Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Tatabányán működő telephely ELADÓ!

600 000 000 Ft
Tatabánya Óváros
3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10277393
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 2000
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Sikeres Ingatlaniroda kínálatában ELADÓ ipari ingatlan Tatabánya belterületén található, jellemzően ipari ingatlanok környezetében. A közlekedési kapcsolatok kiválóak, a telephely az M1-es autópálya lehajtójától kb. 5 km-re, az 1-es számú főúttól 1,5 km-re található. Autóval, kamionnal is aszfaltos útról könnyen megközelíthető.
Az ELADÓ ipari ingatlan sokoldalúan hasznosítható, tökéletes helyszíne lehet ipari, kereskedelmi, szolgáltató tevékenységet folytató vállalkozásnak.
A tatabányai településrendezési terv alapján az ELADÓ ipari ingatlan Gip-1 övezeti besorolás alá esik, melynek a paraméterei alapján az épületek szabadon állóan helyezhetők el, a beépítettsége nem lehet nagyobb, mint 50 %, az építménymagasság max. 10,5 m lehet, a kialakított zöldfelület mértéke nem lehet kisebb, mint a telek területének 25 %-a, az építési övezetben kialakítható telek mérete nem lehet kisebb, mint 2000 nm.
A telek teljesen körbekerített. A széles udvar autóbuszok, kamionok befogadására alkalmas, így az áruszállítás, illetve a teher- és a személygépjárművek parkolása is megoldható.
Az ELADÓ ipari ingatlan teljes területe 16.945 nm, ahol két újszerű állapotú csarnok található, melyeket a legújabb technológiával készült elemekből állították össze. A kialakításuknál figyelembe vették az esetleges technológiaváltás lehetőségét és ennek gyors és környezetkímélő lebonyolíthatóságát. Még 4 csarnok felépíthető.
A telephelyen több régi épület is található, melyek különböző funkciót látnak el, van lakóépület, raktár. Ezen épületeket felújíthatja, korszerűsítheti, vagy lebonthatja új tulajdonosa.
Az ELADÓ ipari ingatlan jelenleg egy sikeresen működő cégnek biztosít telephelyet. A telephelyen működő cég 2002 óta családi házak gyártásával, építészeti, épületgépészeti, épületvillamossági és ipari berendezések fejlesztésével, tervezésévvel, gyártásával foglalkozik. A különböző panelek legyártásához rendelkezésükre állnak a gépsorok, amelyek akár 30 ház legyártására is alkalmasak éves szinten. Ehhez befektető partnerek jelentkezését is szívesen fogadják. A telephelyen egy korábban összeszerelt bemutató ház is megtalálható.
A 2 csarnok egyenként 510 nm-es, szigetelt, belsőoszlopmentes 5,3 méter vállmagasságú, 7,2 méter teljes magassággal. A csarnok mérete, műszaki kialakítása többféle tevékenység végzésére alkalmas. A belmagasság lehetővé teszi az ipari termeléshez szükséges gépek elhelyezését. Mindkét csarnok targoncázható, kamionnal is be lehet állni.
Az ELADÓ ipari ingatlan összközműves, ipari árammal ellátott, jelenleg 3x180 Amper áll rendelkezésre, de az áram teljesítménye bővíthető, fizikai bővítés nélkül plusz 3x100 Amper elérése lehetséges.
Az épület számtalan tevékenységre hasznosítható, mint például ipari termelésre, műhelynek, raktárnak, logisztikai központnak, stb.
Az ingatlan rendelkezik minden infrastrukturális háttérrel, bármilyen ipari tevékenység előírásainak megfelelően.
Előzetes egyeztetés alapján kizárólag velem tekintheti meg az eladó ipari ingatlant!
Ha vállalkozna, ez egy jó befektetési lehetőség, ezért ajánlom figyelmébe.
Jogi hátérrel, hitelügyintézéssel, kapcsolódó szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre.
Várjuk hívását!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Lukácsi Illa

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Tatabánya

Óváros


Hasonló hirdetések

  • Kiadó 250 m2-es ipari ingatlan Tatabánya, Fatelepi bekötőút
    Tatabánya, Fatelepi bekötőút
    Tatabányán, Ipari környezetben, a Fatelepi úton 250m2-es, kiváló megközelítésű,  műhelynek, illetve raktározásra alkalmas tégla építésű épület kiadó! Az épületen  a tető cseréje megtörtént,  további  változtatások is megoldhatók, a tulajdonos a bérlő...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Tatabánya
    1 napja, 6 órája
    294 683 Ft
  • Kiadó 915 m2-es ipari ingatlan Tatabánya, Búzavirág út
    Tatabánya, Búzavirág út
    Tatabányán, az Ipari Park közelében zárt telephelyen 915m2-es tégla csarnok kiadó. Az ingatlan raktározásra alkalmas, kis alakítással gyakorlatilag egy légterű, jól megközelíthető. A belmagasság 3,6m. A csarnok hosszútávra bérbeadó ( min.12 hó), az i...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Tatabánya
    1 napja, 6 órája
    1 650 222 Ft
  • Kiadó 2000 m2-es ipari ingatlan Tatabánya, Búzavirág út
    Tatabánya, Búzavirág út
    Tatabányán, az Ipari Park közelében zárt telephelyen 2000 m2-es csarnok kiadó.  Az ingatlan raktározásra alkalmas,  gyakorlatilag egy légterű, jól megközelíthető. A belmagasság 4m, egy részében pedig 7m.  A csarnok hosszútávra bérbeadó (min.12 hó), a...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Tatabánya
    1 napja, 6 órája
    2 593 206 Ft
  • Kiadó új építésű tároló/raktár Tatabányán
    Tatabánya, András út
    Újonnan kialakított szigetelt tárolóhelyiségek kiadók 45 m2 méretben Tatabányán az András úton, betonkerítéssel körbevett, zárt, kamerás megfigyelő rendszerrel biztosított, éjjel-nappal hozzáférhető területen. 73.000 Ft/hó + 2 havi kaució...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Tatabánya
    3 napja, 20 órája
    73 000 Ft
  • Tatabánya belterületén 40 000 nm terület eladó
    Tatabánya, Kertváros
    Tatabánya belterületén 40 000 nm területtel panzióvá alakitható épületekkel eladó. A patak partján elterülő hatalmas területen, a központi épület mellett, mely panziónak szórakozóhelynek kiválóan alkalmas, több lóistálló is található. A manapság diva...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Tatabánya
    5 napja, 6 órája
    140 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Lukácsi Illa

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Tatabánya

Óváros