Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó panorámás, újszerű állapotú, 200 nm-es, családi ház, nyugodt környezetben!

155 900 000 Ft
Ajka Ajkarendek
3 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11348123
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 200
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladóvá vált ez a csodás hangulatú, örökpanorámás, minőségi anyagokkal kivitelezett, 200 m²-es, családi ház Ajkarendeken. A ház újszerű állapotban van, 2017-ben épült, ráadásul folyamatosan karbantartott.

 

Ezt az otthont ajánlom azoknak a családoknak, akik értékelik a természet szépségét, ugyanis a délnyugati

tájolásának köszönhetően a nappaliból élvezhető a lemenő nap, ahogy pirosra festi az ég alját, a Somló-heggyel a háttérben. Tiszta időben még az Alpokalját is megcsodálhatja saját otthonából!

Ebben a csodálatos kilátásban ténylegesen kanapéja kényelméből gyönyörködhet.

 

Ezenfelül ez a ház alkalmas akár gyógyító-, vagy terápiás szolgáltatás kialakítására is, hiszen minden helyiségnek van vizes blokkja, sőt az egyik szobához egy hidromasszázsos zuhanyzó is dukál és a szobák úgy el vannak szeparálva egymástól, hogy akár különböző tevékenységek folytatása során sem zavarják egymást az ott lakók, vagy a szolgáltatást nyújtók. 

Akár nagyobb vállalkozást is maximálisan kiszolgál ez a szuper ingatlan az adottságai folytán.

 

Ha a szeretet kapuján belépünk az előkertbe, ahol tavasztól késő őszig illatos rózsalugas szegélyezi az utunk. A  ház felé menet egyből felfedezhetünk egy fedett kiülőt, ahol akár grillezni, beszélgetni, kártyázni lehet, amíg az időjárás megengedi.

Azután belépünk a házba egy Tiffany üveggel ellátott bejáraton keresztül a légzsilipes előszobába.

Ez az előszoba nem engedi, hogy a ki-be járáskor a lakásba hideg jusson a hűvösebb évszakokban.

 

Az egész ház az energiatakarékosság jegyében épült. 15 cm-es dryvit rendszer van az egész épület körül és most kapja a 10 cm vastag XPS hőszigetelést. A padlófűtésről kondenzációs gázkazán gondoskodik ami a legtakarékosabb a maga nemében, a napelemes rendszer pedig null-szaldósra hozza ki az áramköltségeket. Az épület egy 3 m³-es, földalatti, esővíz tárolóval van ellátva.

 

A felső szinten, 54 m²-en helyezkedik el az amerikai konyhás, konyhaszigetes nappali. Valamint épült egy galéria, ahol 28 m²-en, akár kamaszok találkozóhelye lehet, vagy egy romantikus zuggal növeli még a lakóteret. (Ez nincs beleszámítva az alapterületbe).

 

Az alsó szint 90 m²-e még nincs teljesen kész, így a következő tulajdonos akár lakótérnek, akár egy kisebb üzemnek, tárolóhelyiségnek, vállalkozásnak, játszóháznak, közösségi térnek szeretné, minden kívánalomnak megfelel.

 

Innen  kijuthatunk a három kívánságot teljesítő aranyhalakkal benépesített, kerti tóval és kis zuhataggal hangulatossá varázsolt kertbe. A tavacska csobbanásra  is alkalmas ugyanis a közepe 110 cm mély és a halakat sem zavarja ez.

 

Ha egy ilyen pazar kilátással büszkélkedő, luxus életérzést keltő ház tulajdonosa szeretne lenni, ne is hezitáljon, hívjon most! Ne maradjon le erről a lehetőségről!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Tóth Tímea

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Ajka

Ajkarendek


Hasonló hirdetések

  • 6 szobás, két szintes, HŐSZIGETELT családi ház eladó Ajkán.
    Ajka, Belváros
    Az épület alsó szintje kőből épült, felső része téglából. A házat FOLYAMATOSAN FELÚJÍTJÁK. 10 cm-es külső hőszigetelést kapott, az ABLAKOKAT HŐSZIGETELT MŰANYAGRA cserélték, melyekre REDŐNYT is felszereltek. A fűtésről tetszés szerint gázkazán, vagy ...
    • Eladó ház, Lakás - Ajka
    1 napja, 4 órája
    58 500 000 Ft
  • Eladó 56 m2-es panellakás Ajka
    Ajka
    Tisztelt Érdeklődők! Szeretnénk a figyelmükbe ajánlani egy remek lehetőséget, egy sürgősen eladó ingatlan formájában, mely Ajka központi részén található, remek lokációban.A lakás üres és igény szerint akár azonnal költözhető.Az ingatlan 56 m2 es és ...
    • Eladó ház, Lakás - Ajka
    3 napja, 3 órája
    23 900 000 Ft
  • Eladó Lakás, Ajka
    Ajka
    Eladó Ajkán az Ifjúság utcában egy 49 nm-es két szobás lakás. A lakás 4. emeleten van egy csendes lépcsőházban. A nyílászárók hőszigetelt műanyagok. A ház kívülről felújított, illetve a lépcsőházban is hőszigetelt műanyag nyílászárók vannak. Tájolása...
    • Eladó ház, Lakás - Ajka
    5 napja
    24 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Ajka 43.000.000 Ft
    Ajka
    CSALÁDI HÁZ ELADÓ AJKA CSENDES UTCÁJÁBAN, NAGY KERTTEL ÉS GARÁZZSAL! Az ingatlan a KÓRHÁZDOMBON fekszik, gyönyörű TÁJPANORÁMÁS kilátással! Az 1989-ben épített, 3 SZINTES ház ÖSSZALAPTERÜLETE 265 m2, a lakótér (emelet+tetőtér) 164 m2. A földszint a há...
    • Eladó ház, Lakás - Ajka
    5 napja, 4 órája
    43 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Ajka
    Ajka
    Eladó Veszprém megye Ajka városában egy 49 m2-es két szobás lakás. A felújítandó ingatlan a 4. emeleten található, egy csendes lépcsőházban. Található benne két szoba, egy konyha, fürdő wc-vel, és egy kamra. Fűtése távfűtéssel megoldott. A nyílászáró...
    • Eladó ház, Lakás - Ajka
    6 napja
    24 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Tóth Tímea

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Ajka

Ajkarendek