Abdán 170 nm-es, dupla komfortos családi ház szaunával, garázzsal és nagy műhellyel eladó!

82 900 000 Ft
Abda
1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12026682
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 170
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Nagyon jó áron eladó Abdán ez a 170 nm-es 3 szoba+nappali+konyha és étkezős, dupla komfortos családi ház szaunával, garázzsal és nagy műhellyel!

Elsősorban olyan vállalkozónak ajánlom ezt az ingatlant, akinek nem csak az a szempontja, hogy a ház, amit megvesz szép és tágas legyen, hanem megfelelően nagy műhelye vagy raktára is legyen hozzá. (Itt a tégla építésű 60 nm-es műhely mögött még egy kb. 80 nm-es könnyűszerkezetes melléképület is található.) Ha pedig Ön nem vállalkozó, de úgy látja, hogy a jelenleg műhelyként funkcionáló melléképületet lakhatóvá akarja tenni, akkor akár 2 vagy 3 szobát is kialakíthat itt (60 nm-en), és ennek az épületnek saját vegyes tüzelésű kazánja is van.

Amikor belép a házba a hatalmas nappali fogadja, aminek egyik különlegessége az intarziás keményfa parketta, a másik pedig a cserépkályha, ami a padlófűtés mellett téli estéken nagyon hangulatos és romantikus azzal a meleggel, amit magából áraszt. Az étkező hatalmas keményfa asztala körül akár egy 6 tagú család is kényelmesen tud étkezni, hely van bőven. A 2 színű fa lambéria pedig tovább növeli a varázsát ennek az étkezőnek. Kisebb szinteltolással, valamivel lejjebb található még egy szoba, ami most dolgozó szobaként funkcionál, de igény szerint akár garázsnak vagy üzletnek is át lehet könnyedén alakítani. Itt található még egy gyönyörű szauna, egy zuhanyzó WC-vel és a mosókonyha. Innen lehet lemenni a pincébe is, ami 42 nm-es.

Az emeleten két szoba és egy ízlésesen kialakított fürdő+WC található. Ha ennyi szoba esetleg nem lenne elegendő, a tetőtérben még legalább 2 szobát kényelmesen ki leget alakítani.

A ház 2020 óta több lépcsőben lett felújítva. Kondenzációs gázkazán biztosítja a meleget. A földszinten mindenhol és az emeleti fürdőben padlófűtés adja a meleget. Az emeleti 2 szobában radiátorok fűtenek. A meleg vizet a konyha és a fürdők számára villanybojlerek biztosítják. Az épület 10 cm külső szigetelést és 15 cm padlástéri szigetelést kapott. Ugyan a ház még nincs beszínezve, viszont így Ön a saját ízlésének megfelelő színűre csináltathatja ezt meg.

A kert hangulatát nem csak a gyümölcsfák biztosítják, hanem a szabadtéri sütéshez készített grillező is. Amikor kellemes az időjárás, remek kerti partikat lehet itt rendezni. Engem épp az ragadott magával ezzel az ingatlannal kapcsolatban, hogy olyan sok lehetőséget rejt, illetve biztosít új tulajdonosa számára.

Ebben a házban megtalálhatja számítását családjának és vállalkozásának egyaránt.

 

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a lakás!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kuzma Ferenc

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Abda


Hasonló hirdetések

  • Eladó 183 m2-es családi ház Abda
    Abda
    Nagycsaládosoknak, több generációnak kiváló lehetőség!Győrtől 8 km-re, Abdán található ez a külsőleg és belsőleg egyaránt remek ingatlan. Egy csendes, ám mégis frekventált környéken helyezkedik el ez a 2 szintes, 183 m2 alapterületű, igényesen megépí...
    • Eladó ház, Lakás - Abda
    3 napja, 6 órája
    99 800 000 Ft
  • Prémium kategóriás, okos otthon Abdán eladó!
    Abda
    Győr vonzáskörzetében Abdán egy minden igényt kielégítő modern, luxus, minimál villa egyedülálló építészeti megoldásokkal várja új lakóját.     A ház magas minőségű anyagokból készült, illetve kiépítésre került okos rendszer, kamera és riasztó rendsz...
    • Eladó ház, Lakás - Abda
    1 hete, 5 napja
    229 900 000 Ft
  • Exkluzív, 130 m2-es Családi ház Abdán Eladó!
    Abda
    Újépítésű, minimál stílusú 130 m2-es Családi ház Abdán, City Cartel Győr iroda kínálatában!    A CITY CARTEL Ingatlaniroda megvételre kínál Abdán, központi elhelyezkedésű, ámde csendes környezetben, egy 1000 m2 nagyságú telekrészen elhelyezkedő önáll...
    • Eladó ház, Lakás - Abda
    1 hete, 5 napja
    111 900 000 Ft
  • Abdán  Családi Ház eladó.
    Abda
    Elasó Családi Ház Abdán! Győr-Nyugat 6 km-re, átmenő forgalomtól mentes, csendes utcában 2002-ben épült, folyamatosan igényesen karbantartott, mediterrán stílusú, 100 m2-és könnyűszerkezetes családi ház eladó. Az ingatlan 915 m2 teleken helyezkedik e...
    • Eladó ház, Lakás - Abda
    1 hónapja
    71 900 000 Ft
  • Eladó ház, Abda
    Abda
    Nagycsaládosoknak, több generációnak kiváló lehetőség! Győrtől 8 km-re, Abdán található ez a külsőleg és belsőleg egyaránt remek ingatlan. Egy csendes, ám mégis frekventált környéken helyezkedik el ez a 2 szintes, 183 m2 alapterületű, igényesen megép...
    • Eladó ház, Lakás - Abda
    1 hónapja, 1 hete
    99 800 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kuzma Ferenc

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Abda