Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Nyerj bónuszpénzből valódi pénzt!

Várpalota
10 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5350431
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Internetes munka
  • Pozíció típusa: Mellékállás
Leírás
Valljuk be, mindenkinek van egy olyan álma, hogy egy nap nyer a lottón.
Annak ellenére, hogy az esélyek nem túl nagyok, mégis újra és újra megpróbáljuk. Olyan jól jönne az a pénz és a család is annyira örülne. Az embert az életben annyi rossz éri, megérdemli, hogy néha szerencséje legyen.

A GruppenLotto, az első valódi közösségi csoportos lottószámjáték. Regisztrálj most és kapd meg te is a bónuszt, hogy abból azonnal kipróbálhasd a játékot. Az ajándékhoz további kötelezettség, apróbetűs rész vagy feltétel NINCS!

Nyerj bónuszpénzből valódi pénzt. Naponta gyűjthetsz bónuszpénzt amit elkölthetsz népszerű szerencsejátékokra. Ha nyersz valódi pénzben írják jóvá a fiókodban amit bankszámlára vehetsz ki ha egyenlegeden 2000 Ft van. Befektetés nélkül szerezhetsz valódi pénzt!! Email-ben kapod a bónuszpénz kódokat amit fiókodban az utalvány menünél tudod beváltani.

Továbbá lehetőséged van valódi pénzel játszani. Itt akár 3 Ft-ért is lottózhat az ember és rengeteg különböző játék van.
Puttó, Ötös lottó, Hatos lottó, Skandináv lottó, Eurojackpot, Luxor, Kenó továbbá Media Markt utalvány és tárgynyeremény.

Folyamatos a pörgés a Gruppenlotto-nál, akciók, bónuszok is vannak, és sokszor értékes nyereménytárgyakat is sorsolnak.
Egy hazai lottózóban vásárolt 1 tipposzlopos szelvény árából akár 4-5 játékot is megjátszhatsz ezért sokkal nagyobbak a nyerési esélyeid.

Az igazi ínyenc játékosoknak pedig drágább, kombinációs szelvényeket is kínálnak, amin szinte mindig vannak nyeremények.
Mindenki megtalálhatja a pénztárcájának megfelelő játékot, hiszen az ingyenestől 999 Ft-ig minden árfekvésben találhatóak hatalmas nyereményt kínáló játék pozíciók!

https://gruppenlotto.eu/hu/?xref=8ca2e2d7a4c63b1e201e99d1

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Várpalota


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Internetes otthoni munka
    Várpalota, Rutsek
    Szia. Egy online cégnél dolgozom, ami utazási kedvezményeket és vásárlási lehetőséget tud nyújtani, de nem mindenkinek. (A neve: mydailychoice, olvass utána nyugodtan) Családtagoknak, barátoknak, ismerősöknek osztjuk meg a lehetőséget. Ha szeretnéd m...
    • Internetes munka - Várpalota
    10 hónapja, 1 hete
  • Régen frissült
    Kérdőíves munka 1 $ / kérdőív azonnal fizet
    Várpalota, Vasvár, Vasvár
    A SurveyTime.io 100% -ban legitim, és minden alkalommal megkapod 1 dollárod, amikor kitöltöd a felmérést! A SurveyTime.io ingyenes és egyszerűen csatlakozhatsz, világszerte elérhető. 1. Regisztrálj A regisztráció folyamata egyszerű, csupán annyit kel...
    • Internetes munka - Várpalota
    10 hónapja, 3 hete
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Várpalota