Ezt a hirdetést archiválták.

Befektetési lehetőség, eladó major

Tiszacsege
7 hónapja, 1 hete

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó Ipari, Tiszacsege 44.900.000 Ft
    Tiszacsege
    Csak nálunk! Eladásra kínálok Tiszacsege külterületén a Sejpes patak mellett egy 40610 m2-es legelő (14517 m2) és kivett major (26093 m2) megjelőlésű ingatlant amin egy közel 2000 m2-es régi gyárépület (kendergyár) található. Az ingatlan teljesen alá...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Tiszacsege
    1 éve, 4 hónapja
    44 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10910598
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 11509
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó egy ígéretes befektetési lehetőség Tiszacsege közelében, amely felújítandó állattartó épületeket tartalmaz. Ez az ingatlan ideális választás lehet azok számára, akik szakértők a vidéki tanya világában és az agráriumban, és képesek felismerni az ebben rejlő lehetőségeket.



 



A gazdaság közvetlenül elérhető földúton keresztül. Bár az épületek jelenleg romos állapotban vannak, a felújításuk vagy újraépítésük után, modern és hatékony állattartó létesítményekké válhatnak.



 



A terület kibővíthető legelőkkel is, ami további lehetőségeket nyújt az állattartás és gazdálkodás terén. Ez a befektetési lehetőség kiemelkedő potenciállal rendelkezik az üzleti szempontból gondolkodók számára, akik elkötelezettek a vidéki gazdaság és mezőgazdaság fejlesztése mellett.



 



Ha Ön az a vállalkozó szellemű személy, aki szeretne befektetni a vidéki gazdaságba és kiaknázni a tanya világának üzleti potenciálját, akkor ne hagyja ki ezt a lehetőséget!



 



REMÉLEM FELKELTETTEM ÉRDEKLŐDÉSÉT, HÍVJON BIZALOMMAL HÉTVÉGÉN IS!



Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.

INGATLAN  HITEL  BIZTOSÍTÁS



Irodáink:

1163 Budapest, Veres Péter út 39.

2440 Százhalombatta,  Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)



Hívjon bizalommal: Turmezei Zsuzsa [------], [------]



Szívügyünk az otthonod! 





Az ingatlanoknak mérete és ára van. Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az értékbecsléstől a birtokbaadásig végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél.  

Elhelyezkedés
Tiszacsege

 
Elhelyezkedés
Tiszacsege