Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Zeblaze Thor 4 Plus [AMOLED]

40 000 Ft
Vásárosnamény Kis
3 éve, 10 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5288332
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Ékszer, Óra
Leírás
A legfőbb, előre telepített funkciók:

Egészség és fitnesz: pulzusmérés, lépésszámláló, elégetett kalória, GPS: megtett távolság mérése
Telefonos funkciók: hívás kezdeményezés és fogadás, SMS fogadás, küldés, értesítések megjelenítése (Facebook, Instagram stb.)
További alap funkciók: idő kijelzés, dátum, naptár, teendők, ébresztés, időjárás előrejelzés, zenelejátszó, böngésző, távvezérlés, hang alapú keresés, kamera vezérlés

A Zeblaze Thor 4 egy olyan okosóra, ami telefonos babérokra tör, hiszen saját Nanosim foglalattal rendelkezik, így bármilyen külső eszköz híján képes hívásokat kezdeményezni, és fogadni. A 4G modemen kívül sok más érdekesség is akad, kezdjük máris a képernyővel! 1.39 hüvelykes, Super AMOLED technológiát használó, 400x400 képpont felbontású megoldásról van szó, így a gyönyörű vizuális megjelenítés nem is lehet kérdéses. Az aprócska kijelző védelmét negyedik generációs Gorilla üvegre bízták. A szerkezet lelke egy négymagos Mediatek processzor, hozzá 1 GB RAM és 16 GB belső tárhely színesíti az összképet. Ez a kiépítés már valami olcsó telefonnak is becsületére válna, ennek megfelelően az óra Android 7.0 Nougat rendszert futtat, ami talán nem a legújabb, de egy viselhető eszköz esetében még mindig hatalmas plusz. Funkciók széles tárháza fogad minket, ahogyan egyre jobban beleássuk magunkat az óra specifikációi közé, és bár a bevezetőben nem említettük, az a bizonyos LTE modem ismeri a nálunk használatos B20 hálózatokat is, így a vidéki felhasználóknak sem kell lemondania a villámgyors mobilinternetről. Az alapvető fitnesz funkciók és az értesítések kijelzése mondhatni közhely, az óra bármilyen eszközzel képes tartósan párosulni, csupán annyi a kritérium, futtasson Android, netán iOS operációs rendszert. A kommunikáció Bluetooth 4.0 szabvány szerint történik, kis érdekesség, hogy Wi-Fi antenna is került az órába, így otthon tudunk spórolni az adatforgalmon. Hely és idő szűkében nem tudunk minden klassz jellemzőt felsorolni, de mindenképpen említést érdemel, hogy a Zeblaze Thor 4 saját kamerával rendelkezik, ami 5 megapixeles felbontásban rögzíti a képeket.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Turóczi Zoltán

  • +362032-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Vásárosnamény

Kis

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Turóczi Zoltán

  • +362032-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Vásárosnamény

Kis