Ezt a hirdetést archiválták.

Albertirsa, eladó 1350 m2 alapterületű ipari csarnok, raktározásra, gépműhelynek, gyártóüzemnek

Albertirsa Nagykáta
1 hete

Hasonló hirdetések

  • Eladó Gyárépület, Albertirsa,  Nincs megadva, 0nm, 21500000 Ft
    Albertirsa, Nincs megadva
    A Teleki és Fia értékesítésre kínálja Albertirsán az állomás közelében ezt a 4149 nm.-es kivett beépítetlen területet , mely telephely céljára vagy egyéb gazdasági tevékenység végzésére is alkalmas.  Az ingatlan Albertirsa ipartelep területén találha...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Albertirsa
    1 hete, 1 napja
    21 500 000 Ft
  • Régen frissült
    ELADÓ IPARI PARK ALBERTIRSÁN !
    Albertirsa
    A CASANETWORK  CEGLÉD  eladásra kínálja a 174601004 számú, ALBERTIRSAI IPARI PARKOT!ELADÓ egy 9598 m2-s ALBERTIRSA szélén található  IPARI TERÜLET ( az első 4 kép illusztrációk )! Jelen pillanatban a területen  815 m2-s beton vázas és beton födémes h...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Albertirsa
    6 hónapja, 4 hete
    99 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11172620
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 1346
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az ingatlan jellemzése:

A Gá-1 általános gazdasági övezetbe tartozó, kivett gépműhely és udvar földhivatali besorolású ingatlan, az övezeti besorolás előírása szerint 40%-ban beépíthető, 30% zöldterület mellett. Az 5879 m2 telekterületű ingatlanon egy 1346 m2 alapterületű, kéthajós csarnok áll, mely vasbeton alapra épített, acéloszlopokon álló, acélváz tetőtartó szerkezetű épület, hullámpala fedéssel. A csarnok homlokzata vakolt, szilárd falazattal épült, oromfalainak szerkezete trapézlemez borítású. Külső nyílászárói fém tokos ajtók és ablakok, csarnokbejárati ajtói nyerges kamionok behajtására alkalmas méretűek.

Az ingatlan szennyvíz gyűjtése zárt szennyvíz tárolóba történik, vízellátása fúrt kútról megoldott, tüzivíz elérhetőség biztosított. Elektromos áram ellátása három fázis, önálló mérőórán mért; gáz közmű az ingatlanon belül nem elérhető, így a gázüzemű készülékek gázellátása PB palackokról megoldott. Az iroda és a szociális blokkok fűtése és meleg víz ellátása gázkazánról és villanybojlerról biztosított.

Az 1346 m2 alapterületű, fronton és hátsó homlokzaton is nyitható két hajós csarnokon belül megépítésre került egy 107 m2 alapterületű szerelőaknás műhely, egy 107 m2 alapterületű raktár, 77 m2 alapterületű iroda épület és 151 m2 alapterületű öltöző és szociális blokk sor, így a használatra kész nettó csarnok alapterület 903 m2. A csarnokon belüli építmények úgy kerültek kialakításra, hogy az egyik csarnok hajó teljesen üres, raktározásra kész legyen, mely csarnokrész 36,5 méter hosszú és 19 méter széles, továbbá az épület középső szektorában 210 m2 terület szintén üres.

Az ingatlan környezetének jellemzése:

A szilárd burkolatú úton megközelíthető és körbejárható ingatlan Albertirsa déli ipari területén található, a 405-ös út és az M4 (E60) autópálya közelében, valamint az M0 körgyűrű 35 km vonzáskörzetében, míg a helyi vasútállomás 1 km távolságra található. Az ingatlan közvetlen vonzáskörzetében hasonló jellegű ipari ingatlanok, mezőgazdasági major és ásványvízgyár található.

Elhelyezkedés
Albertirsa

Nagykáta

 
Elhelyezkedés
Albertirsa

Nagykáta