Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Várpalotán a Szabolcska Mihály utcában 4 szobás lakás - Várpalota, Szabolcska Mihály u.

Várpalota Szabolcska Mihály u.
1 éve, 10 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Várpalota
    Várpalota
    *** Kizárólag a Duna House kínálatában! ***Megvételre kínálok Várpalotán, a VÁROS KÖZPONTHOZ közel, egy 41 négyzetméteres tizedik emeleti ERKÉLYES panel lakást.Az ingatlanban nappali, konyha, fürdő+WC, hálószoba valamint egy erkély található.A lakás ...
    • Eladó ház, Lakás - Várpalota
    1 napja, 7 órája
    24 500 000 Ft
  • 4 SZOBÁS TÉGLALAKÁS VÁRPALOTÁN!
    Várpalota
    A LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínálja Várpalota Kálvária városrészben ezt a 75 m2-es, 4 szobás, FELÚJÍTOTT lakást. Csendes, nyugodt, átmenő forgalomtól mentes utcában található az Ady lakótelepen. Közelben iskola, óvoda, bevásárlás...
    • Eladó ház, Lakás - Várpalota
    1 napja, 11 órája
    42 900 000 Ft
  • ELADÓ CSALÁDI HÁZ VÁRPALOTÁN
    Várpalota
    A LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínálja Várpalotán, Inota falurészben ezt a kétszobás ikerházrészt. A 69 m2-es ház 840 m2-es sík telken helyezkedik el, melyen található több melléképület is. Ezek állattartásra és szerszám tárolásra s...
    • Eladó ház, Lakás - Várpalota
    1 napja, 11 órája
    34 900 000 Ft
  • AKÁR BEFEKTETÉSNEK IS TÖKÉLETES!
    Várpalota
    A LIDO HOME BALATONALMÁDI Ingatlaniroda eladásra kínál Várpalota-Készenléti lakótelepen 1+fél szobás magasföldszinti felújított lakást Az ingatlan családias településen, Veszprém és Székesfehérvár között helyezkedik el. A lakás jellemzői: A lakás elő...
    • Eladó ház, Lakás - Várpalota
    1 napja, 11 órája
    26 000 000 Ft
  • ELADÓ LONCSOSI CSALÁDI HÁZ VÁRPALOTÁN
    Várpalota
    A LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínálja Várpalota kedvelt kertvárosi övezetében, a loncsosi városrészben ezt a kétszintes családi házat, melynek tetőtere beépíthető. Így 3 x 60 m2-es lakóteret kapunk. Jelenleg a földszint és az első ...
    • Eladó ház, Lakás - Várpalota
    1 napja, 11 órája
    61 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8259753
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 87
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladásra kínálom Várpalotán, a Szabolcska Mihály utcában található 4 szobás lakást.

Az esztétikus tágas kialakítású lakás Várpalota központjához közel, 4 emeletes ház első emeletén  helyezkedik el, 87 nm-es,4 külön nyíló szobás, remek adottságú, világos lakás.
Az épület modern,  a lépcsőház tiszta, rendezett.

A lakás kifejezetten jó belső elrendezésű. Minden adottságát kihasználva 3 külön nyíló szobával, konyha-étkezővel, fürdőszobával, külön WC-vel, közlekedővel és hangulatos külön nappalival rendelkezik, melyből egy félköríves erkélyre juthatunk ki.A lakás tájolásából adódóan, a reggeli napfelketén át az esti napnyugtát is élvezhetjük.

Az ingatlan 1990-ben épült, a víz -és villanyvezeték modernek,a lakás inverteres hűtő-fűtő klímával felszerelt. A nappaliban laminált parketta, a  szobákban padlószőnyeg , a többi helyiségben járólap került elhelyezésre.
A nyílászárók új műanyag ablakok, amiket redőnnyökkel és szúnyoghálóval szereltek fel.
A leendő lakók kényelmét szolgálja az igényes kivitelezésű beépített konyhabútor amely gépesítve a vételár részér képezi,  és a fürdőszobában kiépített mosdószekrény is.
A kellemes hőmérsékletről központi , egyedi mérős távfútés gondoskodik, , a lakás radiátorait ezzel fűtik, ez biztosítja a meleg vizet is. 


A lakáshoz saját külön bejáratú zárható tároló tartozik.

A belváros közelsége miatt a háztól néhány perces sétára minden megtalálható, amire a hétköznapi élethez szükségünk lehet.
Várpalota a Bakony lábánál elhelyezkedő kedvező fekvésű élhető város - gazdag történelmi múlttal, fejlődő infrastruktúrával és számos természeti kinccsel. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető, autóval Veszprém, Székesfehérvár és a Balaton is csak 20 percnyi távolságra van.

Az ingatlan megbeszélés szerint költözhető.

Független banksemleges hitelügyintézéssel, energetikai tanúsítvány készítéssel, teljes jogi hátérrel, ügyintézéssel, értékbecsléssel állunk kedves leendő ügyfeleink részére.


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Várpalota

Szabolcska Mihály u.

 
Elhelyezkedés
Várpalota

Szabolcska Mihály u.