Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 4670 nm-es Újszerű Üdülő és nyaraló Ábrahámhegy

275 000 000 Ft
Ábrahámhegy
1 éve, 5 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9790839
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 4670
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
EGYEDI AJÁNLAT! ÁBRAHÁMHEGYEN KÖZVETLEN VÍZPARTI NYARALÓ STÉGGEL EGYÜTT ELADÓ

4670 m2-es (62,2 m széles X 75 m hosszú) rendezett, parkosított és körbekerített vízparti telken álló, minden igényt kielégítő nyaralót kínálunk eladásra Ábrahámhegyen. A kerítés mellett végig telepített és csepegtető öntözőrendszerrel ellátott leylandi ciprusok tökéletes intimitást biztosítanak. A telekről csodás tájpanoráma nyílik a környező hegyekre.

A 60 m2-es újszerű építésű, hangulatos modern épület amerikai konyhás nappalival, két hálószobával, zuhanyzós (és bidével is ellátott) fürdőszobával, abból nyíló háztartási helyiséggel rendelkezik. A kertből megközelíthető, külön bejáratú tágas tárolóhelyiség is kialakításra került, valamint egy - szintén külön bejáratú, szaunának tervezett- kisebb helyiség is található benne. A tágas, pergolával fedett teraszon egy nagy méretű jacuzzi került elhelyezésre, a kertben pedig egy sütögető hely is található.

A ház télen-nyáron használható. 15 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel ellátott. Fűtését korszerű klímaegységek biztosítják.

Igényes és esztétikus burkolatok, minőségi szaniterek, konyhabútor és gépesítés (borhűtő is) került beépítésre.

A telek a Balaton vízfelülete (a nádas) felől is vadbiztos kerítéssel védett. A stégre nyíló kapuhoz vezető kerti út végig kivilágítható. A vízbe nyúló, nádason átvezető hosszú (kifogástalan állapotú) stégen keresztül érhetjük el a nyílt vizet. A hely tökéletes fürdőzésre, pihenésre, horgászatra. Szemben a fonyódi partszakasz nyújt gyönyörű látványt.

Az ingatlan összközműves, víz-, csatorna- és villanybekötéssel rendelkezik.

Az eladásra kínált terület egy 9339 m2-es telek része, amelyből igény szerint még nagyobb rész is megvásárolható (a teljes területhez két stég tartozik és a közművek a telek másik végébe is bevezetésre kerültek). A teljes terület ára : 470 mFt

Az ingatlan tulajdoni lapon: külterület „kert és út” megnevezésű, ezért a kifüggesztéses eljárás vonatkozik rá.

A Balaton északi partján, a Badacsony-hegytől keletre, Révfülöp községtől 5 km-re, a 71-es út mentén található Ábrahámhegy, amely a Balaton egyik legkedveltebb fürdőhelye, mert egyrészt hegyei félkör alakban nyugatról és északról elzárják, védik a szelektől, másrészt egy völgykatlanban húzódik és így klímája melegebb a környezeténél.
Erdős hegyoldalak, szép telepítésű szőlők, sűrű tölgyesek, tisztások váltják egymást. A természet, az ember és a táj harmóniája, a tó ezer arca, a csend és a nyugalom jellemzi.

Építész- és ingatlanközvetítő irodánk minden hiteles szakmai segítséget meg tud adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.
Kérje az ingatlan részletes tájékoztató anyagát!
Kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat illetve látogasson el honlapunkra: ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti!
Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!
Balatoni ingatlanguru – több mint közvetítő

Hivatkozási szám: 4780_318

Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Ábrahámhegy


Hasonló hirdetések

  • Eladó 6 szobás családi ház garázzsal Ábrahámhegyen!
    Ábrahámhegy
    A LIDO HOME Tapolca eladásra kínálja a jó állapotú ÁBRAHÁMHEGYI CSALÁDI HÁZAT. A LIDO HOME Tapolca által kínált emeletes ÁBRAHÁMHEGYI CSALÁDI HÁZ jellemzői: - csendes (!) zöldövezetes zsák utcában található - a 160 m2-es családi ház egy 721 m2 -es te...
    • Eladó ház, Lakás - Ábrahámhegy
    1 napja, 1 órája
    84 500 000 Ft
  • Ábrahámhegyen Balatoni részpanoráma, és egy újszerű ház várja!
    Ábrahámhegy
    Kizárólag nálunk! A LIDO HOME TAPOLCA eladásra kínálja ÁBRAHÁMHEGYI, belterületi, BALATONI RÉSZ-PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZÁT. A LIDO HOME TAPOLCA által kínált PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ jellemzői: - Keskeny, de aszfaltozott úton jól megközelíthető, átmenő forg...
    • Eladó ház, Lakás - Ábrahámhegy
    1 napja, 1 órája
    105 693 000 Ft
  • Eladó 107 m2-es családi ház Ábrahámhegy, csendes
    Ábrahámhegy, csendes
    Balaton Északi Part, Ábrahámhegy Nyaraló Eladó! Az ingatlan közigazgatásilag Ábrahámhegyhez tartozik, valójában Badacsonyőrshöz van közelebb. Az épület kettő szintes. A földszinten található: nappali, étkező, konyha, kamra, zuhanyzós fürdőszoba, külö...
    • Eladó ház, Lakás - Ábrahámhegy
    3 napja, 2 órája
    140 000 000 Ft
  • Eladó 114 m2-es családi ház Ábrahámhegy, csendes
    Ábrahámhegy, csendes
    Eladóvá vált a Balaton északi partjának közkedvelt településén, Ábrahámhegyen egy háromszintes családi ház, nyaraló. Az ingatlan a fő úttól könnyen megközelíthető, mégis nagyon csendes, zöld övezeti utcában található. Teraszáról részbeni Balatoni pan...
    • Eladó ház, Lakás - Ábrahámhegy
    4 napja, 1 órája
    149 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Ábrahámhegy
    Ábrahámhegy
    Balatoni panorámás nyaraló eladó Ábrahámhegyen. Ábrahámhegy és Badacsonyörs határán található az ingatlan, közigazgatásilag Ábrahámhegyhez tartozik. Az épület szigetelt, könnyűszerkezetes, 2012-ben épült, földszint + tetőtér beépítéses. A földszinten...
    • Eladó ház, Lakás - Ábrahámhegy
    6 napja, 1 órája
    140 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Ábrahámhegy