Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 70 m2-es tanya Verpelét

19 900 000 Ft
Verpelét
5 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11392085
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 70
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Megvételre kínálunk a Mátra lábánál Verpelét csendes zsákutcájában egy tanya jellegű, 3563 m² területű telken épült régi, részben felújított, 70 m²-es tornácos parasztházat, amelyhez tartozik egy 60 m²-es istálló és egy 40 m²-es téglából épült melléképület. A terület állattartásra és gazdálkodásra egyaránt alkalmas.

A ház falazata vályog, két szoba, konyha, fürdőszoba található benne. Az egyik szobában laminált padló burkolat van, annak a mennyezete gipszkartonnal borított. A fűtés jelenleg fatüzelésű kályhával történik. A konyhában régi – retro – mettlachi burkolat van, a fürdőszobában a mosógép leágazás rendelkezésre áll, a kialakított zuhanyzó burkolása még nincs kész. A meleg vizet elektromos bojler biztosítja. A másik szobát jelenleg tárolóként használják, annak a felújítása még nem történt meg. A tető cseréje javasolt.

A házban a víz és elektromos vezetékek cseréje megtörtént (380 V rendelkezésre áll), gravitációs csatorna van, a gáz az udvaron bent van.

A melléképület vegyes falazatú. részben vályogtégla, részben kisméretű tégla, amelyben 4 helyiség található, részben alá van pincézve, a pince kb. 10 m².

A 60 m²-es, 6 boxos, önitatós istálló újonnan épült, a boxok elválasztója kivehető, így akár egy nagy istállóvá is könnyedén átalakítható. Az istállóba a villany bevezetése megtörtént.

A telken található még egy bő vizű gyűrűs kút, ami a tavalyi nagy szárazságban sem apadt ki.

A közelben található a teljesség igénye nélkül a Kisnánai és a Siroki vár, az Egerszalóki sódomb, a Demjéni fürdő és még számos látni való

A településen Reál, Coop és Privát üzlet mellett, több kisebb üzlet, bölcsőde, óvoda, iskola, idősek otthona, dohánybolt, Takarék, háziorvos és gyermekorvos és fogorvos is a lakosság rendelkezésére áll. A busz állomás van, innen indul közvetlen buszjárat 20-30 percenként Egerbe, ami 16 km távolságra van. Gyöngyösre, ami 30 km-re található és Budapestre óránként van közvetlen távolsági busz járat.

Ajánljuk mindazoknak, akik gazdálkodással, állattartással foglalkoznának. Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Az ingatlan irányára: 19. 900 000 Ft.

Hitel ügyintézésben irodánk bankfüggetlen munkatársa díjmentesen segítséget nyújt, igény szerint jogi hátteret biztosítunk.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kivételes lehetőség kérem, hívjon bizalommal akár az esti órákban is!


pince, kertkapcsolatos, melléképület

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hegedűs Csilla

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Verpelét


Hasonló hirdetések

  • Eladó Külterületi telek, Verpelét, 0nm, 8000000 Ft
    Verpelét
    Egertől 15 kmre eladó fakitermelésre alkalmas 2,8 és 0,74 ha erdő 1/1 tulajdonban. A 2,8 ha megoszlása : AKÁC: 1,67 ha CSER 1,14 ha Nem NATURA területen van, faanyagtermelő erdő. a 0,74 HA terület VÖRÖSTÖLGY erdő Nem NATURA területen van, faanyagterm...
    • Telek - Verpelét
    4 napja, 12 órája
    8 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hegedűs Csilla

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Verpelét