Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Csodálatos természeti környezetben, Alsóvadászon ház eladó..., Béke utca

22 900 000 Ft
Alsóvadász Béke utca
1 éve, 8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8994029
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 97
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladásra kínálunk Borsod megyében, Alsóvadász fő utcáján egy felújítás alatt lévő házat. A ház 3853 m2-es telken fekszik. A telkek megoszthatók, külön helyrajzi számmal és közművel rendelkeznek,így három külön építési telket kapunk, melyek külön is értékesíthetőek. 
A lakóingatlan 1971-ben épült, tégla falazatú, szerkezetileg jó állapotú, részben szigetelt. A tetőszerkezet 2017-ben lett teljesen kicserélve, lemez fedést kapott valamint új betonkoszorú került fel. A nyílászárók korszerű műanyagra lettek cserélve. Az elektromos hálózat korszerűsítése is megtörtént. A ház két bejárattal rendelkezik. Az épület előtt kis terasz található.
A házban 3 szoba, egy előtér, egy fürdőszoba és egy konyha-étkező található, de a helyiségek szabadon átvariálhatók, hiszen az épület felújítás alatt áll. Hasznos alapterület 97 m2, de a tetőtér szabadon beépíthető, ezzel megnövelhető a lakótér. Közművek közül a villany és a csatorna van bent. A vizet a tulajdonos még most fogja bevezetni, ez benne van az eladási árban. Az udvaron fúrt kút található, mely a megművelt kert locsolására kiválóan alkalmas.
Remek lehetőséget kínál nagycsaládosoknak, vagy olyan fiatal pároknak, akik a család mellett önellátásban gondolkodnak. Ne feledje! A falusi CSOK ezév június 30.-án megszűnik, a babaváró támogatással egyetemben!!! Ne habozzon!!! Vágjon bele!! Használja ki az utolsó lehetőséget!!!
A településen óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, boltok megtalálhatók. A buszközlekedés nagyon jó, de autópályán is remekül megközelíthető, miután a lehajtótól kb. 3 km-re van. A falu vonzáskörzetében van Szikszó (6 km) és Miskolc (25 km), ahol minden megtalálható.
Irodánk teljeskörű szolgáltatással várja kedves ügyfeleit. Ügyvéd, energetikus, bankfüggetlen hitelügyintéző áll rendelkezésükre. Pontos, gyors ügyintézés. 
Helyiséglista:
Szoba1: 18,38 m2
Szoba2: 19,76 m2
Szoba3: 10,13 m2
Előtér: 14,19 m2
Fürdőszoba: 5,87 m2
Konyha: 14,74 m2
Étkező: 14,5 m2
 

Hivatkozási szám: STARTLAK-7281087

Kapcsolat a hirdetővel
  • Fortuna Emil

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Alsóvadász

Béke utca

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Fortuna Emil

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Alsóvadász

Béke utca