Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

820 négyzetméteres, 22 szobás, felújított, pincés, panorámás, eladó vendéglátó egység

Visegrád Visegrád
6 hónapja, 4 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10520247
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 820
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Nem egy szokványos hotelt keres? Visegrádon, csodálatos panorámával a Dunára, az 1800-as évek történelmi hangulatát megőrizve és a XXI. század technikájával ötvözve, eladó Görgey Artúr tábornok egykori villája.
Rendkívül igényesen berendezett, 22 tematikus szobával, wellnesszel, étteremmel, borospincékkel, teraszokkal rendelkező hotel

A 2200 nm-es telken elhelyezkedő hotel 820 nm-es, 4 szintes. Minden szoba saját fürdővel, 3 dunai kilátással, 2 pedig saját terasszal rendelkezik. A szobák elnevezésével és a bennük található bútoroknak köszönhetően, mind-mind egyedi atmoszférát árasztanak.

Elosztása:
Fszt.: recepció, lobby, bár, étterem, 6 szoba.
1 emelet: 6 szoba.
2. emelet: 7 manzárd szoba+1 vendégszoba.
Alagsor: a kerthelyiségen keresztül megközelíthető, kb. 220 nm-es helyiség, amely a mindent igényt kielégítő, modern berendezéssel felszerelt, étel lifttel rendelkező konyhát, cukrászpályát, és a mosodát foglalja magában.

A kerthelyiségben a csodálatos borospince különleges hangulatú étteremmé lett átalakítva. A főépületen kívül a telek hátsó frontján található a fürdőház, wellness részleg: fűtött medence, szauna, jakuzzi, az emeleten privát, üveges masszázstér kialakítás - RFID chip-es beléptetéssel.

Kényelmes kültéri parkoló áll rendelkezésre, hozzávetőlegesen 20 autó részére. Itt továbbá helyet kapott két pince is, ami jelenleg italraktárként és raktárként funkcionál.

A történelmi környezetben elhelyezkedő hotel kiváló üzleti vállalkozás, az év nagy részében csaknem teljes kapacitással működik.

Eladási ár: 3,95 M EUR.

terasz, pince, bútorozatlan, összkomfortos, panoráma

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kenyó Viktória

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Visegrád

Visegrád

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kenyó Viktória

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Visegrád

Visegrád