktúra fejlesztés, akár a munkaerő utánpótlás tekintetében is partnere lesz a jövendőbeli tulajdonosnak.

A fejlődő város belterületén lévő terület 7000 Ft + Áfa / nm áron lehet az Öné, kiváló adottságokkal rendelkezik, így Ön remek megtérüléssel és komoly értéknövekedéssel számolhat! Amennyiben szimpatikusak Önnek ezek a paraméterek, de kisebb léptékben gondolkodna, úgy lehetőség van csak egy részét megvásárolni a területnek.

Hívjon bizalommal, ha ajánlatom felkeltette érdeklődését!

Irányár: 5250000000 Ft

Referencia szám: FT496168

Kapcsolat a hirdetővel
  • Borbély Ádám

  • +363063-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Tatabánya


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Belterületen fejlesztési terület kiváló hozammal
    Tatabánya
    Kiváló ajánlat a rohamosan fejlődő Tatabánya belterületén, 7000 Ft + Áfa / nm áron Tisztelt Befektetők! Figyelmükbe ajánlom Tatabánya belterületén, kiváló nemzetközi gyorsforgalmi (M1 autópálya) és vasúti kapcsolatok közelében, mégis közel a városköz...
    • Telek - Tatabánya
    5 hónapja, 1 hete
    5 250 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Borbély Ádám

  • +363063-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Tatabánya