Eladó ház, Abda

199 000 000 Ft
Abda
1 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11473698
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 8
  • Alapterület (m²): 300
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
LUXUS OTTHON és VÁLLALKOZÁS egy helyen!

Ha szeretne egy tágas, modern, elegáns otthont és hozzá helyben, egy azonnali bevételt generáló vállalkozást, akkor itt a lehetőség!

Győrtől 8 km-re Abda központjában, egyszer csak született egy gondolat, és ezzel egy már meglévő ingatlan varázslatos átalakulása elkezdődött. A korábbi épület kibővült és kívül, belül teljesen újra lett gondolva. Az alapoktól a tetőig szinte minden vissza lett bontva, csupán a falak maradtak meg helyenként.
Mit is kell tudni erről a remekbe szabott ingatlanról!
Az egymástól teljesen elkülönülő, ám mégis egybeépített házrészek, más-más funkcióval működnek.1.) HÁTUL EGY CSENDES, BELSŐ KERTTEL, NAGY UDVARRAL RENDELKEZŐ LAKÓOTTHONA lakóház az épület hátsó, kert felőli oldalán található. Egy 2 szintes, 180 m2 lakótérrel rendelkező, minőségi otthon, mely prémium anyagokból készült, modern burkolatokat és beépített elemeket tartalmaz.

A ház elosztása:
- FÖLDSZINT: előszoba, nappali-konyha-étkező, háló privát fürdővel, WC, háztartási helyiség
- EMELET: galériás nappali, 2 szoba, fürdőszoba, (további 2 szobával bővíthető)Az családi ház hatalmas, tágas terekkel rendelkezik, az otthon melegét mindenütt padlófűtés biztosítja.

A szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelt 3 rétegű műanyag ablakok rengeteg fényt engednek a lakásba, melyet esténként spotlámpák hada tesz még hangulatosabbá. Az emeletre egyedi gipszbeton burkolt lépcső vezet, ahol egy kandallós nyitott galériás 2. nappali található. A tégla építésű ház víz és villanyrendszere is vadonatúj, az épület külső hungarocell szigetelése 15 cm, a belső habszigetelés 12 cm. Az újjáépített tetőt Bramac betoncserép borítja.
Az ingatlan geotermikus hűtő-fűtő rendszerre lett előkészítve, melynek kiépítését a jelenlegi tulajdonos vállalja! Beépítésre kerül továbbá egy 7,5 x 3,5 m-es kültéri medence, valamint az épület teljes külső színezése és az udvar füvesítése is benne van az árban!
A lakótér alatt egy 70 m2-es boltíves pince található, az udvaron egy 120 m2-es fedett, beton alapú, beépíthető udvari szín további lehetőség gyanánt.
Az udvaron tágas hely található kocsibeállónak, a ház körül nagyméretű, U alakú terasz került kialakításra. 2.) ELÖL EGY VÁLLALKOZÁSKÉNT ÜZEMELTETHETŐ VENDÉGHÁZ

Az épület utcafront felőli területe is teljesen átalakult, A felújított épületben egy 4 szobás, 4 fürdős, konyha-étkezős, 12 fő befogadására alkalmas minőségi vendégház került kialakításra. A melegről itt is padlófűtés gondoskodik, a prémium fa ablakok szintén redőnnyel, szúnyoghálóval ellátottak. A szobák kényelmes fekhellyel, sötétítővel, minőségi saját fürdőhelyiségekkel rendelkeznek, Wifi, TV, beépített központi szellőzőrendszer biztosított. Az átutazó vendégek és a környéken dolgozok számára egyaránt a kényelmes pihenést biztosítják.
A szálláshely a Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület működési engedélyével rendelkezik, a besorolása 2 csillagos!
Az épület előtt, valamint a belső udvarban ingyenes parkolóhely nagy mennyiségben rendelkezésre áll!
A vendégház üzemeltetése jelenleg 10-15.000,-Ft / fő / éj áron reális, mely 60%-os kihasználtság esetén is 2.700.000,-Ft bevételt produkál havonta. Győr és vonzáskörzetében, az Audi és beszállítói mint munkaerőpiac, hatalmas felvevő erővel rendelkeznek, számtalan állandó dolgozó és brigád keres kulturált szállást, megfizethető áron.

Az ingatlan további lehetőségeket rejt magában, akár családi otthonként, akár vállalkozásként vagy ezek kombinációjaként tervez vele.
Tekintse meg, egyeztessük a kívánt befejező munkálatokat és VALÓSÍTSA MEG AZ ÁLMÁT, a LEHETŐSÉGEK HÁZÁBAN!
További információkért kérem forduljon hozzám bizalommal!

Referencia szám: HZ045676-MA

Kapcsolat a hirdetővel
  • Ardó Mónika

  • +367052-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Abda


Hasonló hirdetések

  • Eladó 183 m2-es családi ház Abda
    Abda
    Nagycsaládosoknak, több generációnak kiváló lehetőség!Győrtől 8 km-re, Abdán található ez a külsőleg és belsőleg egyaránt remek ingatlan. Egy csendes, ám mégis frekventált környéken helyezkedik el ez a 2 szintes, 183 m2 alapterületű, igényesen megépí...
    • Eladó ház, Lakás - Abda
    3 napja, 8 órája
    99 800 000 Ft
  • Eladó ház, Abda
    Abda
    Nagycsaládosoknak, több generációnak kiváló lehetőség! Győrtől 8 km-re, Abdán található ez a külsőleg és belsőleg egyaránt remek ingatlan. Egy csendes, ám mégis frekventált környéken helyezkedik el ez a 2 szintes, 183 m2 alapterületű, igényesen megép...
    • Eladó ház, Lakás - Abda
    1 hónapja, 1 hete
    99 800 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó 130 m2-es családi ház Abda
    Abda
    Győrtől 10 percre, Abdán új építésű 2x2 lakásos ikerházban 130 m2-es méretű lakások ELADÓK!UTOLSÓ LAKÁS!!!Lássunk néhány műszaki jellemzőt:- a hűtés-fűtésről a Stiebel Eltron prémium kategóriájú, legalább 13 kW-os levegő-víz hőszivattyúi gondoskodnak...
    • Eladó ház, Lakás - Abda
    5 hónapja, 2 hete
    72 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó nagycsaládos családi ház,  Abda
    Abda
    Eladó Győrtől 8 km-re, Abdán ez a külsőleg és belsőleg egyaránt kiváló családi ház nagycsaládosoknak. Csendes, ám mégis frekventált környéken helyezkedik el a 2 szintes, 183 m2 alapterületű, igényesen megépített ház. Az otthon kényelmes terekkel, 2 n...
    • Eladó ház, Lakás - Abda
    6 hónapja, 3 hete
    99 800 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó Ház, Abda
    Abda
    Győrtől 10 percre, Abdán új építésű 2x2 lakásos ikerházban, 130 m2-es méretű lakások ELADÓK!, UTOLSÓ LAKÁS!!! Lássunk néhány műszaki jellemzőt: - a hűtés-fűtésről a Stiebel Eltron prémium kategóriájú, legalább 13 kW-os levegő-víz hőszivattyúi gondosk...
    • Eladó ház, Lakás - Abda
    6 hónapja, 3 hete
    72 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Ardó Mónika

  • +367052-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Abda