Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó Mezőgazdasági, Visonta 300.000.000 Ft, - Majorság

300 000 000 Ft
Visonta - Majorság
1 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4660488
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 65535
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ingatlanirodánk eladásra kínálja a számtalan lehetőséget magában rejtő és felemelő érzést kölcsönző Borhy majort. A Visonta külterületéhez tartozó, közel 7ha-os terület pár percnyi távolságra található az M3-as autópályától. A könnyen és gyorsan megközelíthető terület a Mátra lábai előtt hever. IGAZI RITKASÁG!!! A bekötő úton haladva ráhangolódhatunk arra az érzésre, amely egy pár percen belül rabul ejt majd minket! A következő linket megnyitva Ön is átélheti mindezt: https://www.youtube.com/watch?v=37Y_hGqeizI
A majorság legfontosabb jellemzői:
+ közel 800m2 hasznos alapterület, mely a következőkből tevődik össze
- 215m2-es különálló lakóépület, melyben óriási közös tér, két szoba, konyha és fürdő tartozik. Az épület alatt közel 65M2-es borospince pihen. Az épülethez tartozó közel 85m2-es teraszról és tornácról teljes mértékben élvezhető az épületet körülvevő környezet.
- két szintes gazdasági épület, melyben 90m2 lakórész, 230m2 gazdasági rész irodákkal, vizes blokkal és tárolókkal, valamint egy 235m2-es, jelenleg is működő húsfeldolgozó terület. Az épület felső szintjén egy beépíthető 265m2-es padlástér és egy 265m2-es járható lapostető található. A gazdasági épület alatt is 45m2-es pince terül el.
A majorság víz, gáz és villany ellátása megoldott. A bekötő úttól egészen az épületekig aszfaltos műút vezet. A csatolt alaprajzok pontosan szemléltetik az itt felsoroltakat. Ez a ritkaságnak tekinthető és elég egyedinek mondható természetben található terület rengeteg lehetőséget rejt magában melynek kihasználhatósága talán pont az Ön igényeinek és elképzeléseinek megfelelő.

Szolgáltató irodánk ingatlanközvetítésen túl ingyenes hitelügyintézéssel, teljeskörű ügyvédi szolgáltatással áll a minket bizalommal megkereső ügyfeleink részére.
Számunkra az ügyfél az első!
Várom hívását!
Ballagó Bernadett
30/940-6739



Hivatkozási szám: 52893

Kapcsolat a hirdetővel
  • Ballagó Katalin

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Visonta

- Majorság


Hasonló hirdetések

  • eladó mezőgazdasági terület, tanya Visonta Gyöngyös
    Visonta
    Eladásra kínálok kizárólag a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából, Heves vármegye, Visonta határában fekvő mezőgazdasági ingatlant. A 12 helyrajzi számon fekvő terület összesen -14,8 ha Remek termőfölddel, melyeken megtalálható számos gyümölcsfa mint...
    • Telek - Visonta
    1 hete, 1 napja
    6 490 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Ballagó Katalin

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Visonta

- Majorság