Eladó Telek, Vadna

17 900 000 Ft
Vadna
2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12330780
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Bükk lábánál, a VADNA PARKBAN belterületi, panorámás tóparti üdülőtelek eladó 38 m2-es , 3 szoba+ nappalis mobilházzal. A telek összközművesített, víz, villany, szennyvíz (derítővel megoldott), TV, internet bekötve.
A mobilház mérete 11,5x3,3m, és hozzá tartozik egy 12x3,5m terasz. A ház saját villany és vízórával rendelkezik. A nappaliban klíma, a hálókban szabályozható mennyezeti villany panel fűtés van. Melegvizet villanybojler biztosítja. A konyha hűtővel, mikróval, indukciós főzőlappal felszerelt. Napelemes kerti zuhany és terasz világítás van. A teraszon jakuzzi, az udvaron szalonnasütő kapott helyet.

A Vadna Park Egertől 54km, Szilvásváradtól 26km, Bánkúttól 31km, Lillafüredtől 44km, Aggtelektől 30km távolságra van. Stranddal rendelkező zárt üdülőövezet, csak a területen ingatlannal rendelkező tulajdonosok léphetnek be.
Lehetőség van strandolásra, horgászatra, de kipróbálhatják a búvárkodást, fánkozást, Jet-skizést is. A strandon mélyvíztől elzárt területen egy stég úszik a vízen, melyben egy 30 cm és egy 70 cm mélységű élővizes gyermekmedence áll a strandolók rendelkezésére, illetve egy beach jellegű strandszakasz, leginkább fiataloknak nyújt bulizási, szórakozási lehetőséget.
A strandon egy modern játszóteret és szabadtéri fitness parkot alakítottak ki. Emellett teqballozhatnak, focizhatnak, vagy bérelhetnek kerékpárt, mellyel bejárhatják a környéket és megtekinthetik a látványosságokat.
A strandon egy beach bár és egy strandbüfé szolgálja ki a vendégeket.
A tó körüli terület infrastrukturálisan kiépített - villany, víz, szemétszállítás, közvilágítás megoldva, sok család már életvitelszerűen él itt. Ha felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal, és hivatkozzon az M272955 számra.
ÉRDEKLŐDNI: PUCSOK HAJNALKA 06204911723

Referencia szám: M272955

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pucsok Hajnalka

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Vadna


Hasonló hirdetések

  • Eladó 363 m2-es építési telek Vadna, Vadna Park
    Vadna, Vadna Park
    A Bükk lábánál, a VADNA PARKBAN belterületi, panorámás tóparti üdülőtelek eladó 38 m2-es , 3 szoba+ nappalis mobilházzal. A telek összközművesített, víz, villany, szennyvíz (derítővel megoldott), TV, internet bekötve. A mobilház mérete 11,5x3,3m, és ...
    • Telek - Vadna
    2 hete
    17 900 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó építési telek Vadna
    Vadna, Kassai út 42/A
    Eladó Vadnán (Kassai út 42/ A) összközműves egyesített dupla telek családi ház engedélyezett építési tervével. A telek tehermentes, Csok igényelhető. Csendes, nyugodt környezet, jó szomszédok. A Vadna Wake Park 2 perc sétára található. Vállalkozásra ...
    • Telek - Vadna
    7 éve, 1 hónapja
    3 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pucsok Hajnalka

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Vadna