Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Ajka-Padragkúton modern, új építésű 140 nm-es családi ház

Ajka Padragkút
1 hónapja, 2 hete

Hasonló hirdetések

  • Új építésű, modern családi ház kétállásos garázzsal eladó
    Ajka, Padragkút
    A Patent Home Ingatlaniroda eladásra kínálja a #00101 referencia számú ajkai ingatlanát!   Kiváló ár-érték arány! Kihagyhatatlan ajánlat!   Ajka-Padragkúton, közel Ajka városához eladó egy új építésű, igazán modern családi ház. A csend és a vidéki él...
    • Eladó ház, Lakás - Ajka
    2 hónapja, 4 hete
    55 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11471895
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 140
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ha egy olyan új építésű, kényelmes méretű házat keres családjának, aminek a belső enteriőrjét Ön alakíthatja ki a saját ízlése szerint, akkor megtalálta!

 

Eladó Ajka-Padragkúton egy modern, két szintes, befejezésre váró családi ház, remek adottságokkal: dupla garázzsal, 50 nm-es terasszal, hőszivattyús padlófűtéssel, 15 cm-es szigeteléssel.

 

Ajánlom ezt az ingatlant nagyobb családoknak, vagy olyan személyeknek akik imádják a nagy tereket, ahová fantáziájuk szerint választhatják meg a burkolatokat, berendezéseket.

Ez a ház befektetési célra is kiváló választás, mert a két szinten elhelyezkedő 140 négyzetméteres alapterület akár vállalkozásra is alkalmas. Az alsó szinten lehet a céget üzemeltetni, a felső szinten pedig igazán kényelmesen élni.

 

A ház egy 838 négyzetméteres telken fekszik és különleges és praktikus módon, egyik oldalról egy kisebb fásított résszel különül el a szomszédtól. A ház másik oldalán egy kis rét van, ahova esténként az őzek szívesen kilátogatnak és mindezt saját ablakából figyelheti meg. Itt a privát szféra garantált!

 

A tulajdonos felajánlotta, ha van rá igény, a belső tereket befejezi 3 hónap alatt. Jelenlegi kalkuláció alapján 10 millió forintból, középkategóriás burkolatokkal kulcsrakészen adja át, természetesen ez az árajánlat csak az idei évre érvényes. A ház duplakomfortos kategóriájú, de ebből a házból luxus ingatlan is lehet a kialakításának köszönhetően.

 

A ház jelenleg is folyamatosan épül, szépül.

 

A ház készpénzzel és hitelre is megvásárolható. Ez utóbbi esetben bankfüggetlen hitelszakértőnk megkeresi Önnek a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót, ráadásul díjmentes szolgáltatás keretein belül úgy, hogy Önnek ki sem kell mozdulnia a lakásából.

 

Ha egy igazi álomházat keres, ne várjon tovább!

Ne hezitáljon, hívjon most és győződjön meg saját szemével arról, hogy ez az Önök ideális, természetközeli, modern otthona!

Elhelyezkedés
Ajka

Padragkút

 
Elhelyezkedés
Ajka

Padragkút