Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 1172 m2-es építési telek Tiszafüred, Északi településrészen Tisza-tavi gát mellett

12 000 000 Ft
Tiszafüred Északi településrészen Tisza-tavi gát mellett
5 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11544966
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 1172
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
TISZAFÜREDEN A TISZA-TÓ MELLETT, VÍZPARTI TELEK ELADÓ!!! Az 1172 m2-es üres, belterületi építési telket, elhelyezkedése miatt, elsősorban vendégház, vagy üdülő, lakóépület, építésére ajánljuk! A telek a Tisza-tó melletti gátról közvetlenül megközelíthető, de van egy magánút a telek másik vége felől, amely hivatalos útkapcsolatot és építési telek minősítést biztosít (azon az eladó telek megközelítésére bejegyzett átjárási szolgalmi jogot alapítottak). Az ingatlan a település északi részén, a Tiszavégi településrészen található, a Tisza-tó ezen szakasza kifejezetten nyugodt és festői szépségű, vadregényes rész, gyönyörű minden évszakban, amely szintes épület elhelyezésével láthatóvá válik a gát túloldaláról is. A telek településrendezési besorolása kertvárosias lakó (Lke1), melyben a beépíthetőség: 30 %, a megengedett legnagyobb építménymagasság: 6,00 m, oldalhatáronálló beépítési móddal, a telek alkalmas lakóépület építésére legfeljebb 6 egységig telkenként legfeljebb két épületben, de elhelyezhető még többek között a helyi lakosság ellátását szolgáló kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó épület, melléképület, egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épület, sportépítmény, a terület rendeltetésszerű használatát nem zavaró hatású egyéb gazdasági építmény, a megengedett lakásszámot meg nem haladó vendégszobaszámú egyéb kereskedelmi szálláshely is. Az építési övezetben HÉSZ előírásokat bővebben lásd a képek közötti kivonatban.
Telekméret: 1172 m2 (a telket a szabályozási terv szerint érinti egy tervezett utcanyitás a gát felől, de megvalósulására kevés esély van, a beépítésnél viszont figyelembe kell venni).
Közművek: minden az utcában (a közművek a magánúton keresztül bevezethetők).
Közelben: Tisza-tó a telek végében lévő gát túloldalán, Tisza folyó 700 m, szabadstrand 2,5 km, 33-as főút, vasútállomás, buszpályaudvar, termálstrand 1,2 km, Lidl 1,5 km.
Tiszafüreden a távolsági busz és vonatközlekedés kiváló (pályaudvarok), közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred Tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor (hétvégén!), lehetőleg a +36 30 299 74 16 telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.).
Irányár: 12 millió Ft.
Referenciaszám: M260774

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss György

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Tiszafüred

Északi településrészen Tisza-tavi gát mellett


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó Telek, Tiszafüred
    Tiszafüred
    TISZAFÜREDEN A TISZA-TÓ MELLETT, VÍZPARTI TELEK ELADÓ!!! Az 1172 m2-es üres, belterületi építési telket, elhelyezkedése miatt, elsősorban vendégház, vagy üdülő, lakóépület, építésére ajánljuk! A telek a Tisza-tó melletti gátról közvetlenül megközelít...
    • Telek - Tiszafüred
    5 hónapja, 1 hete
    12 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss György

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Tiszafüred

Északi településrészen Tisza-tavi gát mellett