Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Hőszivattyús, panorámás ÚJ ház Telkin!

214 900 000 Ft
Telki Hársfa utca
5 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11563560
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 255
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Fedezze fel a tökéletes otthont Telkiben!
Ha álmai otthonát keresi, akkor ezt a 5 szobás, 4 hálószobás családi házat ne hagyja ki!
(for English language, please, scroll lower)

Ez a frissen elkészült új építésű családi ház minden kívánságát kielégíti! Az élettér lenyűgöző 160 négyzetméteres területet ölel fel 2 szinten, amely tágas kényelmet és modern stílust kínál minden család számára. Emellett egy további 100 négyzetméteres földszint is rendelkezésre áll, ahol a garázs mellett megtalálhatók a gépészeti helyiségek, tárolók és a mosókonyha is, így mindig rendben tarthatja otthonát.

Az ingatlan első pillantásra magával ragad az elegáns, modern dizájn és a tágas belső terek révén. A földszinten egy hatalmas nappali terül el, mely könnyedén összefonódik a modern konyhával és az étkezővel. Az óriási ablakok pedig páratlan kilátást biztosítanak a környező természetre. A padlófűtés és a hőszivattyús fűtés illetve légkondicionáló gondoskodik arról, hogy mindig ideális hőmérséklet legyen az otthonában.

A garázs szinten egy kényelmes 2 állásos garázs található, ahol gond nélkül parkolhatja autóit. Emellett itt van egy gépészeti helyiség és egy különleges meglepetés: egy konditerem külön kialakítható zuhanyzóval, ahol egészségét és jó közérzetét is gondozhatja. A mosókonyha is itt található, így a házimunkák is könnyedén elvégezhetők.

A tágas kert minden természetkedvelő álma. Az ingatlanhoz tartozik egy hátsó terasz és egy első terasz is, valamint az emeleten egy erkély, ahonnan élvezheti a gyönyörű kilátást. Az udvar és kert alkalmas családi összejövetelek, grillpartik és szórakozások megrendezésére is.

Az ingatlan elhelyezkedése is kiváló. A csendes utca majdnem a legvégén található, így a forgalom szinte alig zavarja a nyugalmat. A szomszédok kellő távolságra vannak, így a kert és az élettér maximális privát szférát biztosítanak. Ez az otthon egy igazi nyugalom szigete.

Az igényeknek megfelelően a fürdőszobai szaniterek és burkolatok is személyre szabhatók egy adott összegig. Így Önnek lehetősége van az otthonába olyan egyedi stílust és dizájnt vinni, amely tükrözi személyes ízlését és igényeit.

Ne hagyja ki ezt a kihagyhatatlan lehetőséget! Ez a családi ház Telkiben mindent megad, amire egy modern életvitelű családnak szüksége van. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a csodálatos ingatlant, és válassza az álmai otthonát!


Discover the perfect home in Telki!
If youre looking for your dream home, dont miss out on this 5-room, 4-bedroom family home!

This newly completed, newly built family house will satisfy all your wishes! The living space spans an impressive 160 square meters over 2 levels, offering spacious comfort and modern style for all families. In addition, there is also an additional 100 square meter ground floor, where, in addition to the garage, you can find the mechanical rooms, storage rooms and the laundry room, so you can always keep your home in order.

The property captivates you at first glance with its elegant, modern design and spacious interiors. On the ground floor there is a huge living room, which easily connects with the modern kitchen and dining room. And the giant windows provide an unparalleled view of the surrounding nature. Underfloor heating and heat pump heating and air conditioning ensure that your home always has an ideal temperature.

On the garage level, there is a comfortable 2-bay garage where you can park your cars without any problems. In addition, there is a mechanical room and a special surprise: a fitness room with a separate shower, where you can take care of your health and well-being. The laundry room is also located here, so housework can be done easily.

A spacious garden is the dream of every nature lover. The property also has a rear terrace and a front terrace, as well as an upstairs balcony where you can enjoy the beautiful views. The yard and garden are also suitable for organizing family gatherings, barbecue parties and entertainment.

The location of the property is also excellent. The quiet street is located almost at the very end, so the traffic barely disturbs the peace. Neighbors are at a sufficient distance, so the garden and living space provide maximum privacy. This home is a true island of tranquility.

According to the needs, the bathroom sanitary ware and coverings can also be customized up to a certain amount. This gives you the opportunity to bring a unique style and design to your home that reflects your personal taste and needs.

Dont miss this unmissable opportunity! This family house in Telki offers everything a family with a modern lifestyle needs. Contact us today to view this amazing property in person and choose your dream home!
+36 70 4500 713

Referencia szám: HZ084746

Kapcsolat a hirdetővel
  • Szenes Gábor

  • +367045-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Telki

Hársfa utca


Hasonló hirdetések

  • Telki - Hosszúhát
    Telki, Nárcisz utca
    Telki központi csendes utcájában 350 nm-es többgenerációs családi ház eladó.Az ingatlan : - 1995-ben épült időtálló, prémium minőségű anyagokkal, burkolatokkal- Ph 38-as tégla hőszigetelő vakolattal, monolit födém cserép fedéssel- A ház tervezésekor ...
    • Eladó ház, Lakás - Telki
    1 napja, 15 órája
    279 000 000 Ft
  • Eladó ház, Telki
    Telki
    Telki központi csendes utcájában 350 nm-es többgenerációs családi ház eladó. Az ingatlan : - 1995-ben épült időtálló, prémium minőségű anyagokkal, burkolatokkal - Ph 38-as tégla hőszigetelő vakolattal, monolit födém cserép fedéssel - A ház tervezések...
    • Eladó ház, Lakás - Telki
    1 napja, 16 órája
    279 000 000 Ft
  • Eladó ház, Telki
    Telki
    Generációs együttélésre, rekreációs központ létesítésére de akár magán óvoda számára vagy beauty szalon kialakítására is tökéletes választás lehet ez az ingatlan! Kivitelezők figyelmébe is ajánlom, hiszen társasházként a meglévő 4 albetéttel, kis áta...
    • Eladó ház, Lakás - Telki
    1 napja, 16 órája
    299 000 000 Ft
  • Eladó ház, Telki
    Telki
    Budapest közvetlen szomszédságában, Telkiben kínálunk eladásra egy 250 négyzetméteres akár két generációssá is alakítható családi házat.A Dél-Délnyugati fekvésű házat egy 1200 négyzetméteres telek öleli körül, itt prémium minőségű úszómedence, napozó...
    • Eladó ház, Lakás - Telki
    2 napja, 15 órája
    144 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Telki
    Telki
    Ne hagyja ki ezt a ritkán adódó lehetőséget! A Telki Residence lakóparkban, 4 lakásos társasházban eladó egy nappali+ 3 szobás, 92 m2-es, jó elosztású, napfényes öröklakás hatalmas teraszokkal, saját garázzsal. A praktikus elrendezésnek és a modern t...
    • Eladó ház, Lakás - Telki
    4 napja, 12 órája
    109 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Szenes Gábor

  • +367045-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Telki

Hársfa utca