Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Ács tetőfedő munka

Vácduka
3 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11732930
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Építkezés, Felújítás
Leírás
Tudjuk, hogy a tetőd a legfontosabb védelmet nyújtja otthonodnak és minden értékednek. Ezért csapatunk a legmagasabb szintű szakértelemmel és szenvedéllyel végzi munkáját, hogy megteremtse az ideális fedést számodra.

Miért válassz minket?

Szakértelem: Több éves tapasztalattal rendelkezünk, így bármilyen kihívást képesek vagyunk kezelni a legnagyobb pontossággal és precizitással.

Kiváló minőségű anyagok: Csak az iparág vezető gyártóinak minőségi anyagaival dolgozunk, így garantáltan hosszú élettartamú és időjárásálló tetőfedést kap a pénzéért.

Megfizethető árak: Hiszünk abban, hogy mindenki megérdemli a minőségi tetőt, ezért versenyképes árakon kínáljuk szolgáltatásainkat.

Személyre szabott megoldások: Tisztában vagyunk azzal, hogy minden tető más és más igényeket támaszt. Ezért személyre szabott megoldásokkal állunk elő, hogy tetőd pontosan olyan legyen, amire vágytál.

Gyors és hatékony munka: Fontos számunkra, hogy ne zavarjuk meg túlzottan életed menetét. Rugalmas munkarendünkkel és hatékony munkafolyamatainkkal hamar elkészítjük az új tetődet.

Ne halogasd tovább, bízd ránk tetőd felújítását vagy cseréjét, és élvezd az otthonod biztonságát!
+36202564370
+36202139952
https://www.facebook.com/SzatmariAcs

Kapcsolat a hirdetővel
  • SZATMÁRI RICHÁRD

  • 0620213-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Vácduka


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Ács tetőfedő munka
    Vácduka
    Tetőfelújítás előtt áll ? Hívjon minket kedvezményes árainkért. - Számlával és garanciával ! - Több mint 25 év tapasztalattal !! ????+36202564370 www.facebook.com/SzatmariAcs...
    • Építkezés, Felújítás - Vácduka
    1 éve, 2 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • SZATMÁRI RICHÁRD

  • 0620213-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Vácduka