Eladó Vendéglő, étterem, Váraszó, Szabadság utca, 160nm, 18000000 Ft

18 000 000 Ft
Váraszó Szabadság utca
2 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12286596
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 160
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Heves vármegyében, Pétervására város vonzáskörzetében eladó egy 730 m2 telken lévő 160 + 60m2 alapterületű vendéglátó egység.

Az épület 1950-es években épült falazata 60 cm vastagságú vályog, amely jó állapotban van. A tetőszerkezet és a rajta lévő cserép kiváló állapotú. Az épületnek két vendégbejárata van, ezek fából készültek és 2009-ben kerültek beépítésre. A gerébtokos, 3 szárnyú faablakok jó állapotúak, részben redőnnyel felszereltek. A fűtésről jelenleg fa tüzelésű kályha gondoskodik, de a gáz is be van vezetve az épületbe.

A főépület hasznos alapterület 160 m2, melyben külön bejárattal rendelkező férfi-női mosdó, nagyméretű vendégtér, raktár és kiszolgáló pult található hűtőszekrényekkel. A gazdasági bejárattal rendelkező raktárban kiépítésre került az ipari áram, az ott található hűtőegység üzemeltetéséhez. A padlóburkolat a WC-ben és annak előterében kerámia, a többi helyiségben cementlap.
A jelenleg vendéglátó egységként (italszolgáltatás) működő üzlet, több lehetőséget rejt magában, mivel elhelyezkedéséből adódóan történelmi épület, túraútvonal, Nemzeti park, Tájvédelmi körzet és horgásztó érhető el rövid idő alatt.
Az épület adottságaiból adódóan könnyen átalakítható vendégházzá, apartmanná, esetleg lakóingatlanná, de jelenlegi formájában is tovább üzemeltethető. A nagyméretű udvar több gépjármű parkolására alkalmas, a 60-70 m2 bővítési lehetőség pedig újabb ötletek megvalósítására ad lehetőséget.

Amennyiben ez a csodálatos környezetben található és számos lehetőséget magában rejtő épület felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal!

Rugalmas megtekintéssel várom hívását, az ingatlan kizárólag irodánk kínálatában érhető el!


bútorozott, lift, villany, gáz, víz, csatorna, félkomfortos, világos,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kovács Krisztián

  • +362032-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Váraszó

Szabadság utca


Hasonló hirdetések

  • Eladó 229 m2-es üzlethelyiség Váraszó, Szabadság utca
    Váraszó, Szabadság utca
    Váraszón festői környezetben vendéglátó egység vált eladóvá. A telek mérete 865 nm, melyen egy 229 nm-es 2009-ben épült kiváló állapotú épület található. A környéken nincs másik vendéglátó egység, nincs versenytárs, így tovább üzemeltetve rendkívül j...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Váraszó
    1 hete, 4 napja
    69 999 999 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kovács Krisztián

  • +362032-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Váraszó

Szabadság utca