Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Újszilváson lakóövezeti telek eladó

9 900 000 Ft
Újszilvás
1 éve, 8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9526444
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 4300
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó Újszilváson az ökofaluban - ahol az országban az egyik legmagasabb a megújuló energia használatának aránya - központi belterületen elhelyezkedő, 18 méter széles utcafronttal és 250 méteres hosszúsággal rendelkező lakóövezeti telek.
A telken található egy utcafronti felújítandó vályogház.

Mivel a szomszédos 3870m2 telek is eladó, a terület az ideköltöző vevő számára kifejezetten alkalmas lehet mezőgazdasági hasznosításra, itt akár egy nagyobb ranch, stb. is kialakítható.

Az ingatlan összközműves, víz, villany (ipari áram, 380V is), és csatorna is van az utcában, valamint a gázcsonk is a ház előtt, de kívül található.

Előzetes tájékozódás alapján az ingatlan lakásépítés célú hasznosítása is lehetséges. Nagyon jó helyen van a faluban, a két telek egyesítésével újra parcellázható, és szolgalmi út is kialakítható a megközelítésekhez. Várhatóan 7-8 db. 700 m2 körüli építési telek alakítható ki. Ide tartozik, hogy a falusi CSOK még felvehető az esetleges beruházásra.

A falu infrastrukturálisan gyorsan fejlődik, sokat tesz azért, hogy a lakói megmaradjanak, és újak is érkezzenek. Zajlik az ökoprogram a napelemek hasznosítását favorizálva, és zajlanak az egyéb fejlesztések; új tan és sportuszoda, recortanos sportcentrum került átadásra nemrég, és persze iskola, óvoda, sőt minibölcsi is található a faluban.
Az ellátottság is megfelelő; a Coop-on kívül kisboltok, posta, gyógyszertár, bank automata is rendelkezésre áll, a falunak saját háziorvosa van.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy nemcsak a valóságban, az ország egyik legnaposabb falujaként, hanem a jövőt nézve is a napos oldalra kerülhetünk, ha itt vásárolunk ingatlant; folyamatos fejlődésnek, korszerűsödő, élhető környezetnek lehetünk részesei.

Ezek közül a legfontosabbak: az ipari park kialakítása, új kerékpár útszakasz létrehozása, az iskola épületenergetikai korszerűsítése, a termelői piac fejlesztése.

Hivatkozási szám: STARTLAK-7410141

Kapcsolat a hirdetővel
  • Zuglói Ingatlan Centrum

  • +36 20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Újszilvás


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Újszílváson, remek telek - Újszilvás, Alkotmány utca
    Újszilvás, Alkotmány utca
    Eladó Újszilváson az ökofaluban - ahol az országban az egyik legmagasabb a megújuló energia használatának aránya - központi belterületen két lakóövezeti telek egyben, de akár külön is. Az utcafronti részek 18 méter szélesek, a telkek hossza 180, ille...
    • Telek - Újszilvás
    1 éve, 8 hónapja
    19 990 000 Ft
  • Régen frissült
    Újszílváson lakóövezeti telek - Újszilvás
    Újszilvás
    Eladó Újszilváson az ökofaluban - ahol az országban az egyik legmagasabb a megújuló energia használatának aránya - központi belterületen elhelyezkedő, 18 méter széles utcafronttal és 250 méteres hosszúsággal rendelkező lakóövezeti telek. Mivel a szom...
    • Telek - Újszilvás
    1 éve, 8 hónapja
    6 990 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Zuglói Ingatlan Centrum

  • +36 20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Újszilvás