Eladó Családi ház, Alsópetény, Petőfi Sándor utca, 76nm, 24500000 Ft

24 500 000 Ft
Alsópetény Petőfi Sándor utca
1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12194065
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 76
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Alsópetény központjában kínálom megvételre ezt a szép állapotú, beépített gangos parasztházat.

Alsópetény egy igen népszerű és kedvelt nógrádi település, a horgásztó, a Prónay kastély, a kilátó, híres étterme és a környékbeli túra és kirándulóhelyek vonzó célpontjai a turistáknak és természetet kedvelőknek.

A 76 négyzetméteres ingatlan, a hozzá tartozó melléképületekkel egy 544 négyzetméteres telken kapott helyet. Az 1960- as években magas betonalapra épült vályogház, jó tetőszerkezettel. Udvara rendezett, körbekerített.
A főbejáraton egy a ház teljes szélességében végighúzódó üvegezett gangra léphetünk. A gangról a konyha nyílik, amihez a kényelmes és világos utcafronti szoba, illetve a középső szoba csatlakozik. Ez utóbbiból jutunk a kádas fürdőszobába.
A gang végéről nyílik a kazánház és egy kamra.
Az udvarról pedig a melléképületeket lehet megközelíteni, egy zárható raktár-barkácsműhely és egy nagyobb méretű nyitott fatároló, - vagy autóbeálló tartozik még a házhoz.
A ház fűtése központi, vegyestüzelésű kazán, radiátoros hőleadókkal. A későbbiekben, ha valaki gázfűtésre váltana, akkor a lehetőség adott, gázcsonk az udvaron található. Igény esetén két kémény áll rendelkezésre kandalló,- vagy cserrépkályha csatlakoztatásához. Áramellátása két fázison fut, 25 A nappali és 16 A vezérelt. Víz és csatorna szintén adott.

Az ingatlan állapota korához képest kifejezetten jó, szépen gondozott és a fűtésrendszer frissen szervizelt, a szükséges cseréket (pl. radiátor) most végezték el.
Az ingatlan azonnal birtokba vehető, lakható állapotú, de ezzel együtt további korszerűsítés- felújítás igény szerint elvégzendő.

Amennyiben szívesen megnézné személyesen, kérem keressen elérhetőségeim bármelyikén. Rugalmasan, akár hétvégén is mutatom.

Ügyfeleimet szívesen segítem az esetleges felújításhoz- átalakításhoz szükséges környékbeli szakemberek ajánlásával, ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsítással kapcsolatban is. Kereső ügyfelek részére ingyenes szolgáltatásként email- ben tudok ajánlatokat küldeni, országos rendszerből a keresési igényeiknek megfelelően.
Ons makelaarskantoor helpt klanten ook in het Nederlands, Duits en Engels in het gehele land.
Our Realestate office can help in English, German and Dutch throughout the country.
Unser Immobilien Geschaft hilft unsere Kunden in Deutsch, Englisch und die Niederlandische Sprache im ganzen Land.



villany, víz, csatorna, összkomfortos, világos, kamra, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss Andrea

  • +363056-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Alsópetény

Petőfi Sándor utca


Hasonló hirdetések

  • Eladó Családi ház, Alsópetény, 0nm, 55000000 Ft
    Alsópetény
    Alsópetény csendes utcájában, családi ház eladó. Nógrád megye egyik legvonzóbb településén Alsópetény forgalomtól mentes, csendes utcájában, eladásra kínálok 982 m2-es körbekerített telken, bruttó 274 m2-es téglaépítésű családi házat, melyet 2005-ben...
    • Eladó ház, Lakás - Alsópetény
    1 napja, 4 órája
    55 000 000 Ft
  • Eladó - Családi ház - Cser-tónál
    Alsópetény, Cser-tónál
    Eladó Alsópetényben, a Cser-tó mellett épülő, szerkezetkész ház, külföldre költözés miatt! A házat könnyűszerkezetes technológiával építették, beton alapra. Az új Tulajdonos eldöntheti, hogy milyen fűtési technikával szeretné befejezni, a jelenlegi T...
    • Eladó ház, Lakás - Alsópetény
    5 napja, 8 órája
    21 500 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Alsópetény, 100nm, 37900000 Ft
    Alsópetény
    Alsópetény legkedveltebb csendes utcájában háromszobás családi ház eladó. A telek mögötti területen rét fűzfákkal és patak található, a kerítés közelében pedig kis mesterséges tó. A 981 m2-es terület tökéletesen alkalmas zöldségtermesztésre, valamint...
    • Eladó ház, Lakás - Alsópetény
    1 hete, 1 napja
    37 900 000 Ft
  • Régen frissült
    5400 négyzetméteres, 116 szobás, eladó ház
    Alsópetény, Eladó Idősek Otthona
    Eladó Észak-Magyarországi régióban, Nógrád megyében, Alsópetény községben 2010-ben épült idősek otthona. Az épület kulcsrakész állapotban van, de soha nem üzemelt. Budapesttől 50 km-re, Váctól 23 km re található az M2 es autópályán, illetve a 2 es fő...
    • Eladó ház, Lakás - Alsópetény
    3 hónapja, 2 hete
    490 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss Andrea

  • +363056-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Alsópetény

Petőfi Sándor utca