Eladó 126 m2-es családi ház Abony

56 990 000 Ft
Abony
2 hete, 4 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12297851
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 126
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Abony központi részén eladó újépítésű, modern családi ház! Az ingatlan költséghatékony megoldással épült minimalista stílusban! Az épület amerikai konyhás nappaliból és 2 szobából áll - mely akár átalakítható 3 szobás házzá is. Az ingatlant úgy tervezték, hogy az utcafront felől egy hatalmas garázsból is beléphetünk az otthonba - de ezen kivül még 2 bejárattal rendelkezik. A főbejárat egy fedett előtéren keresztül közelíthető meg, ahonnan jobbra a garázs (25 m2) balra pedig a közeledőn keresztül a különböző helyiségekbe jutunk! Itt haladva jobbra a mosdó, mellette a mosókonyha, majd a fürdő és kamra következik. Bal oldalt egymás mellett 2 külön bejáratú szoba található. A közlekedő végén pedig az amerikai konyhás nappali található (45 m2) mely akár több szobára is osztható. Innen tudunk kilépni a 24 m2-es nyitott teraszra! Az épület nettó 126,06 m2-es - mely akár tovább bővíthető még. - LK2-es övezetben épület - oldalhatáros építési móddal - mely 260 m2-el még tovább bővíthető!- Az utcafronti részén WPC kerítéssel megépített bejárat fogadja a lakóit- Téglából épült és külső falak 15 cm-es nikecell szigeteléssel ellátottak- Az aljzatbeton és a tető alatti rész is szigeteléssel ellátott (15 és 25 cm-es nikecell szigeteléssel) a tető Lindab fedésű rejtett félnyeregtetővel lett kialakítva- Automata garázsajtóval ellátott, szigetelt és fűtött garázs- A ház körül Sammelrock térkővel kirakott nagyobb terület található, melyben helyet kapott egy nyitott gépkocsibeálló is (18 m2)- Az épületben a teljes villany (3x16 amper) és vízvezetékrendszer kiépítésre került (minden külön leállással) - a  helyiségekben a kiállások elkészültek - a klímának a H tarifa is kiépítésre került (3 klímának alakítottak kiállásokat)- a nyílászárók 3 kamrás hőszigetelt üvegezéssel és beépített szúnyoghálóval és redőnnyel épültek - belül fehér műanyaggal - kívül antracittal)- az otthon melegét padlófűtéssel tervezték (gázcirkónak és hőszivattyúnak lett kiépítve a hálózat)- riasztóhoz is az elektromos kiállások kiépítésre kerültekA festés, burkolás és szerelvényezés az új tulajdonosra feladata lesz, így saját ízlése szerint tudja kialakítani a színeket.Minden a közelben található néhány perces sétatávolságra: ABC, rendelő,iskola, posta,Közlekedés: Szolnok és Cegléd között helyezkedik el - mindkettőtől kb. 15 km-re.  Budapestet az M4-es autópályán lehet elérni autóval 1 óra alatt.Vonatközlekedés:  a Budapest Keleti Pu -Szolnok-Nyíregyháza útvonalon . Volán buszjáratok indulnak Cegléd, Szolnok, Törtel felé és a környező kis településekre!

erkély, vízórás

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss Mária

  • 36 30 9-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Abony


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Abony
    Abony
    Abony központi részén eladó újépítésű, modern családi ház! Az ingatlan költséghatékony megoldással épült minimalista stílusban! Az épület amerikai konyhás nappaliból és 2 szobából áll - mely akár átalakítható 3 szobás házzá is. Az ingatlant úgy terve...
    • Eladó ház, Lakás - Abony
    2 hete, 4 napja
    56 990 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss Mária

  • 36 30 9-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Abony