Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó Működő Vágóhíd, Tiszaörs

85 000 000 Ft
Tiszaörs
6 hónapja, 4 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11135755
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 149
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
TISZAÖRSÖN ELADÓ EGY MŰKÖDŐ HÚSÜZEM, 2075 m2-es telken, ipari árammal, 149,23 m2-es hasznos alapterületű, 1993-ban épült, 2003-ban felújított és bővített épületállománnyal!!! Az ingatlant adottsága, nagysága, elhelyezkedése miatt elsősorban vállalkozások, befektetők figyelmébe ajánljuk!!! Az ingatlan a működtető vállalkozással együtt is eladó, a bejáratott partneri kört is átadja az eladó, igény esetén!!! A vágóhídnak napi 20 db sertés vágására van engedélye (csak sertés). Az épület szerkezete betonalapra épült B30-as tégla falazat, födém vasbetongerendás, tetőn betoncserép, műanyag nyílászárók kívül-belül.
Felújítások: kb 2003-ban bővítve és az uniós követelményeknek megfeleltetve, szociális öltöző zuhanyzók, fekete, fehér öltöző kialakítása, sertés karámok (3 fiókos), sertés pihentetők kiépítése zuhanyzóval; nyílászárók cseréje, külső homlokzat felújítása, plusz 2 hűtőtároló csarnokon belül.
Udvar nagyrészt üres, részben fásított, rajta kerékmosó, körbe van kerítve az üzem rész (de a telek nagyobb).
A teljes berendezés ár részét képezi!!!
Az ingatlan tulajdoni lapja tiszta (per-, teher-, és igénymentes).
Az ingatlan településrendezési besorolása: kereskedelmi gazdasági kereskedelmi-szolgáltató, a beépítettség megengedett legnagyobb mértéke: 40%, a megengedett legnagyobb építménymagasság: 6,50 m (övezeti előírások képek között).
Telekterület: 2075 m2.
Közművek: víz, villany (ipari áram), gáz (csatorna nincs a településen).
Fűtés: gázkonvektor (irodában).
Melegvíz: átfolyós gázos vízmelegítő.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor (hétvégén is!), lehetőleg a +36 30 299 74 16 telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.).
Irányár: 85 millió Ft.
Referenciaszám: M249546

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss György

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Tiszaörs


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó - Tanya - Lovasudvar
    Tiszaörs, Lovasudvar
    2001. ÓTA FOLYAMATOSAN MŰKÖDŐ, BIZTOS BEVÉTEL! FOLYTASSA ÖN TOVÁBB EZT A KIVÁLÓAN BEVEZETETT VÁLLALKOZÁST! Lovas tanya turista szállóval, étteremmel, lakó épülettel, istállókkal és juhhodállyal együtt eladó. Az objektum a  hortobágyi nemzeti park köz...
    • Telek - Tiszaörs
    4 hónapja, 1 hete
    149 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Tiszaörs
    Tiszaörs fürdőn keresek telket, hétvégi házat megvételre. Telefon : 06/30/6062117...
    • Telek - Tiszaörs
    7 éve, 1 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss György

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Tiszaörs