Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 390 m2-es vendéglő, étterem Újszász, Könyvtár

70 000 000 Ft
Újszász Könyvtár
3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11028609
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 390
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében megvételre kínálunk Újszász központjában, frekventált helyen egy igazán sok lehetőséget rejtő kétszintes ingatlant. A lakás és pizzéria megnevezésű épületegyüttes 390 nm, amely 650 nm-es sarki telken fekszik parkos, fás környezetben. Az étterem előtt több állásos kényelmes parkoló van kialakítva. Az épületbe több különálló bejáraton keresztül juthatunk be. A középső, impozáns, nyitott teraszos főbejáraton keresztül az étterembe- pizzériába érünk. Az épületben az emeleti lakrészben 4 szobát, fürdőszobát, galériát, teraszt alakítottak ki. A földszinten egy szoba, fürdőszoba, konyha, étterem, raktár található. A fűtési rendszere gáz központifűtés, továbbá két jó minőségű hűtő -fűtő klíma van beépítve. Az épület minden helyisége igényesen van kialakítva, járólapok szépek. Az ingatlan kiváló lehetőséget biztosít több különálló lakrész kialakítására is, vagy bármilyen vendéglátóipari egység működtetésére, jelenleg ez nem működik de bármikor újra indítható. A tulajdonos a beépített jó állapotú sütőket otthagyja, ez a vételár részét képezik. Az épület jó állapotban van, kívül- belül pár esztétikai javítástól eltekintve.
Az ingatlan településen belül remek helyen található, alkalmas családi vállalkozás beindítására vagy csak egy szép családi otthon lehetne egy nagyobb család számára. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan és a benne rejlő lehetőségek, kérem keressen bizalommal. Ha vásárláshoz hitelre van szüksége az OTP hitel konstrukcióit ajánljuk. Az adásvétel lebonyolításában korrekt ügyvédi közreműködést is tudunk biztosítani. Az ingatlan belső megtekintése csak jó előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Tűri Zsuzsanna

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Újszász

Könyvtár


Hasonló hirdetések

  • Újszászon 1608 nm-es telken, 243 m2-es vendéglátóipari egység eladó
    Újszász
    A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál Újszász központjában egy 243 m2-es, jól működő, 60 fő befogadására alkalmas üzlethelyiséget, az alábbi paraméterekkel:- 1959-ben épült, vegyes falazatú ingatlan,- 2014-ben külső és belső felújítás...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Újszász
    3 napja, 18 órája
    52 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Tűri Zsuzsanna

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Újszász

Könyvtár