Dunakeszin! gondozónőt szeretnék találni minimum kétheti váltásban.

Zalaegerszeg
3 napja, 16 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10370507
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Egyéb munka
  • Pozíció típusa: Nincs megadva
Leírás
Helló Mindenki!
Kérlek, tüzetesen olvasd végig, kérlek!
Jelenleg, most is gondozónőt szeretnék találni minimum kétheti váltásban, akiknek van affinitása a gondozáshoz és van bennük némi empátia és sok türelem.
Sajnos, az elmúlt évek tapasztalata alapján nem találtunk senki megfelelőt erre a feladatra.
- Mivel, nem akarok, nem tudok és nem is megyek otthonba, ezért teszek egy végső próbát. Tudom, hogy rettenetesen nehéz ebben a világban megfelelő embert találni, ám én mégis hiszek Benned.

A feladat nem igényel szakirányú végzettséget!
Ottlakásos, 24 órás gondozásra lenne szükségem Dunakeszin. Ami, nem azt jelenti, hogy egész napon át figyelni kell minden rezdülésem- (Ezért is lenne jó a 2 vagy 4 hetes váltás.)

39 éves izomsorvadásos férfi vagyok és Dunakeszin élek.

Életem minden területén teljes ellátásra szorulok!
- Szükségem van segítségre a fürdésben, az öltözésben, kis és nagy dologban, az evés/ivásban, fogmosásban stb.
- Éjszakai légzés támogató készülékkel alszom. Emellett naponta több alkalommal szükségem van köhögtető gép használatára is, amik használata nyállal való találkozást is von maga után. (Van gumikesztyű!)
(Napi rutin: Reggel fél 7-kor van kelés, levenni a lélegeztető maszkot, letörölni az éjszakai nyálat, felöltöztetni az ágyban fekve -kompressziós harisnyát is hordok, felültetni az ágyban, a köhögtető gép használatával felköhögni az éjszaka felgyűlt váladékot, emelőgép segítségével kiültetni a kocsiba, beigazítani; számomra elengedhetetlen a milliméteres pontosságú behelyezés, ezután kávézom és vizelek, hetente kétszer fürdök, de naponta van reggeli mosdás, beveszem a vitaminjaim, nagyjából délben megyek nagy wc-re -számomra elengedhetetlen a napi rendszeresség, utána lemosakszom alulról, vagy fürdés és utána kifekszem az ágyra -mindez természetesen emelőgép segítségével, újból felöltözöm, vissza a kocsiba, folytatom a munkát, ha kell menni boltba-postára-klinikára stb. együtt megyünk, este kifektetni az ágyra, átöltöztetni pizsamába, felültetni, megköhögtetni, rám helyezni az éjszakai maszkot, lefektetni -itt is fontos a precíz, milliméteres lehelyezés; hisz én egész éjjel egy pózban fekszem.)

* Ez, csak olvasva hangzik nehéznek! Különben nem lenne mellettem a jelenlegi gondozóm, már több, mint négy éve!
A havi bérezés 300.000 Forint, ezen összegen felül útiköltséget + teljes ellátást + tv + wifi-t adok! (A kétheti kifizetés megoldható!)

- Emelőgép van!!!!

u. i.: Légy szíves, csak abban az esetben jelentkezz, ha KOMOLYAN érdekel és többször is végiggondoltad!
- Amennyiben, komolyan érdekel és az élethelyzeted is megengedi, a jelentkezést a 24h.gondozas@gmail.com e-mail címre várjuk.

*Ha frankón érdekel, csak abban az esetben írj, kérlek!

Köszönöm!
Szőcs Gergő

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Zalaegerszeg


Hasonló hirdetések

  • Zalaegerszeg
    Európában is egyedülálló jól bevált ablakszigetelési technológiát kínálok, mely garantáltan min. 20-30 évre munkát és megélhetést biztosít. Bővebb infó a www.hungarianskyline.eu weboldalon található elérhetőségen....
    • Egyéb munka - Zalaegerszeg
    1 hete, 3 napja
  • Zalaegerszeg, Direktor
    Európában is egyedülálló ablakszigetelési technológiát kínálok, betanítással, mely Magyarországon sikeresen bevált. Bővebb infó a www.hungarianskyline.eu web oldalon....
    • Egyéb munka - Zalaegerszeg
    1 hete, 3 napja
  • Régen frissült
    Zalaegerszeg
    Amit kínálunk: - 4 műszakos munkavégzés - céges buszjárat! - hosszú távú lehetőség Ami az elvárás: - min. 8 általános Bérezés: - Nettó kb.: 265.000 ft/hó + 18.000 ft/hó cafeteria Hívj az alábbi telefonszámon: 06/70-772-6316...
    • Egyéb munka - Zalaegerszeg
    11 hónapja, 2 hete
  • Régen frissült
    Zalaegerszeg, Zala megye
    Zala megyei gyárunkba betanított gépadagolót keresünk! Elvárás: - szakmunkás végzettség vagy érettségi Amit kínálunk: - hosszú távú lehetőség - céges buszjárat Előny: - gyári munkatapasztalat Bérezés: - Nettó kb.: 330.000 ft/hó - 22.000 ft/hó cafeter...
    • Egyéb munka - Zalaegerszeg
    11 hónapja, 2 hete
  • Régen frissült
    Zalaegerszeg
    Gyári munka, 4 műszak vállalásával! Elvárás: - min. 8 általános - jó fizikum Amit kínálunk: - hosszú távú lehetőség - napi 8 órás munkavégzés - céges buszjárat Bérezés: - Nettó kb.: 265.000 ft/hó + 18.000 ft/hó cafeteria További részletekért hívj bát...
    • Egyéb munka - Zalaegerszeg
    11 hónapja, 2 hete
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Zalaegerszeg