Ezt a hirdetést archiválták.

Ábrahámhegyen örök panorámás, présházból kialakított álomház, álomnyaraló!

Ábrahámhegy Erdőalja utca
1 hónapja, 1 hete

Hasonló hirdetések

  • Eladó 6 szobás családi ház garázzsal Ábrahámhegyen!
    Ábrahámhegy
    A LIDO HOME Tapolca eladásra kínálja a jó állapotú ÁBRAHÁMHEGYI CSALÁDI HÁZAT. A LIDO HOME Tapolca által kínált emeletes ÁBRAHÁMHEGYI CSALÁDI HÁZ jellemzői: - csendes (!) zöldövezetes zsák utcában található - a 160 m2-es családi ház egy 721 m2 -es te...
    • Eladó ház, Lakás - Ábrahámhegy
    1 napja, 4 órája
    84 500 000 Ft
  • Ábrahámhegyen Balatoni részpanoráma, és egy újszerű ház várja!
    Ábrahámhegy
    Kizárólag nálunk! A LIDO HOME TAPOLCA eladásra kínálja ÁBRAHÁMHEGYI, belterületi, BALATONI RÉSZ-PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZÁT. A LIDO HOME TAPOLCA által kínált PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ jellemzői: - Keskeny, de aszfaltozott úton jól megközelíthető, átmenő forg...
    • Eladó ház, Lakás - Ábrahámhegy
    1 napja, 4 órája
    105 693 000 Ft
  • Eladó 107 m2-es családi ház Ábrahámhegy, csendes
    Ábrahámhegy, csendes
    Balaton Északi Part, Ábrahámhegy Nyaraló Eladó! Az ingatlan közigazgatásilag Ábrahámhegyhez tartozik, valójában Badacsonyőrshöz van közelebb. Az épület kettő szintes. A földszinten található: nappali, étkező, konyha, kamra, zuhanyzós fürdőszoba, külö...
    • Eladó ház, Lakás - Ábrahámhegy
    3 napja, 5 órája
    140 000 000 Ft
  • Eladó 114 m2-es családi ház Ábrahámhegy, csendes
    Ábrahámhegy, csendes
    Eladóvá vált a Balaton északi partjának közkedvelt településén, Ábrahámhegyen egy háromszintes családi ház, nyaraló. Az ingatlan a fő úttól könnyen megközelíthető, mégis nagyon csendes, zöld övezeti utcában található. Teraszáról részbeni Balatoni pan...
    • Eladó ház, Lakás - Ábrahámhegy
    4 napja, 4 órája
    149 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Ábrahámhegy
    Ábrahámhegy
    Balatoni panorámás nyaraló eladó Ábrahámhegyen. Ábrahámhegy és Badacsonyörs határán található az ingatlan, közigazgatásilag Ábrahámhegyhez tartozik. Az épület szigetelt, könnyűszerkezetes, 2012-ben épült, földszint + tetőtér beépítéses. A földszinten...
    • Eladó ház, Lakás - Ábrahámhegy
    6 napja, 4 órája
    140 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12216840
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 110
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ábrahámhegyen örök panorámás, présházból kialakított álomház, álomnyaraló!

LOKÁCIÓ:
Ábrahámhegy település festői környezetben, a Balaton északi partján az Örsi hegy és a Tapolcai-medence tanúhegyeinek karéjában, a Burnót patak völgyében megbúvó 550 fős település, Révfülöp és Badacsony között.
A település Badacsonyörs felé eső belterületi részén, néhány perc távolságra a Folly Arborétumtól, de csendes, forgalmi zajtól teljes mértékben mentes zsákutcában örök panorámás, egykori présházból nagyon igényesen felújított, álomnyaraló keresi új tulajdonosát. A kétszintes, vöröskő és tégla építésű ház 80 nm hasznos alapterülettel rendelkezik, 2020-ban teljes körű felújításon esett át minőségi alapanyagok, burkolatok felhasználásával.

FÖLDSZINT:
A földszinten 40 nm-es, tágas amerikai konyhás nappali és egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel található. A konyhából nyílik a kert felé egy fedett, 24 nm-es kültéri terasz épített nyári konyhával, mosogatóval, grillezővel, sparhelttel és bográcsozóval. A mosogató és a kültéri terasz lépcső alatt is tároló rész a szabadtéri sütögetés eszközeinek. A nyári konyha a mesés panorámával, a hangulatos családi/ baráti összejövetelek központja, fedettségének és fekvésének köszönhetően kora tavasztól késő őszig a második “nappali” helyisége az ingatlannak.

EMELET:
Az emeleten 2 db (nem tetőtéri) panorámás hálószoba, egy kádas fürdőszoba WC-vel, valamint a gépészeti helyiség található. A nagyobbik, látszógerendás mennyezetű hálószobából egy privát, duplapanorámás (a badacsonyi kikötő felé, valamint a túlpartra, Fonyód felé is néző) 10 nm-es erkély is nyílik. Mind a két felső szobából megközelíthető a 24nm-es napozóterasz, ahonnan a legszebb panorámát kapjuk az ingatlanból. Nyári reggelek kávézásaihoz, késő délutáni, vagy esti borozásokhoz ideális hely, napsütéses téli napokon a legkedveltebb üldögélős, tájba merengős pontja az épületnek.

KÖZMŰ ÉS EGYÉB:
Az ingatlan összközműves, az otthon melegét távolról, telefonról is vezérelhető gázkazán (cirkó) biztosítja. A földszinten padlófűtés, emeleten radiátorok találhatóak. A riasztó szintén távvezérlésű. A hőszigetelt, gyönyörű fa nyílászárók szúnyoghálóval és esztétikus, tájba illő zsalugáterrel felszereltek.
A gondozott, parkosított telek 943 nm, sziklakerttel, termő gyümölcsfákkal (körte, dió, cseresznye, mandula, alma, birs, barack, stb.) Az udvaron kiépített öntözőrendszer, földbe süllyesztett esővízgyűjtő (5 m3) biztosítja a növényzet ,virágok, fák vízellátását.

VENDÉGHÁZ/TÁROLÓ:
A telek végén, másik utcáról is megközelíthető kétszintes (2*15nm) épület található, külön gépkocsi beállóval. A felső szinten klimatizált szoba-konyha, fürdő, az alsó részen tároló/pihenő szoba került kialakításra. Az épület akár külön kiadásra is alkalmas, mivel a főépülettől távolabb, a telek túlsó végén helyezkedik el.

STRANDOK, FOLLY, CSENDES DŰLŐ:
Az eldugottabb, csendesebb badacsonyörsi és a kimondottan gyermekbarát, minden évben a legjobb balatoni strandok között szereplő ábrahámhegyi strand is csupán 2-5 percnyi távolságra található autóval vagy kerékpárral, de a gyalogos séta sem tart tovább 10-15 percnél.


A Folly Arborétum és a Csendes dűlő szőlőbirtok is csak 5-10 perc séta az ingatlantól.


A tulajdonviszonyok rendezettek, az ingatlan – amely a tulajdoni lapon nem hétvégi házként, hanem lakóházként szerepel – rövid határidővel birtokba vehető!

Elhelyezkedés
Ábrahámhegy

Erdőalja utca

 
Elhelyezkedés
Ábrahámhegy

Erdőalja utca