Eladó 30879 m2-es szántóföld, legelő Telekgerendás, Külterület

180 000 000 Ft
Telekgerendás Külterület
1 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12250444
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 30879
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
-----Raktározás,állattartás,gyártás,vagy esetleg tanyasi turizmus?-----Békés vármegyében, Telekgerendáshoz tartozó külterületen, IPARI TELEPHELY ELADÓ!
Az ingatlan per-és tehermentes, pályázatképes, jelenleg nem üzemel,karbantartások és állag megóvások folyamatosak.
A több mint 3 ha-os területhez, saját tulajdonú, sorompózott, aszfaltozott magánút vezet, a főúttól 700m-re. Az útról haladva, a jobb oldali részben,teljesen körbekerítve,
3x 450m2-es csarnok és az azt kiszolgáló helységek találhatók. A csarnokok jó állapotú betonozott úton körbejárhatóak,megközelíthetőek, jelenleg a pulyka tartásra , csigás etetőkhöz, PB-gázos fűtéshez kialakítottak,de több féle hasznosítás is lehetséges. Minden épületben ipari áram, gáz , víz bekötés van. A gáz a telepen lévő tölthető PB gáztartályról biztosított, amely jelenleg leszerelve,de igény szerint visszaállítható. A víz ellátására, 3 db. közel 100m-es fúrt kút szolgál. A telephely másik felében található, ipari hidrofor szolgáltatja a szükséges nyomást. Az áram ellátás szintén minden épületben külön biztosított.
A telephely bejárai nagykapuja mellett, 80 m2-es, komfortos szolgálati lakás, fürdőszoba, konyha, kamra került kialakításra, mely akár több család lakhatását is szolgálja.
A lakás fűtése gáz-cirkó kazánról, radiátoros hőleadással megoldott. A lakás mögött több helységből álló, 440 m2-es ,fűthető kiszolgáló épület található(régen fiaztató volt).
A magánút bal oldalán, szemben , művelési ág alól szintén kivont, major található. A major út melletti részén közvetlenül,egy három szintes magtároló, csigás felvonóval helyezkedik el. A magtár már régen nem üzemel, felújítás után visszanyerheti régi funkcióját, vagy akár idegenforgalmi szempontból is megőrízhető az utókor számára.
A major túlsó sarkában találhatóak még a téglából épült szolgálati lakások, amelyek szintén felújítást igényelnek.
Igény esetén ,az ingatlant telephelyként üzemeltető cég és eszközök is eladóak, amelyek megegyezés tárgyát képviselik.
Az ingatlan együttes nem csak gazdasági, termelési szempontból rejt magában lehetőségeket, hanem akár idegenforgalmi szempontból is elgondolkodtató lehet.
Amennyiben bármelyik lehetőség felkeltette érdeklődését, szívesen bemutatom az egész komplexumot. Keressen bizalommal,előre egyeztetett időpontban megtekinthető.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Salamon László

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Telekgerendás

Külterület


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ipari, Telekgerendás
    Telekgerendás
    -----Raktározás,állattartás,gyártás,vagy esetleg tanyasi turizmus?-----Békés vármegyében, Telekgerendáshoz tartozó külterületen, IPARI TELEPHELY ELADÓ! Az ingatlan per-és tehermentes, pályázatképes, jelenleg nem üzemel,karbantartások és állag megóvás...
    • Telek - Telekgerendás
    1 hónapja
    180 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Jó lehetőség Telekgerendáson
    Telekgerendás
    Telekgerendás egyik központhoz közeli utcájában eladó egy 1027nm es  építési telek, melyen van egy megtervezett 127nm es ingatlan terve és elkészített betonozott  alapja és lábazata. A közművek a telek előtt vannak. Hivatkozási szám: STARTLAK-6913181...
    • Telek - Telekgerendás
    1 éve, 8 hónapja
    2 300 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Salamon László

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Telekgerendás

Külterület