Eladó Ház, Velence 449.990.000 Ft

449 990 000 Ft
Velence
2 hete, 4 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12297536
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 9
  • Alapterület (m²): 300
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ELADÓ LUXUS CSALÁDI HÁZ VELENCE CSENDES, ZÁRT LAKÓPARKJÁBAN!
A LAKÓPARK SAJÁT STRANDJA MINDÖSSZE PÁR MÉTERRE!


A TELEPÜLÉS:
Velence város Fejér megyében, a Gárdonyi járásban, a Velencei-tó keleti partján fekszik.
Gyorsan fejlődő, országos jelentőségű fürdőváros, mely főként a Velencei-tónak, valamint két nagyváros, Budapest és Székesfehérvár közelségének köszönheti gazdaságának és népességének jó ütemű növekedését. Közúton az M7-es autópályán, a 7-es főúton és több kevésbé jelentős úton, vasúton a Budapest–Székesfehérvár-vasútvonalon két megállóhellyel érhető el; valamint három hajóállomással is rendelkezik. A város déli része, Velencefürdő főként üdülőtelep.


ALAPADATOK:
- Az ingatlan csendes, nyugodt, ZÁRHATÓ lakóparkban található és önálló helyrajzi számmal rendelkezik!
- TEHERMENTES, 1/1 tulajdonban áll
- A használatba vételi engedély dátuma: 2022. június
- Szerkezete: Tégla
- Nettó alapterület: 300 m2
- A telek mérete: 1100 m2
- A terasz mérete: 150 m2
- A fűtést és a meleg vizet HŐSZIVATTYÚS HŰTÉS-FŰTÉS biztosítja 11 egységgel, így a rezsi költség rendkívül alacsony!
- Gáz nincs bevezetve
- Az ingatlant a tulajdonos saját részre építtette, így a megvalósítás, kivitelezés a legjobb anyagokból valósult meg!
- Bővebb műszaki leírást kérésre biztosítok.


EXTRÁK:
- GÉPESÍTETT, FEDETT KÜLTÉRI MEDENCE (10x3x1,20 méter ami fokozatosan mélyül)
- 9 hálószoba, 8 fürdőszoba (A földszinten: 4 hálószoba, 4 fürdőkádas fürdőszoba; Az emeleten: 5 hálószoba, 4 zuhanyozós fürdőszoba)
- Az udvarban 5 gépkocsi beállásra van lehetőség, ELEKTROMOS AUTÓ TÖLTÉSSEL (nem gyorstöltő)
- Külön tároló helyiség, elektromos kapu, riasztó emeli az ingatlan minőségét.
- A kert rendezett, és a teljes területére AUTOMATIKUS, TÁVVEZÉRELT ÖNTÖZŐ RENDSZER került beépítésre!


FIGYELEM!
- Az ingatlan egy zárt lakóparkban helyezkedik el, mely rendelkezik egy 2.000 m2-es STRAND RÉSSZEL, MELY KIZÁRÓLAGOS ÉS KÖZVETLEN BEJÁRÁST BIZTOSÍT A VELENCEI TÓ STRANDJÁHOZ!!


RÉSZLETEZETT LEÍRÁS:
A telek az Lke-23 jelű építési övezetbe tartozik, szabadonálló beépítéssel kialakítandó. A környék csendes, családi házas övezet. A telek bal oldalán a helyi építési szabályozásban meghatározottak szerint leválasztásra került egy 309 m2- es terület, amely közkertként került bejegyzésre. A tervezési terület a déli irányba lejt, északi és déli határa között 1,2 m szintkülönbség van. A telek utcával párhuzamos mérete 22,54 méter, míg arra merőlegesen 46,52 méter hosszúságban terül el.
Az épületet az előírások szerinti építési helyen belül, szabadonálló beépítési módnak megfelelően helyezték el. Az új épület, a telek arányainak megfelelően hosszanti elrendezésű.
A megrendelői igény egy földszint és beépített tetőteres kialakítású ház tervezése volt. A ház külső megjelenését tekintve az egyszerűség, a letisztultság volt a cél. Az tető hajlásszöge 45 fok. Az épület elülsőrészének tetőgerince párhuzamos az utca vonalával, hátsó része merőleges az utcára. Az épület mellett balra a terasz nyúlik ki, ahol a medence is található. A homlokzati játék elegáns megjelenést biztosít az épület egészének. A ház formai kialakítása egyszerű, költséghatékony és energetikai szempontból is ideális. A homlokzat egy része travertin mészkő burkolatot kap, amely elegáns megjelenést biztosít az épületnek. A többi felület törtfehér színű vakolattal kerül kialakításra, a lábazat markáns elkülönítése nélkül. A terep lejtésébe való bevágások megtámasztását a terven jelölt támfalakkal oldották meg.
A házat az oldal homlokzaton védetten elhelyezkedő bejárati ajtón megközelítve a zárt előtérbe jutunk. Az előtérből a lakás terébe lépve a nappali-étkező-konyha helyezkedik el, ami két részre bontja az épületet. Bal oldalon található a főháló, amihez külön gardrób és fürdő is tartozik. Jobbra indulva pedig további 3 (egész) szobát találunk. Külön megrendelői kérés volt, hogy minden szobához tartozzon saját fürdőszoba. Az emeleten további 4 hálószoba található. Itt két szobának saját, két szobának pedig közös fürdőszoba került kialakításra. A galéria feletti folyosón elhaladva további egy különálló hálót találunk saját fürdőszobával.
A konyha felett kialakuló lapostetős rész extenzív zöldtetőként kerül kialakításra. A földszinti nagyméretű teraszon egy úszómedence is kialakításra kerül.
Az épület nagyságrendje nem tette indokolttá, hogy akár a tervezés, akár a kivitelezés ütemekre bontva kerüljön megvalósításra, így az építés egy ütemben történik.


AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK:
- Megbízható ügyvédi háttér,
- Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése,
- INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelügyintézés,
- Állami támogatások: CSOK, Babaváró támogatás, Falusi CSOK,
- Személyi kölcsönök,
- Megtakarítások, lakástakarék.
- Az elírások és a változtatások jogát fenntartjuk!

13 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL!


További információkért forduljon hozzám bizalommal. :)
Kérem hivatkozzon irodai referencia számunkra!
Irodai referenciaszám: Vd 315

luxus, erkély, terasz

Kapcsolat a hirdetővel
  • Gotthard Ádám

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Velence


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Velence
    Velence
    Velence egyik legkedveltebb részén Velencefürdőn csendes, nyugodt környéken eladó a tótól 200 méterre található családi ház. Az ingatlan egy 576 nm-es telken, 2005-ben épült bruttó 90 nm-es jó állapotban lévő, nagy tornácos családi ház. A házban 2 há...
    • Eladó ház, Lakás - Velence
    1 napja, 9 órája
    89 000 000 Ft
  • Eladó 110 m2-es társasházi lakás Velence,
    Velence
    AKCIÓ ÁPRILIS VÉGÉIG! UTOLSÓ LAKÁS VELENCÉN! SAJÁT KERT! HŐSZIVATTYÚ! Velencén jó infrastruktúra mellett, új építésű, 4 lakásos társasházban még 1 db belső két szintes bruttó 130 nm + 10 nm terasszal, 288 nm -es saját kerthasználattal rendelkező, 4 s...
    • Eladó ház, Lakás - Velence
    1 napja, 11 órája
    89 900 000 Ft
  • Eladó 112 m2-es családi ház Velence, Velence
    Velence, Velence
    Velencén, a vasútállomástól 1200 m-re, aszfaltozott utcában, családi házas övezetben, 1052 m2-es gyönyörű, összközműves telekre, 60-as években épült, de 2019-ben teljes felújításon átesett, kétszintes, mediterrán, nappali négyszobás, 112,8 m2 hasznos...
    • Eladó ház, Lakás - Velence
    1 napja, 11 órája
    76 000 000 Ft
  • Eladó 31 m2-es üdülő, nyaraló Velence, Velencefürdo
    Velence, Velencefürdo
    VELENCE csendes, zöldövezeti, üdülőövezetben TELEK és FAHÁZAS NYARALÓ egyben! Velencén, Velencefürdő csendes, zöldövezeti részén 538 m2-es rendezett összközműves telken, 1980-as években épült, földszintes, 2 szobás 31,29 m2 hasznos lakóterű (bruttó 3...
    • Eladó ház, Lakás - Velence
    1 napja, 11 órája
    22 500 000 Ft
  • Eladó 64 m2-es téglalakás Velence, Velence
    Velence, Velence
    Velencén, a központhoz közel, kétemeletes, jól karbantartott, téglaépület 1. emeletén, nappali és két szobás, erkélyes, 64 m2 hasznos lakóterű (bruttó 79,59 m2), D-i tájolású, felújított, redőnyös, alacsony rezsijű, első szinti lakása eladó, 4,5 m2-e...
    • Eladó ház, Lakás - Velence
    1 napja, 11 órája
    44 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Gotthard Ádám

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Velence