Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Hangulatos, szépen és igényesn felújított családi ház eladó Vasváron

62 200 000 Ft
Vasvár
3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11656235
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 84
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Hangulatos, szépen, és igényesen felújított családi ház eladó Vasváron

Tisztelt Érdeklődő!

A Király ingatlan megvételre kínál Vasváron egy 84 m2-es teljes körűen felújított 2 szobás családi házat, 1222 m2-es rendezett telken. A családi háztól pár percre található a belváros, illetve több élelmiszerbolt, Posta, óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, vasútállomás.

Vasvár egy szép város Nyugat-Magyarországon, amely számos történelmi és kulturális látnivalót kínál, és egy kiváló hely lehet az otthonként vagy befektetési célból vásárolt ingatlan számára.
Szombathelytől délkeletre, a 8-as és a 74-es főutak találkozásánál fekszik. Teljes népesség kb. 4100 fő. A ház a belvárostól pár percre, egy csendes kis utcában található. A városban van bölcsőde, óvoda, általános iskola, éttermek és üzletek.

Vasvár közel helyezkedik el a következő településekhez:
●Szombathely (30 km),
●Zalaegerszeg (20 km),
●Sárvár (30 km),valamint az osztrák határ is körülbelül 36 km.

Ez a ház eredetileg 1980-ban épült, de 2020-ban teljes körűen fel lett újítva, így garantáltan modern és kényelmes életet biztosít az új tulajdonosok számára. A felújítás során az épület teljes szigetelést kapott, beleértve a 10 cm vastag hőszigetelést és a 2x 10 cm vastag betonfödémet, ami hozzájárul az energiahatékonysághoz és a takarékossághoz.
A villamos hálózat, nyílászárók, víz- és fűtésrendszer is teljesen megújultak, cserélve lettek a szennyvíz csövek is, így nincs szükség további beruházásokra. Az ingatlan riasztórendszerrel van felszerelve, így biztonságban érezheti magát és családját. A fűtésről egy modern cirkó-gázkazán (2020) és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, így mindig kellemes hőmérsékletet teremthet az otthonában. A spájz és a konyha alatt pince található.

Az ingatlant egy lemez és téglaépítésű garázs is kiegészíti, így autói is biztonságban lehetnek.

Ezen az ingatlanon tényleg nincs hiány a kertészkedési lehetőségekből! A gyümölcsfák és csemegeszőlők mellett még egy veteményes is található a teleken. Ez azt jelenti, hogy lehetősége van saját zöldségek és gyümölcsök termesztésére a saját kertjében. A telken fúrt kút, és vezetékes vízrendszer is kiépítésre került.

A veteményes egy fantasztikus lehetőséget kínál arra, hogy friss, egészséges zöldségeket termeljen a saját családjának, és élvezze a saját termését. Ez nem csak pénzt takaríthat meg, hanem hozzájárulhat az egészséges életmódhoz is.
Ez az ingatlan valóban egy kertbarátok és természetkedvelők álma lehet, és sokféle lehetőséget kínál a kreativitás kibontakoztatására és a szabadidő kellemes eltöltésére.

Ebben a rendezett és igényes környezetben egy olyan családi ház várja az új tulajdonosát, amely rendkívül energikus és tágas. Az ingatlan azonnal beköltözhető állapotban van. A telek is könnyen kezelhető, rendezett, hangulatos. Ez az otthon valóban emberi méretű és kellemes életteret kínál.

Az ingatlan értékegyeztetéssel elcseréli a tulajdonos szombathelyi 3 vagy 4 szobás felújított lakásra.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Ez a felújított családi ház kiváló elhelyezkedésének és modern kényelmének köszönhetően tökéletes választás lehet otthonnak. Hívjon minket most, hogy megtekinthesse ezt a lenyűgöző ingatlant és elkezdhesse az új életét itt!

Ha Ön lát benne lehetőséget, ne várjon arra, hogy más tekintse meg ön előtt! Hívjon, nézze meg, és legyen az Öné ez az ingatlan.

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához hívjon! Banki tanácsadónk 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Hívjon most időpontegyeztetés céljából.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Nagy János

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Vasvár


Hasonló hirdetések

  • Eladó 56 m2-es családi ház Vasvár, Vasvár
    Vasvár, Vasvár
    VASVÁRON kínálom eladásra ezt a tégla építésű, sík, körbekerített területtel rendelkező családi házat. Az ingatlan a központtól pár percre, rendezett kis utcában helyezkedik el. A település jó infrastruktúrával ellátott (középiskola, óvoda, iskola, o...
    • Eladó ház, Lakás - Vasvár
    1 napja, 12 órája
    25 000 000 Ft
  • Eladó 170 m2-es családi ház Vasvár, Táncsics Mihály utca
    Vasvár, Táncsics Mihály utca
    CSAK NÁLUNK!Gyorsan birtokba vehető, felújított családi ház!Vasvár csendes részén, 693 nm-es panorámás telken álló, 2 szintes, összközműves családi ház keresi új lakóit!Az 1986-ban épült, bruttó 170 nm-es ingatlan a tavalyi év során teljesen megújult...
    • Eladó ház, Lakás - Vasvár
    3 napja, 13 órája
    44 900 000 Ft
  • Eladó 125 m2-es családi ház Vasvár
    Vasvár
    A dimbes-dombos Vasvár nyugodt részén kínálok eladásra egy több lehetőséget rejtő családi házat.Szépen gondozott 808 m2-es kert veszi körül az ingatlant. Valójában két ingatlanról van szó: valamikor a 40-es években épült  egy 48 m2-es egyszobás ház, ...
    • Eladó ház, Lakás - Vasvár
    3 napja, 13 órája
    39 500 000 Ft
  • Eladó 65 m2-es családi ház Vasvár
    Vasvár
    Takaros kis ház csodás környezetbenVáros szélén, utca végén erdők és mezők ölelésében vált eladóvá ez a 64nm-es vályogház.A házon a tető javítása 4 éve megtörtént. A szarufák egy része cserélve lett és új cserépfedést kapott.2023-ban a nagyszoba hajó...
    • Eladó ház, Lakás - Vasvár
    3 napja, 13 órája
    8 400 000 Ft
  • Eladó 160 m2-es ikerház Vasvár
    Vasvár
    Csodálatos otthon Vasváron !!Eladásra kínálom a kiváló adottságokkal rendelkező családi házat Vasvár központjától nem messze. Az ingatlant 160nm -es, eredetileg 1979-ben építették ,de azóta teljes felújításon esett át . A téglaépítésű ház melegéről e...
    • Eladó ház, Lakás - Vasvár
    3 napja, 13 órája
    58 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Nagy János

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Vasvár