Eladó Családi ház, Albertirsa, Irsa, 170nm, 66000000 Ft

66 000 000 Ft
Albertirsa Irsa
1 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11653986
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 7
  • Alapterület (m²): 170
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Teleki és Fia értékesítésre kínálja - KÉT HÁZAT EGY ÁRÁÉRT- Albertirsán ezt az 1440 nm.-es összközműves körbekerített ingatlant, a rajta álló két külön lakrészes, de egybe épített családi házzal. A családi ház két lakrésze külön helyrajzi számos, az ingatlan TEHERMENTES. 
Az utcafronti családi ház jó vízzáró szigeteléssel ellátott, tégla és vegyes falazatú, fafödémes, nyeregtetős agyagcserép héjazatos. A külső falazat dryvitolt vakolt falazatú.
A belső térben: 3 szoba, előszoba, konyha, fürdőszoba , spejz került kialakításra. Az épület folyamatos karbantartás alatt állt. Az elektromos vezetékek rézből készültek, a nyílászárók hőszigetelt műanyagra lettek cserélve, redőnyösek, szúnyoghálósak.  A fürdőszobai víz és csatorna vezetékek, burkolatok, egyéb járólapok is újonnan lettek beépítve az elmúlt néhány évben. A fűtés gázkonvektorokkal történik ebben a lakrészben. A meleg vizet villany bojler melegíti.
A belső burkolatok: járólap, csempe, laminált padló, eredeti fa hajópadló, tapétás festett falazat.
Az épület két bejáratos: faácsolatos, lambériázott járólappal fedett teraszokról nyílnak az ajtók. 
Az első és hátsó lakrészt hosszabb pihenő terasz köti össze. Innen nyílik a kazánház, tároló ahol a hátsó lakótérhez kapcsolódó vegyes kazán található.
A hátsó épület 2001-ben épült. Beton alapon téglafalazatú,betonfödémes, nyeregtetős agyagcserép héjazatos.
A külső falazat 10 cm. hungarocelldryvit szigetelt. 
A belső térben a földszinten: nappali, konyha, étkező, szoba, zuhanykabinos fürdőszoba,wc, háztartási helyiség,közlekedő;
a tetőtérben: 3 szoba és gardrób épült. 
Az épületrész fűtése központi rendszeren keresztül történik radiátorokkal gázcirkóról és vegyes kazánról tetszés szerint. A konyhabútor a beépített gépekkel: villanysütő, gázfőzőlap a vételár részét képezik.
A belső burkolatok: laminált padló, járólap, csempe, festett fal. 
Az épületrész újszerű állapotú, karbantartott. Az egész ház egy tisztasági festés után azonnal birtokba vehető.
Az udvaron könnyűszerkezetes garázs áll, az utcai autóbeálló elektromos kapuval nyílik, a bejáró betonozott.      A kertben gyümölcsfák teremnek, a kert művelést fúrott kút segíti. A villany és gáz mérőórák a két házra külön mérnek.
Az udvaron gyermekjátszótér és medence is állítható. A tágas teraszt  kerti bútorokkal lehet pihenésre vonzóvá varázsolni. 
Aki szeretne összeköltözni, de mégis elkülönítve élni a másik generációtól, itt a kiváló alkalom.
Az ingatlan kiváló elhelyezkedésű. Vasútállomás, bevásárlási lehetőségek, óvoda, iskola, bölcsőde, orvosi rendelők és egyéb közintézmények a közelben.
Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti hamisítatlan vidéki életérzést. 
Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.
Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt. 

terasz, amerikai konyha, étkező, villany, gáz, víz, csatorna, összkomfortos, világos, gardrób, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Tóthné Teleki Éva

  • +367052-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Albertirsa

Irsa


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Albertirsa
    Albertirsa
    Albertirsán nagyméretű saroktelek eladó a rajta lévő lakókocsival együtt!Az ingatlan egy csendes utcában található, az utcafrontról a telek negyede már le van kerítve. Itt van egy kis épület, egy tároló, valamint a lakókocsi,amiben a jelenlegi tulajd...
    • Eladó ház, Lakás - Albertirsa
    2 napja, 2 órája
    8 900 000 Ft
  • Ajándék konyhabútorral!
    Albertirsa
    KIVÉTELES LEHETŐSÉG A PIACON! AJÁNDÉK KONYHABÚTOR AZ INGATLAN VÉTELÁRÁBAN. Eladó lakás egy 3 lakásos lakóházban földszinti bejárattal emeleti kilátással Albertirsa központjában. Egyedi elosztású lakás, jól megtervezett extrákkal teli kínáljuk eladásr...
    • Eladó ház, Lakás - Albertirsa
    2 napja, 2 órája
    41 000 000 Ft
  • Szigetelt 4 szobás otthon
    Albertirsa
    Albertirsán 2 szintes 124 nm-es, 4 szobás ház ,730 nm-es telken eladó! Az ingatlan napfényes belső terekkel, modern gáz cirkó fűtési rendszerrel büszkélkedhet, amely a hideg téli hónapokban is kellemes meleget biztosít. A házhoz tartozik egy nagy, fe...
    • Eladó ház, Lakás - Albertirsa
    2 napja, 2 órája
    51 990 000 Ft
  • Eladó 105 m2-es családi ház Albertirsa, Albertirsa
    Albertirsa, Albertirsa
    Megvételre kínálunk Albertirsán egy 3szobás, TÉGLA építésű, Nettó 105m2-es családi házat 554m2-es, összközműves telekkel. Műszaki Jellemző: -Az épület beton alappal, téglából, fa födémmel és fa nyílászárókkal készült. -A ház fűtése gázkazán és vegyes...
    • Eladó ház, Lakás - Albertirsa
    1 napja, 2 órája
    39 990 000 Ft
  • Eladó 154 m2-es családi ház Albertirsa, Albertirsa, Dánosi utca
    Albertirsa, Albertirsa, Dánosi utca
    Eladásra kínálok Albertirsán, TÉGLA építésű többgenerációs CSALÁDI HÁZAKAT, 2318nm-es telekkel. INGATLANOK ADATAI: Az ingatlanok jelenleg is alkalmasak KÉTGENERÁCIÓNAK, DE AKÁR 3-4 Generációsnak is kialakítható, UGYANIS A TETŐTÉR, ILLETVE A SZUTERÉN ...
    • Eladó ház, Lakás - Albertirsa
    2 napja, 21 órája
    64 990 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Tóthné Teleki Éva

  • +367052-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Albertirsa

Irsa