Eladó 40 m2-es üzlethelyiség Zalaegerszeg, Závodszky István utca

22 750 000 Ft
Zalaegerszeg Závodszky István utca
3 napja, 4 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11713075
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 40
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kettő az Egyben – Kiváló Befektetési Lehetőség ZalaegerszegenFedezze fel ezt a ritka lehetőséget Zalaegerszegen, a Závodszky István utcában! Két külön bejáratú üzlethelyiség, melyek egyszerű átalakítással lakóingatlanná átminősíthetőek, most egyetlen csomagban elérhetőek.Legyen az otthon vagy vállalkozás, kiváló választás befektetőknek, vállalkozóknak vagy azoknak, akik egyedi földszinti lakást keresnek. Ne maradjon le Zalaegerszeg e ritka ingatlanajánlatáról!Az eladásra kínált ingatlan két különálló, de összesen 76 négyzetméteres üzlethelyiségből áll. A kisebbik 35,25 négyzetméteres üzlethelyiségben két kezelőhelyiség, egy fogadótér, fürdőszoba WC-vel és egy különálló WC található. A nagyobbik 40,38 négyzetméteres helyiség két tágas szobával, konyhával, közlekedővel és fürdőszobával rendelkezik, mely már jelenlegi állapotában is lakható.A szépen karbantartott üzletek külön-külön saját cirkó kazánnal vannak felszerelve. Hőszigetelt műanyag nyílászárók teszik komfortosabbá az ingatlanokat.Képzelje el, hogy milyen lenne itt élni vagy dolgozni! Az ingatlanok földszinti elhelyezkedése ideális lehetőséget kínál azoknak, akik könnyen hozzáférhető, mégis nyugodt helyen szeretnének lakni vagy vállalkozni.Mindkét üzlethez tartozok a ház előtt 1-1 privát parkoló.Felkeltette érdeklődését?Ne hagyja ki ezt a ritka ajánlatot.A két üzlet (Referenciaszám: UZ097092/ UZ050181) csak együttesen kerül értékesítésre, és az ár üzletenként érvényes.Az ingatlan per-és tehermentes.További kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal!Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között hitelügyintézéssel és energetikai tanúsítvány elkészítésével. Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!

vízórás

Kapcsolat a hirdetővel
  • Magasi Tünde

  • 36 30 2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Zalaegerszeg

Závodszky István utca


Hasonló hirdetések

  • Eladó 37 m2-es üzlethelyiség Zalaegerszeg, Závodszky István utca
    Zalaegerszeg, Závodszky István utca
    Kettő az Egyben – Kiváló Befektetési Lehetőség ZalaegerszegenFedezze fel ezt a ritka lehetőséget Zalaegerszegen, a Závodszky István utcában! Két külön bejáratú üzlethelyiség, melyek egyszerű átalakítással lakóingatlanná átminősíthetőek, most egyetlen...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Zalaegerszeg
    3 napja, 4 órája
    22 750 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Magasi Tünde

  • 36 30 2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Zalaegerszeg

Závodszky István utca