Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 1291 nm-es Egyéb telek Vászoly

42 500 000 Ft
Vászoly
1 éve, 6 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9283717
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 1291
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
VÁSZOLYBAN KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉSŰ ÖSSZKÖZMŰVES ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ
Vászoly egyike a legszebb Balaton-felvidéki aprófalvaknak. Noha a település nem közvetlenül a vízparton helyezkedik el, mégis sok turistát vonz. Idilli vidéki hangulat jellemző a falura melyet nagyban meghatároznak a csörgedező patakok, a kőhidak és a rengeteg zöld terület. Az itt élők alapvetőnek tartják hagyományaikat, értékeiket, őrzik a falu régi arculatát.
Ezen a csodás településen kínáljuk eladásra ezt a belterületi 1291 nm-es (12 m széles) építési telket, remek, központi elhelyezkedéssel. Aszfaltúton megközelíthető.
Akár szálláshely kialakítására is kiválóan alkalmas!
Két helyrajzi számon nyilvántartott: 1224 nm „kivett beépítetlen terület” és 67 nm „kivett közforgalom elől el nem zárt magánút”
A telek összközműves: a víz, villany és csatorna bevezetésre került. Gáz a telek előtt az utcában elérhető.
A telken egy 12 m mély, bővizű kút is található (4,5 m-es vízszintje folyamatosan biztosított!)
Termő gyümölcsfák állnak rajta.
A képeken látható kb. 35 nm-es faház felújítandó állapotú, egy építkezés alatt jó szolgálatot tehet, de felújítva egy kellemes hétvégi házként is hasznosítható.
A telek Lf-2 falusias építési övezetben fekszik, amelyre a következő előírások vonatkoznak:
elhelyezhető legfeljebb kétlakásos lakóépület és egy melléképület
- a beépítettség max. mértéke 30% oldalhatáron történő beépítési móddal
- max. építménymagasság 4 m
- az utcafronti épületszélesség a 7,5 m-t nem haladhatja meg
- előkert 7 m, hátsókert min.6 m
- min. zöldterület 50 %
A rendezési terv az épület külső megjelenésére még számos előírást tartalmaz pl : az épületek csak magas tetővel (nyeregtetővel) létesíthetők. A fő tömeget meghatározó tető hajlásszöge 40°-nál alacsonyabb és 45°-nál meredekebb nem lehet. Égetett agyagcserép ill. ahhoz színben és formában alkalmazkodó (vörös és vörösesbarna) egyéb héjalás alkalmazható. Alkalmazható viszont a hagyományos régi betoncserép és nád és természetes pala. Az épületek csak fehér, törtfehér, világos szürke, okkersárga pasztell színű árnyalataival színezhetők. stb.
Szép telek, tökéletes elhelyezkedéssel
A Balaton-felvidéki táj, hangulat és építészet minden jellegzetességét felmutató település Balatonfüredtől 15, Aszófőtől 10, Balatonudvaritól 5 kilométerre található. A községből védett bükkerdőn, majd a tó felé egyenletesen ereszkedő, napsütötte szőlőültetvények között kanyargó út vezet a Balatonhoz.

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.
- megbízható ügyvédi háttér
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés
Látogasson el honlapunkra : ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti illetve kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat! Honlapunkon olyan eladó ingatlanokat is talál, amelyek a hirdetési portálokon nem szerepelnek.
Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

Hivatkozási szám: 4780_252

Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Vászoly


Hasonló hirdetések

  • Eladó 1400 m2-es telek Vászoly
    Vászoly
    AKCIÓBAN!BELTERÜLETI ÖSSZKÖZMŰVES ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ VÁSZOLYON CSODÁS KÖRNYEZETBEN AZ IMRE UTCÁBAN!Vászoly Balatonfüredtől 15 km-re található, a legközelebbi strand Balatonudvariban pedig csupán 5 km. A Pécselyi-medence egyik legromantikusabb, legha...
    • Telek - Vászoly
    1 napja, 13 órája
    39 900 000 Ft
  • Eladó 3412 m2-es mezőgazdasági ingatlan Vászoly
    Vászoly
    Balaton-felvidék gyönyörű, festői környezetű falujában, VÁSZOLYON eladó PANORÁMÁS, templomhoz közeli, DNY-ra tájolt rét - legelő besorolású 3412 m2 külterületnek minősülő ingatlan a rajta levő, kőből épült, jelenleg lakhatatlan, de menthető és ekként...
    • Telek - Vászoly
    1 hónapja, 2 hete
    49 000 000 Ft
  • PANORÁMÁS rét, legelő GAZDASÁGI ÉPÜLETTEL Vászoly lakóövezeténél eladó!
    Vászoly
    Balaton-felvidék gyönyörű, festői környezetű falujában, VÁSZOLYON eladó hegyekre PANORÁMÁS, templomhoz közeli, DNY-ra tájolt rét - legelő besorolású 1484 m2 külterületnek minősülő, két egymás melletti ingatlan , mely egyikék kőből épült, jelenleg lak...
    • Telek - Vászoly
    2 hónapja, 1 hete
    49 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó 63828 m2-es építési telek Vászoly, Nincs utca
    Vászoly, Nincs utca
    6,3 hektáros birtok, érintetlen természeti környezetben, Balaton Felvidéken, természetvédelmi területen, ősgyeppel és erdővel. Ilyen nincs még egy!A területen két épület is található, érvényes építési engedéllyel, tájba illő felújítási tervekkel. Víz...
    • Telek - Vászoly
    4 hónapja, 2 hete
    110 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Külterületi, sík saroktelek, nyaralópincékkel körülvéve - VIDEÓ
    Vászoly
    Vászoly és Balatonudvari között, mintegy 2,5 km-re a Balatontól eladóvá vált ez a 3.108 m2-es, teljesen sík, külterületi telek. A rendkívül egyszerűen megközelíthető telek messzebb fekszik a főúttól, a vászolyi Öreghegy lábánál, sík, sokak álltal ked...
    • Telek - Vászoly
    4 hónapja, 3 hete
    13 400 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Vászoly