A magnézium egyes formái jól hasznosulnak, míg mások alig. A magnézium-citrát jól hasznosul, azonban sokaknál hasmenést okoz. A magnézium-citrát a magnézim citromsavval alkotott sója, míg a magnézium-aszkorbát a C-vitaminnal alkotott sója, méghozzá annak természetes (L-) formájával. Nem okoz hasmenést és a magnézium mellett C-vitamin forrás is egyben. A hagyományos C-vitaminnál kevésbé savas/savanyú, így gyermekek és kapszulákat nehezen nyelő felnőttek számára is ideális, hiszen folyadékban oldva fogyasztva sem kell a fogzománcunk miatt aggódni. Megfelelő C-vitamin forrás azoknak is, akik a nagy dózisú hagyományos C-vitamintól refluxot/gyomorégést tapasztalnak. Mindezekért a magnézium-aszkorbát ideális magnézium és C-vitamin forrás mindenkinek!
<strong>GAL Biocurcumin+ Forte, 300 mg x 60 kapszula</strong> Szájon át szedve is képes a kurkuma fő hatóanyagát, a kurkumint nagy mennyiségben a véráramba juttatni egy szabadalmaztatott, teljesen természetes megoldás segítségével. A kurk...
A stevia gyógynövény édes leveleiből készült kivonat, természetes tablettázó anyagok hozzáadásával. Fehér színű, apró tabletták, melyek felhasználhatóak tea, kávé, üdítők, édes levesek, szószok, sütemények, krémek és habok édesítésére....
Termékünkben a Golden Omega halolaj-koncentrátum természetes változatát alkalmazzuk, mert nulla ökológiai lábnyommal állítják elő vadon élő apróhalakból, a halászatnál figyelnek a biodiverzitás megőrzésére, és a modern előállítási technológia során n...
<em>Neu5Gc-mentes, 2000Dalton alatti peptidméretű, közel 100%-ban hasznosuló, extra minőségű halkollagén.</em> Termékünkhöz a Naticol® francia halkollagénjét választottuk, méghozzá annak leginkább előemésztett változatát, ahol a peptidek ...